עונה 6

saryle

New member
לא ממש בטוחה

עד היום לא שודר אפילו פרק אחד מהעונה השישית בארה"ב או בכל מקום אחר על כדור הארץ, אבל---הודלפו לאינטרנט ה-4 פרקים הראשונים (לא יודעת מי הדליף) ואני חס וחלילה לא אנסה להשיג אותם באיזושהיא דרך לא חוקית (או לפחות לא אדבר על זה בפורום)- מקווה שגם אתה...

../images/Emo23.gif

כמו שאמרו: ארבעת הפרקים הראשונים כבר הודלפו, והופצו ברשת. אבל רשמית - ארה"ב: ארבעת הפרקים הראשונים ישודרו במשך יומיים רצופים, ב-14 וב-15 לינואר, ב-FOX. ישראל: הפרק הראשון ישודר ב-3 לפברואר, בהוט אקסטרא. עדיין לא ידוע תאריך לשידור הפרקים בערוץ 10.

מוצארט

New member
הפרקים הראשונים

יש לך מושג באילו שעות זה ישודר? לפי שעונינו כמובן. לי אין את האפשרות להוריד מהאינטרנט, כך שאני כבול ללוח המשדרים. ועוד משהו, באיזה ערוץ זה FOX ב-HOT?

../images/Emo24.gif

בשעון ארה"ב זה ישודר בשעות 19:00 עד 20:00 - תלוי במדינה שבארה"ב. ישראל מקדימים את ארה"ב בערך ב-12 שעות. זה אומר... יום שני בבוקר, מתישהו... בין 7 ל-8 בבוקר.
FOX - זו תחנה שמשודרת בארה"ב, אין אפשרות לקלוט אותה [לפי ידיעתי] בלווינים של יס או הוט, רק אם יש לך לווין פרטי [כמו שיש לנו בבית], אבל גם אז צריך לדעת את התדר הנכון של FOX, ככה שאני עוד מנסה לעלות את השידורים שלהם. HOT אקסטרא - אין לי מושג.
מישהו אחר יוכל להגיד לך את הערוץ, אין לי הוט. למרות שנראלי זה ערוץ 5 בממיר של הוט. נסה לראות אם ערוץ 5 זה הוט אקסטרא...
^^

מוצארט

New member
יאללה....

אם כך אני רואה שאין לי שום סיכוי לראות את זה, כי צלחת פרטית אין לי... אוף, כ"כ התרגשתי...

30ofir30

New member
בפברואר בהוט. לאחר תום

העונה בהוט ולאחר חודש וחצי בערך בערוץ 10 יתחילו השידורים

sagi a

New member
אי אפשר לקלוט את פוקס מהארץ

הם לא משדרים לכיוון שלנו.

kkarinn

New member
לא שודר, אך שוחררו 4 פרקים

ורק שבוע הבא אמורים להתחיל להיות בארה"ב, אני לא ממש מבינה מה הסיפור. מישהו יודע למה שוחררו 4 פרקים לפני שבכלל שודרו? ומתי יהיה פרק 5?

Jason2

New member
הפרקים מיועדים

למבקרי הטלויזיה שמקבלים אותם קודם בכדי שיוכלו לכתוב ביקורת בזמן אמת או אפילו יום לפני השידור כדי להמליץ. כנראה שאחד מהמבקרים או מישהו שקשור אליו הדליף.

Y. Welis

New member
יש גם מערכה ראשונה מפרק 5

כלומר 11 וחצי דקות (עד הפסקת הפירסומת הראשונה). האיכות זהה לזו של פרקים 1 עד 4, כך שהייתי מעריך שגם זו דליפה.

למעלה