עונה 6 פרק 2_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
עונה 6 פרק 2_../images/Emo189.gif

פרק דיי גרוע... אף פעם לא הייתי חובב של פרקי בראין במיוחד אבל היו כמה קטעים משעשעים וסוף סוף הראו שלא שונאים את מג
נראה לי זה פיצוי על הפרק הקודם

lior48

New member
זה עדיין מוריד אצלי...

לפי התקציר הבנתי שזה פרק נחמד...

yairharel1

New member
לא משהו

היה קטעים טובים כמו הדיאלוגים עם כריס והמוכר, והקטע של סטואי ההומו חוצמזה לא מצחיק

שפי שף

New member
אצלי עדיין מוריד

ואגב בעונה בפרק הראשון ששודר של פאמילי גאי הראו את פיטר מדבר עם מג ומעודד אותה רק אחרי שתי עונות ככה הם התחילו ממש להתעלל בה

lior48

New member
פרק ממש טוב!

היה לפי דעתי מאוד מצחיק.... שימו לב שבחצי הראשון של הפרק אין קטעי פלאשבקים בכלל, כנראה הם לקחו את הביקורות על ההומור-חסר-העלילה שהרבה מבקרים כתבו. אני דווקא חושב שזה מה שמייחד את הסדרה וצריך להמשיך איתם. בכל מקרה, אחרי שחיכיתי יומיים שהפרק ירד, אני חייב לציין שהיה שווה לחכות- זה פרק ממש טוב לדעתי.

Vdrums

New member
פרק חלש. די ריק. לעומת שבוע שעבר

זה ממש לא באותו קצב.

otollo

New member
../images/Emo174.gifפרק נחמד מאוד

היה ממש מצחיק שג'וליאן אמרה "איי רד אין פאופל מאגזין"
.

mafakit

New member
אפשר לראות ביוטיוב בשני חלקים|אלפקה|../images/Emo218.gif

[ככה אני ראיתי
] המ.. האמת לא משו.. ז"א היו כמה קטעים מצחיקים.. אבל לא אחד הפרקים המוצלחים ביותר.. אהבתי שלואיס צחקה על בריאן שהוא יכתוב את הרומן שלו..
והקטעים עם ג'וליאן והטמטום שנשפך ממנה.. XDD

MysteriOfir

New member
ירידה מאז שבוע שעבר

סיום דרמטי באיש משפחה?!?! אה, "ושיחת הסקס" בין מג לפיטר היה היסטרי.

lior48

New member
שיחק הסקס היה באמת קורע!

והסיום לא היה דרמטי- בזמן שרצו הכתוביות אז שודרה עוד סצנה שהם יושבים בשולחן וצוחקים על בריאן... זה היה קטע ממש טוב... כנראה שביוטיוב לא העלו את הקטע הזה...

g a l 9 4

New member
אני דווקא אוהב פרקי בראין.

להליקס שלי קוראים בראין XD בכל מיקרה, מישו' יכול להביא לי קיור לצפיה בפרק או לפחות להסביר לי איך להוריד אותו ? XD (יופי, אני יודע לתכנת מחשב אבל אני לא יודע להוריד פרק -_-")

mafakit

New member
אני לא מוצאת את הסרטון|אלפקה|../images/Emo218.gif

ראיתי את הפרק בשני חלקים ביוטיוב ועכשיו אני לא מוצאת את הסרטונים. למישהו יש קישור לצפייה ישירה ביוטיוב או בכל אתר אחר?

למעלה