עונה 6 פרק 19

nogaash

New member
עונה 6 פרק 19 ../images/Emo58.gif

האם זה נכון שקאס בוגד באחים??? או שיש לו תוכניות אחרות... בכל אופן, אהבתי איך דין הרג את אם כל הרוע, אבל נראה שזה לא לטובתם שהיא מתה....

לירונת

New member
../images/Emo58.gif

אני הייתי מופתעת מאד מהמהירות שבה הם חיסלו את איב. כאילו, רק הכרנו אותה- כבר להרוג אותה? חוץ מזה שני חייבת להגיד שהיא לא הייתה כזאת נוראית, בדרך שבה היא הציגה את מעשיה- כל אמא הייתה עושה את זה, לא? ונראה שזה גם נותן הסבר להתנהגויות המוזרות של המפלצות במשך העונה (ה"יציאה למלחמה" בפרק עם הכלב לאקי, הערפדים, המפלצות הלא מקומיות...). נראה שקאס עושה שימוש בנשמות לא תקין ומשתף פעולה יחד עם קראולי. עכשיו כשאני חושבת על זה, נראה שהוא זה שהפעיל את קראולי לענות את המפלצות ולחפש את כור המצרף, כי זה נראה פחות טוב אם מלאך היה עושה את זה (מתחת לכבודו?) אני מקווה שהדבר לא יוביל למותו של קסטיאל

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אולי זה יהיה כמו עם קראולי, היא עוד תחזור (השערה שלי)...

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

כשלנור מתה היו לי דמעות בעיניים. כל כך התלהבתי כשראיתי את הכתובית אמבר בנסון והרגו את הדמות שלה כל כך מהר? ידעתי שהיא תחזור, והיא גם לא הייתה כזו דמות משמעותית... אז אני מניחה שאהבתי אותה בעיקר בגלל האהבה שלי לאמבר בנסון ולטארה מבאפי (אם כי לא רק, חשבתי אהדה וגם אהבה רבה כלפי לנור. כאב לי שהיא נותרה לבד), אבל... כשקאס הרג אותה אפילו כעסתי עליו. אני. כעסתי על קאס (זה דיי מפליא אותי). ובכלל... מה קורה איתו? אני עדיין מאוד אוהבת אותו וכן מבינה שיש לו סיבות, אבל אני לא מאוד אוהבת את זה (למרות שאני עוד בהחלט אוהבת אותו. אחרת גם לא הייתי מתעצבנת כל כך). זה שדין בלע את האפר של עוף החול ואז פיתה את איב לנשוך אותו היה חכם מצידו. פרק טוב, לדעתי.

למעלה