עונה 7 פרק 4

netmaster1

New member
עונה 7 פרק 4

מישהו ראה?אני יודע שזה לא שודר באמריקה אבל יש את זה כבר באינטרנט ספויילר הורס את כל הפרק אז למי שרוצה לדעת: מעניין מה יקרה בפרק הבא איך לואיס לא מתה מה יעשו לסטואי האמת איש משפחה זה התכונית האהובה עלי אבל העונה הזאת והקודמת לא היו משהו מקווה שהפרק הבא יהיה טוב היה מצחיק כמה כדורים סטואי תקע בה חח . בקיצור זה באינטרנט אני הורדתי משאר דה וורלד...

a8145060

New member
הפרק באיכות טובה?

כי כבר יצא לי לראות פרקים מפני הזמן (סטאר גיט אטלנטיס) היו בלי אפקטים

dsol

New member
איכות זוועה.. בערך 50 מגה_../images/Emo189.gif

שפרק רגיל שוקל בערך 180 מגה אבל הפרק עצמו טוב ! (לא התאפקתי וצפיתי בו בכל מקרה... נצפה שוב שיצא באיכות טובה)

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo58.gif

פרק ממש טוב!! סופסוף סטואי הורג אותה
. לפי התקציר הפרק הבא הולך להיות יותר מצחיק
מי שרוצה יש את זה באיכות סבירה מינוס ב-familyguynow.com

lior48

New member
בבקשה אל תכתבו ספויילרים...

או שפשוט תכתבו בכותרת שההודעה מכילה ספויילרים... אני מעדיף לחכות לגרסה באיכות הנורמלית... כי בדרך כלל הכי מצחיק זה בפעם הראשונה, ואם האיכות תהיה לא משהו האפקט של הצפייה הראשונה יהרס :)

spikes1

New member
../images/Emo58.gifפרק טובבב

הפרק הכי טוב שהיא העונה.. היו כמה קטעים טובים כמו הזה שכתב שיר ושמו אותו על המקרר הקטע שאלוהים עשה את רוזי אודונל כשהוא מסטול והאיש הזה שמדבר מצחיק בתחנת משטרה הפרק הבא אמור להיות גם משהו טוב

dsol

New member
../images/Emo58.gif_../images/Emo189.gif

אני נקרעתי עם ה COOL AID
הוא תמיד מצחיק אותי עם ה OHHH YEAAAAHHH ! ובכלל לא ראינו אותו המון זמן...

mafakit

New member
../images/Emo58.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

הכי אהבתי את הקטע שאחרי שסטואי הורג את לואיס הוא כזה 'יס איי דיד איט!!!! יסס!!!!!' ואז הוא רץ רץ רץ ונופל ואז הוא מתחיל לבכות 'אוווו.. מאמי.. אווו.. או... מאאאאממ... מאמי... *נזכר שהוא רצח אותה* אוו רייט.
'

O

omerdav

Guest
פרק קורע ../images/Emo58.gif

שימו לב שכאילו ברקע רשום שזו לא הגרסה הסופית אבל בגדול חוץ משינויי מילים לא חושב שיהיה משהו יותר מזה. אני ציפיתי שיהיה עוד פאנץ':אחרי שסטואי רוצח אותה היא כזה תפול למים ואז תצוף ואז היא תגיד "או,חבל,כל שקיות הקטשופ שלי שהחבאתי בתוך החולצה התבקעו..."

למעלה