עונה 6 (5) פרק 6_

dsol

New member
עונה 6 (5) פרק 6_../images/Emo189.gif

לדעתי אחד הפרקים הגרועים בכל העונות של פאמלי גאי עד עכשיו חסר תוכן משעמם ולא מצחיק או העלה חיוך מידי פעם אבל לא יותר מזה באמת חבל שאחרי הפרק הקודם שהיה מאוד טוב יש ירידה כזו

YuvalTam

New member
:O

עוד לא ראיתי את זה, אני מצפה לראות בקרוב, אבל הקודם לא היה משהו.. ממש לא טוב? אוף, ציפיתי לעלייה אחרי החמישה פרקים הממוצעים של העונה (חוץ מה-4)..

sheff2k1

New member
wtf אתה רציני?

אמנם פרק קצת "חסר תוכן" ומבולבל אבל היו בו קטעים ממש גדולים- לא משעמם לרגע

dsol

New member
לא היו מממש קטעים_../images/Emo189.gif

לי בכל מקרה.... חוץ מהקטע שסטואי חתף התקף וניסו להרגיע אותו והראו את את הקנקן עם המיץ האדום הזה שחכתי איך קוראים לו... זה היה נחמד אבל לא בגלל שזה היה טקע מצחיק, בגלל שזה עשה לי פלאש באק לפעם הראשונה שהראו אותו

Vdrums

New member
???

הקטע עם הSMSים, הקטע עם הטטריס, סטואי שמחזיק בוב ספוג ורובוטריק בן 20 בתור צעצועים.

dsol

New member
SMS דווקא הכי עיצבן אותי שם_../images/Emo189.gif

זה היה כזה גרוע... הטטריס באמת היה טוב וסטואי... נו זה סטואי זה היה חביב אבל אי אפשר לומר שקורע מצחוק

YuvalTam

New member
דעה

אני חבר בעוד פורום, פורום אמריקאי של פמילי גאי, ויש להם שם נושא על כל פרק, מסודר ורשמי מאוד. לפרק החמישי, שלא כמו בפורום הזה ששיבחו אותו, הם נתנו ציון די נמוך, ואני נאלצתי להסכים איתם כי הוא באמת לא היה משהו.. לפרק הזה רוב המשתמשים שהצביעו לסקר בקשר לפרק, נתנו את הציון הגבוה ביותר (ובמקום השני כמעט הכי גבוה, בשלישי אחד אחריו וכך הלאה) וכאן אתם כותבים ההפך. לי אישית עוד לא יצא לראות את הפרק (אני מתכנן לעשות את זה או מחר או ביום שישי, אני תמיד רואה עם חבר שאוהב את הסדרה אבל אין לו יכולת לראות), אבל אני ממש מקווה שהוא יתאים יותר למה שכתבו בפורום השני, כי עד עכשיו הייתה עונה מאוד בינונית.

dsol

New member
גם אני מקווה בשבילך שהוא יהיה כמו _../images/Emo189.gif

שמתארים בפורום השני כי הרי אתה צריך להנות מהפרק
וזה עניין של טעם והומור אישי

Vdrums

New member
../images/Emo6.gif היה מעולה. צחקתי

כל דקה. מה הקטע עם אדם ווסט? היתה דמות שלו בסימפסון בפרק (ישן מאוד) עם MR PLOW.

למעלה