עונה 7, טופיק.

Alaithlos

New member
עונה 7, טופיק. ../images/Emo15.gif

ככה, כל צופי העונה השביעית כבר הביעו את התנגדותם/כעסם/אי שביעות רצונם/כו' מהתפתחות תחילת השעונה השביעית עם הכותבים החדשים. אנלא יודעת מה איתכם, אבל אני אישית דווקא ממש נרגשת לקראת העונה, לראות לאן הם יקחו את העלילה הזו, שכרגע, אחרי שראיתי את 702, יכולה להתפתח לכל כך הרבה כיוונים בשביל כל הדמויות. אולי היה לנו טוב עם הפלאדינוז, אבל בסך הכל אותי אישית הם לא הפתיעו במיוחד בקוי העלילה, והאופי הלא צפוי שקיבלנו בתחילת העונה הזו [ושקרן מי מכם שיטען שהוא צפה את פתיחת העונה כך.. הן ללור, והן לרורי (וכמובן דמויות המשנה)]. בדרך כלל אנחנו מנחשים את העלילה העונתית לפני תחילת העונה, אבל הפעם, לדעתי זה מצוין להתחיל דווקא עכשיו. כל מה שכתוב בשרשור הזה החל מהרגע, הוא ניחושים שלכם להמשך העלילה, אפשר גם תקוות שאתם מנחשים שלא יתממשו, כל מה שעולה על רוחכם, ולא אומת באינטרנט או ע"י גורמים מוסמכים ויחשב לספוילרים. השרשור מתייחס בעיקר למי שכבר ראה את פרקים 701-702, ולכן הקפידו לסמן ספוילרים. [בעיקר אם השרשור יגרר לשבוע הבא ויהיו ספוילרים ל703..]

Sweet Misery

New member
כל מה שאני יכולה להגיד (../images/Emo58.gif)

זה שלא איכפת לי לאן יקחו את העלילה. למה? כי העלילה לא משנה כשהדמויות לא מתאימות לתוכה, וכך קורה עכשיו. צוות ההפקה החדש לא מצליח לשמור על האופי של הסדרה, אם מבחינת הכתיבה, מבחינת המראה הכללי (צילום וכו') וכדומה. לדוגמא ב-7X02, עם הניסיונות לשמור על הקו של גילמור עם כל ההתייחסויות התרבותיות שלהם. זה היה כל כך מאולץ שזה היה פשוט גרוע. לעומת זאת, לא ממש איכפת לי מה הפאלאדינוז היו עושים עם העלילה. נהניתי לצפות בפרקים, הדמויות היו דמויות, הדינמיקה עבדה. גם אם זה היה גרוע, זה עדיין היה גילמור. עכשיו גם זה לא קיים. זה לא מרגיש כמו גילמור, וזה מעצבן. ומאכזב.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifאני מסכימה איתך..

באיזשהו מקום, העלילה של העונה הזאת ממש ממש מעניינת אותי והיוצרים ה"חדשים" מפתיעים אותי כל פרק מחדש. יש משהו בזרימה, שינויים בצילומים, בסטים [בחיי, הבנות עושות ספורט??
וגם הסופר השני הזה..
הבית של ליז וטיג'יי וכל מיני רקעים שאנחנו לא רגילים אליהם..] קצת מפריעים לי. אבל מבחינת עלילה אני חושבת שזה יותר טובה ממה שהיה בעונה 5 ו-6. מפתיעים אותי כל פרק מחדש עם העלילות שלהם..ואני דווקא נהנת ומופתעת כל פרק מחדש!
בחיים לא חשבתי שלוק ידבר ככה ללור באמצע הכביש כשהם נפגשו, וגם הסצינה של הסופר בסוף הייתה פשוט סוחטת דמעות וכתובה מצויין לדעתי..ולורן גרהם הזאת, פשוט שחקנית מעולה והיא מתרגלת לכתיבה, או שזאת רק אני..אבל איך שהיא עמדה מולו עם דמעות בעיניים!!
זה היה פשוט, כ"כ עצוב. יותר עצוב מהפרידה בעונה החמישית, שכאילו היא הייתה במצב כ"כ רע שהיא לא הייתה יכולה לשבת במיטה.
זה היה עצוב, אבל לא ברמה הזאת.
אז לא יודעת, אני מלאת שאלות ותמיהות וחושבת שאי אפשר לדעת מה יהיה, רק לקוות לטוב.

../images/Emo58.gif 701 702 ../images/Emo58.gif

האמת? אכזבה. כמו השאר שהגיבו לשרשור הזה, אני לא ממש מתלהבת מהשינוי החדש והיענו מרגש הזה. אני די בחורה של שגרה... את הדמויות אהבתי כי הן התפתחו בצורה ממש יפה והגיונית ואחת כזאת שגורמת לך להתאהב בהן. העלילה, שהיו משום מה תלונות עליה, הגיעה בעונה החמישית והשישית לשיאים רציניים ומרשימים. מינוס הקטע עם אפריל שטיפונת מיותר אבל כן יצר את מסיבת הפיג'מות הכי מגניבה ביקום. בפרק הראשון, לא הרגשתי ממש שינוי. אבל בפרק השני, הרגשתי שזה כבר לא כל כך זה. אז סבבה, יש כיווני עלילה חדשים, יש שלום חלקי בין לוק ולורליי, ליין בהריון (הקטע עם הסקס היה אפילו קצת מצחיק והקירקס גם היה משעשע) אבל זה מרגיש זר. כאילו לא הכינו אותי לזה. הפלאדינוז בנו קו עלילה שלא הפיל אותנו מהרגליים, אבל יצר דמויות אמינות שאפשר להבין איך הם הגיעו למצב שהם הגיעו. הן כמעט אמיתיות. אבל זה שיווי משקל שהופר בעונה השביעית. אין לי דוגמא מדוייקת, אבל זה מרגיש שונה. ולא שונה בצורה טובה, כי יש שונה כזה. אבל שונה מוזר כזה. שונה לא נינוח. עדיין מתכננת להמשיך לראות את הסדרה, כי משחק המעולה יכול להציל כיוון מת. לורליי תשאר אצלי לורליי כי ככה אני מכירה אותה 6 עונות ו6 שנים. ואני לא מאחלת לסדרה שזו תהיה עונתה האחרונה, אני סה"כ מקווה שהיא תשתפר. (ואם להיות קצת יותר ברורה -> תחזירו את לוגן!) החפירה הסתיימה!

Alaithlos

New member
אהבתי את הפאנץ' שלך..../images/Emo3.gif ../images/Emo15.gif

אבל אני לא חושבת שזה צריך להיות בהכרח הוא. כל דמות אחרת שתשמש לה כחבר יציב זה נהדר. כל עוד לא יחזרו לתסבוכות העבר ויתקעו מחדש דמויות שמזמן איבדו את הקשר שלהן...

../images/Emo8.gif

יש בזה משהו. יהיה מגניב אם הם יעשו משהו עם מרטי. מרטי הוא דמות עם הרבה פוטנציאל שלא השתמשו בה מספיק לדעתי.

למעלה