עונה 6

עונה 6

א) אודה לכם לאור העובדה שאתם מצליחים להוריד ואני לא (אני לא כזו גאונה במחשבים) לתת פירוט של כל פרק מה היה (מי שלא מתאים לו שלא יקרא וישאר במתח) ב) מתי מתחילה העונה ה-6 אצלנו בישראל ובאיזה ערוץ? תודה רבה אני במתח ואין לי סבלנות.

Y0NaTaN

New member
עונה 6 תתחיל ב XtraHot

לאחר כ-3 שבועות ממועד שידור פרק 601 בארה"ב.

isaac27

New member
אוקיי (ספוייל!!!)

העונה ה-שישית נפתחת בשידור מיוחד 24.SEASON.6.PREMIERE ב- 14/1 וב- 15/1 שני פרקים בכל יום ב- FOX בארה"ב פרק ראשון נפתח בכך שארה"ב מותקפת בטרור (משותקת לגמריי מלהגן על עצמה) *אוטובוס מתופצץ אח"כ ארה"ב עושה עיסקה עם אחד המחבלים תמורת מידע על מיקומו של המנהיג שעומד מאחורי ההתקפות... המחבל ("פאייד") מבקש 25 מיליון דולר ואת *ג'ק באוור (שהוא הרג את אחיו לפני כמה שנים -והוא רוצה נקמה) ג'ק באוור נמסר לידי המחבל - אח"כ פאייד (המחבל) לא מוסר את המיקום של "אסד" בגלל שהוא תפס את ה- CTU מנסים לאתר אותו. לקראת הסוף הוא מענה את ג'ק כמו שהוא עינה את אחיו - לפני שהוא הורג אותו הוא מגלה לג'ק שהוא האיש מאחורי ההתקפות של היום וארה"ב תחסל את האדם הלא נכון......שנייה לפני שהוא ממשיך להרוג אותו פאייד מקבל טלפון מאחד האנשים שלו ("אחמד"- מה זה מגעיל...!) שהאפ-בי-אי ביקרו אצלו ולקחו את אביו בנתיים ג'ק באוור מצליח להשתחרר תוך כדי שהוא הורג כמו חיה את אחד המחבלים (מגניב...) והפרק מסתיים בזה ששאר המחבלים מגלים שג'ק נעלם והם מחפשים אחריו במקום.......... לגבי פרקים 2-3 ו-4 אני ממש לא רוצה להרוס לך את הסידרה (הם היו פרקים מעולים מלאים במתח ואקשן) אני יכול להגיד לך שהסוף של הפרק הרביעי היה מדהים שהשאיר אותי המום

isaac27

New member
פרק 2 - (ספוייל)

באוור מצליח לחמוק מהמחבלים - מתקשר לנשיא ומבקש ממנו לבטל את ההתקפה - בטענה שהם הולכים להרוג את האדם הלא נכון ולמעשה "פאייד הוא האיש אותו הם צריכים לחסל! - הנשיא (ווין פלמר - כן אח של....) לא נענה לבקשה והצבא יוצא למבצע חיסול עם מסוקים - ג'ק ממהר להגיע למקום לאחר שהנשיא לא מסכים לפעול בעצתו - והוא מציל את אסד השניים חוברים יחד ומליחים למנוע ממחבל מתאבד לפוצץ את הרכבת התחתית....(ג'ק...) אסד- עוקב אחרי המלווה של אותו מחבל במטרה להגיע לפאייד.... ארה"ב עורכת מעצרים של ערבים בכל מקום גם בחברה בו אחותו של הנשיא עובדת- זו מפריעה להם לבצע את עבודתם (היא מאמינה שצריך לשמור על החוקה - ועל הזכויות של האנשים האלו לפרטיות.... אחמד (אחד המחבלים שעובדים עם פאייד ) - מסתבך ומותקף ע"י שכנים שהבחינו שהוא ממוצא ערבי - הוא צריך להשיג חבילה עבור פאייד - הוא נפצע קשה לאחר שמותקף -ולוקח בשבי את חברו השכן (נער בשם סקוט..) יש ציטוט שאני אהבתי - אחמד אומר לסקוט אני לא חבר שלך - אתה לא יודע לבטא את שמי זה לא "אהמד" זה! אחחמד!! 08:00 AM

isaac27

New member
עכשיו צפיתי ב-11 דקות מפרק 5

אם מישה יודע איך אני מעלה קבצים ל- Rapid Share אני אעלה אותם - 7 קבצים כ"א 15 MB וכל הסקרנים יוכלו לראות תקציר של מה שהיה........ אני מחר יוצא למילואים (באמצע החיים...) תנסו לתת תשובה בשעה הקרובה

The Human

New member
יש לך את זה כבר במה ששלחתי לך..

אתה רק צריך להסתכל טוב...

למעלה