עונה 7 לסקראבס

Angelus

New member
עונה 7 לסקראבס

לא, לא - לא יצאו בהצהרה כזאת. סתם אני תוהה מה דעתכם. האם הסדרה איבדה מהקסם שלה בשלב מסוים או שהיא יכולה לרוץ אפילו עוד כמה עונות [*שיעול* סיפמסון *שיעול*] מה אתם חושבים?

ליאוריש

New member
אני חושב שכן

אני נמצא באמצע העונה ה-5 ואני חושב שהיא שומרת על הסטנדרטים לא איבדה שום קסם. והיו כמה פרקים ממש חזקים בעונה הזאת בינתיים אז אין סיבה לחשוב לא לעשות עונה 7 הכותבים-הם כותבים חזקים ביותר המשחק-אין מה להוסיף מקווה לעונה 7 צריך לראות איך העונה תיפתח בינואר מבחינת רייטינג, רעיונות (לפי מה ששמעתי יהיה מיוחד), אפריל-מאי נדע יותר טוב.....

מבחינת סידרה?

ברור!!! סקראבס היא אחת הסדרות הטובות ויש עוד כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות.. העונה החמישית היא ענקית יש שם פרקים שאכן קרעו אותי ואני בטוחה שזה יכול להמשיך עוד כמה עונות טובות בלי למצמץ בכלל.. זה סדרה של 20 דקות זה כלום... 6 עונות זה כמו 3 בסדרת דרמה .. וכאילו אפילו one tree hill (מגרש ביתי) הגיע ל-4 והרייינג שלה בכלל לא בשמים והיא לא ה-סדרה.. (שלא תבינו לא נכון אני ממש אוהבת תסדרה הזאת!@# ) קיצר יש מקום השאלה מה יהיה עם השחקנים/כותבים וכל השטויות האלה.

Angelus

New member
מגרש ביתי לפח ומיד.../images/Emo3.gif

סתם. נו אז אם את מכריחה אותי לראות את זה איתך?

DivineComedy

New member
בוא נסתכל על עונה 5

היא העונה הכי טובה עד היום עם שני הפרקים הכי טובים שלהם מכל העונות אני חושב שזה עונה :) ואם זאק אכן יעזוב אני אשנא אותו עד סוף ימיי (או ימיו מי שימות קודם - אנחנו באותו הגיל +-)

steelwater

New member
אילו פרקים?

אני לא חושבת שהכי טובה אבל אני צריכה לראות את העונה השלישית והרביעית כדי להחליט. יכול להיות שאני אגיד שהיא כן בוסף אבל אני עוד אל יודעת.

Angelus

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

so this year you've celebrated your first anniversary of your 29th birthday as well?

DivineComedy

New member
שני הפרקים:

507 - ארץ עוץ 509 - עם הairbanding וג'ולי. אני מחשיב את זה לפרק הכי טוב שלהם. כל סצנה קורעות אותי. EEAAAAAAAAGLEE. + 512 עם הסוף המדהים. + המשבר של של קוקס, הסיפור של השרת וכו כו + The friendly hypodermic needle, Mister Prick בעונה שלישית אגב יש את שני הפרקים הבאים בתור: הפרקים של מייקל ג' פוקס

danduuu

New member
לפי דעתי כן

זאת סדרה שמצליחה להצחיק לא משנה כמה עונות יהיו לה..תמיד הם מוצאים רעיונות יותר מטומטמים לפרקים ומצחיקים כל פעם מחדש אני חושבת שזה כן יחזיק מעמד אפילו יותר מעונה שביעית לפחות מקווה ככה

limors2

Well-known member
בהחלט כן../images/Emo54.gif

זה יהיה מעניין לראות מה יעשו איתם כשהם כבר רופאים, והעונות הולכות ומשתבחות

steelwater

New member
הם לא תמיד היו רופאים חחח?

תנו יל להבין משהו. הם היו מתמחים בעונה הראשונה רק? או עד מתי? ומה הם היו במשך העונות? ובתחילת העונה החמישית אומרים שהם משהו חדש. אז מה הם?

limors2

Well-known member
הממ אז אולי הם כבר רופאים../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

לוזוכרת מה היה בתחילת עונה 5

למעלה