עונה 6 פרק 1

c l i f f o r d

New member
עונה 6 פרק 1 ../images/Emo58.gif

איזה פרק פתיחה ענק! היה כל כך מצחיק וזה פרק חובה לא רק לחובבי פמילי גאי אלא במיוחד לחובבי הסרט. הליהוק של הרברט בתור הובי ואן קנובי פשוט גאוני, סוף סוף כריס (לוק סקייווקר) נענה לחיזוריו של הזקן הקטע עם הספה היה כל כך מצחיק ופשוט נכון (כל הקטע ששני אנשים סוחבים רהיט ואף פעם אין תיאום בין השניים). ומה שעשו עם מג בפרק הזה זאת היתה הרשעות הכי גדולה שהפגינו כלפיה יוצרי הסדרה. ציון 10 לפרק הזה!

mafakit

New member
וואי!!אני מתה לראות את העונה ה6..|אלפקה|../images/Emo218.gif

dsol

New member
פרק חביב_../images/Emo189.gif

(לקחת לי את הפינה
) אבל לא הייתי נותן לו 10... בתור פארודיה משזה לא יהיה... זה נחמד אבל יש טובים ממנו
(מישהו אמר ספייס בולס ?) ודיי קיוותי שזה יהיה משהו היסטרי כמובן שהיו קטעים ממש גדולים ! והיה נחמד לראות דמויות "עבר" שהופיעו לזמן קצר (כמו הבחור שלימר את פיטר על סרקזם... והבחור המוגבל שכלית מהעבודה של פיטר) והקטע עם מג היה דווקא ממש ענק
כל כך רשע אבל ענק ! וזה ממש נחמד שזה פרק ארוך !!!!!! הרבה יותר מהנה

lior48

New member
מסכים איתך...

היה פרק חביב, היו קטעים מצוינים והיו כאלה שפחות... גם אני ממש אהבתי את זה שהחזירו דמויות מהעבר. אם אני לא טועה, זה הפרק היחיד של הסדרה שאין בו פלאשבקים או קטעי מעבר כאלה...

lior48

New member
זה בתהליך באתר torec

התרגום לפרק נמצא ברשימת התרגומים שבתהליך... אני מתאר לעצמי שבימים הקרובים הוא יהיה מוכן...

spikes1

New member
הפרק הכי גרוע שראיתי

ואני ראיתי את כל הפרקים וכל העונות של איש משפחה לא גיחחתי אפילו לא פעם אחת אולי קצת בסרקזם שגם זה כבר משהו נדוש אולי זה בגלל שלא ראיתי את הסרטים של מלחמת הכוכבים.. אין לי מושג פרק משעמם שבנקודה מסוימת שכחתי בכלל שזה סדרה שאמורה להצחיק בזבוז של 42 דקות מהחיים שלי מקווה שההמשך של העונה לא יאכזב כמו עכשיו

dsol

New member
זה לגמרי בגלל שאתה לא מכיר את מלחמת _../images/Emo189.gif

הכוכבים... ! זו פארודיה/מחווה ולכן צריך לדעת על מה ואיך....

AshkenaziAmiti

New member
פייי איזה הגזמה מטורפת

אני לא כל כך מכיר את הסרטים אבל מכיר את הדמויות וקצת על הסרטים,והפרק היה ממש סבבה לפי דעתי. אולי בגלל שאתה לא יודע כלום על הסרטים בכלל לא התחברת,אבל גם בתור סתם פרק(והאמת אי אפשר להגדיר אותו בתור סתם פרק כי הוא פארודיה על סרט) הוא ממש לא היה הכי גרוע בסדרה

Vdrums

New member
בגלל שאתה לא מכיר את הסרט וגם בגלל

שלא חסר בדיחות שיותר מתאימות לקהל אמריקאי (הקטע עם המזוודות של הכסף, המפה של הקניון.)

AshkenaziAmiti

New member
טוב הקטע עם הבדיחות על התרבות האמריקאית

חצי מפאמילי גאי מבוססת על הבדיחות האלה...ואת הקטע עם המפה של הקניון יש גם בארץ בקניונים הגדולים חחח.

droraz

New member
Blue Hrvest 23.9

(אם אתה רוצה לדעת את הקשר של השם למלחמת הכוכבים תקרא את הערך blue harvest בוויקיפדי באנגלית)

למעלה