עונה 6, ההמשך

Oukami Kun

New member
עונה 6, ההמשך

כי השרשור הקודם כבר בדף הבא

Oukami Kun

New member
טופ 6 ב' – בון ג'ובי

אחת מלהקות הרוק הטובות בהיסטוריה, קצת כבד מדי בשביל רוב מי שנשאר בתחרות כרגע, אבל לי אישית זה טוב.

פיל סטייסי – Blaze of Glory
פשוט מושלם. ההופעה הכי טובה העונה. לא מבין איך הוא לא שרד את השבוע. 10.

ג'ורדין – Livin' on a Prayer
הסיום היה מופתי, חבל שרוב השיר היה חצי קלאצ'. היה לה וויב טינה טרנר-י שזה תמיד מגניב, אבל לא הופעה שהייתי רוצה לראות שוב. 8

לקישה – This Ain't a Love Song
קודם כל, נראית פצצה לראשונה בתחרות. שנית, על הופעה כזאת בעונה 12 היא הייתה מקבלת סטנדינג או בקלות. הופעה מצוינת, שיר מעולה, הסיום היה מושלם. 9.5
LOL סיימון מנשק את לקישה

בלייק – You Give Love a Bad Name
ואוו. אהבתי בטירוף. העיבוד הכי מקורי שהיה באיידול EVER. מי שמכיר קצת אינקיבוס יודע שזה קצת מזכיר את החומרים המוקדמים שלהם וזה ממש מגניב אותי שהם השפעה עליו. הוא בחור מגניב רצח. 9.5

כריס ריצ'רדסון – Wanted Dead Or Alive
למה הוא צועק עליי? זה היה נחמד אבל הוא ממש צרח את רוב המילים. מבין למה הוא עף אחרי זה. 8

מלינדה דוליטל – Have a Nice Day
BRING IT, BITCH! מצוינת, כרגיל. אמנם לא הכי חדה בכל התווים אבל מסכים לגמרי עם השופטים. 9.5

סך הכל נהנתי מאד, אחד הערבים המוצלחים של איידול, 10 ראשון חולק כאן, ודווקא לבחור שהלך הביתה. ג'ורדין הייתה צריכה ללכת אבל כנראה שהיה לה פאן-בייס ממש גדול בשלב הזה.

יאללה תוצאות:

ריאן צוחק שוב על זה שהם מורחים את התוכנית לשעה שלמה
. מעניין שפוקס לא כעסו עליו ואמרו לו להפסיק עם זה.

השופטים מתקשקשים בינם לבין עצמם, סיכום הערב הקודם, ריאן מתקשקש עם עוברים ושבים ברחוב, ריאן מתקשקש עם המתחרים, חזרה על איידול גיבס באק (מה הקשר?
).

רובין ת'יק (הבחור של מייל, כן כן, הוא), עולה לשיר איזה שיר מוזר. דילגתי.

קליפ של פורד, Paint it black, כשהם בקרקס או משהו ובלייק הוא קוסם
. מה קורה שם בפורד עם הנושאים ההזויים האלה.

תוצאות – ריאן אומר למלינדה, פיל ולקישה למרכז הבמה. פיל מודח
. הי הם החליפו את השיר פרידה מהשיר של דוהטרי לI'll Stand By You בביצוע של קרי. הוא שר שוב את Blaze of Glory .

הוא אומר לג'ורדין בלייק וכריס לעמוד ואז אומר לג'ורדין לשבת כי היא בטוחה
. לא הגיע לה, אבל הו וול. חותכים לפרסומות, בון ג'ובי מופיע.

ריאן מתקשקש עם כריס ובלייק והם אומרים שהם החברים הכי טובים. אה-הא. קצת ברומנס אבל ל כמו בעונה הקודמת. כריס מודח. אצלו זה כן השיר של דוהטרי. מוזר.

הלאה לטופ 4!

SHTRUDIDI

New member
יאללה טופ 6

איזה שבוע אדיר

בון ג'ובי מגיעים, לקישה ובלייק נותנים הופעות מדהימות
ולג'ורדין מגיע ללכת וזה לא קורה

ובארוך יותר...

פיל היה נהדר. לא חשבתי שזה יקרה בסגנון הזה, אבל השיר הזה ממש התאים לו והוא גם נתן ביצוע אדיר.

ג'ורדין

לקישה
שמעת את הסטודיו???מדובר בגאונות גם שם. איזה ביצוע!!!

בלייק היה מעולה. עיבוד אדיר והופעה מצוינת.
מעדיפה אותו בבלונד ולא בשחור. זה לא קשור לכלום אבל זה נשמע נהדר.

כריס ריצ' לא צריך לבצע שירים שכריס דוהטרי ביצע. נאף סייד

מלינדה, שוב, לא עשתה לי את זה. שוקינג, אני יודעת.

ולתוצאות:
ג'ורדין לא עפה. באסה.

הברומנס של כריס ובלייק
איזו נוסטלגיה. כה חמודים

Oukami Kun

New member
טופ 4 – בארי גיב (בי ג'יז)

עוד קצת פופ מתקתק ודיסקו-פאנק. לא מזמן הוספתי את הגרייטסט היטב שלהם לאייפוד, הם חביבים, אבל יש לי תחושה שהביצועים של החבר'ה לא יהיו מדהימים.

מלינדה דוליטל – Love You Inside Out
שום דבר חדש, היא שרה ממש מדויק. אבל היא לא מלהיבה מספיק. 8.5

בלייק לואיס – You Should Be Dancing
הוא ללא ספק מגניב אבל אם הוא הולך על ביט-בוקסינג כל פעם זה כבר לא כזה מיוחד. מה גם שזה היה לא מספיק מחויב כמו בפעם הקודמת. אבל ווקאלית הוא היה בסדר. 8

לקישה – Stayin' Alive
לא התלהבתי במיוחד מהעיבוד, היא הייתה צריכה לעשות את זה גבוה יותר ואז זה היה יכול להיות מדהים. זה היה ממוצע. 8

ג'ורדין ספארקס – To Love Somebody
המממ לא נפלתי אבל היא הייתה הכי טובה בסיבוב הראשון. קליי עשה את זה טוב יותר, אבל עדיין זה היה טוב. 9

מלינדה דוליטל – How Can You Mend a Broken Heart
יותר טוב אבל מבין את הסנוז-פסט. לא יודע אם זה ישרוד את המעבר לאייפוד
. 9

בלייק לואיס – This is Where I Came In
המממ לא נהנתי. מוזר לי שהוא לא הודח אחרי שני הביצועים האלה. 7

לקישה – Run To Me
קצת משעמם אבל היא הייתה יותר טובה מבלייק הערב. 8

ג'ורדין ספארקס – Woman In Love
קשה ללכת על שיר של ברברה. אז נקודה על אומץ, אבל הביצוע היה מיושן ומבוגר מדי בשבילה. אבל ווקאלית זה לא היה זוועה. 8.5

סך הכל זה מה שציפיתי, די משעמם, מתקתק ודיסקו-אי. בלייק ולקישה באמת היו הכי פחות טובים הערב והגיוני לי שהם הבוטום 2, אבל בלייק היה צריך לעוף ולא לקישה.

תוכנית תוצאות:
למה 40 דקות, למה?!?!?!?!
טוב אין לי משהו מיוחד להגיד על התוכנית הזאת. פינק מופיעה (שזה תמיד טוב), בארי גיב מופיע (שזה פחות מרגש), קליפים וכו'.

לקישה מודחת וזה חבל אבל לא נורא.

יאללה לטופ 3!

SHTRUDIDI

New member
וטופ 4...

אחד השבועות המשעממים אבר

אני ממש ממש אוהבת את הבי ג'יז (וממש מתלהבת מהעובדה שיש פה עוד מישהו עם חיבה לאולדיז
) אבל אין שום סיבה שהרביעייה הזאת תנסה לבצע אותם. כתוב על זה תאונת רכבת וזה היה די קרוב לזה.

מהסתכלות על שמות השירים, הביצוע היחיד שאני זוכרת כאן הוא האחרון של ג'ורדין שקיבל את הפימפ.
זה לא כי זה היה מדהים מידי, אלא בגלל בחירת השיר.

בוטום 2 עצוב. מעדיפה ששניהם יישארו ויהיו גם גמר וזה.
ביי לקישה

Oukami Kun

New member
פיינל 3 – בחירת שופט/הפקה/מתמודד

זה יכול ללכת לכל כיוון. נקווה לטוב.

סיבוב ראשון – בחירת השופטים

ג'ורדין ספארקס – Wishing on a Star
(סיימון בחר) דווקא אהבתי את הבחירה, אבל הביצוע לא היה מדהים. נהנתי, אבל לא בטוח שהסטודיו תישאר להרבה זמן על האייפוד, אם בכלל תיכנס לשם. 8

בלייק לואיס – Roxanne
(פאולה בחרה) שיר מעולה, ווקאלית הוא היה אפילו יותר מוצלח מג'ורדין אבל העיבוד היה מעצבן בטירוף. ברמה שזה ממש הפריע לי. 8.5

מלינדה דוליטל – I Believe in You and Me
(רנדי בחר) נחמד. ווקאלית משובח אבל די משעמם. 9

סיבוב 1 הולך למלינדה, אבל לא בהתלהבות, פשוט כי השניים האחרים לא הדהימו אותי.

סיבוב שני – בחירת ההפקה

ג'ורדין ספארקס – She Works Hard for the Money
הרבה יותר טוב מהקודם, ללא ספק. ווקאלית מושלם. שיר קצת מבוגר מדי בשבילה, אבל שרה טוב. 9.5

בלייק לואיס – This Love
גם יותר טוב מהקודם. נהנתי. 9

מלינדה דוליטל – Nutbush City Limits
אה! סופסוף! מושלם! מעולה! ביצוע מדהים, ההופעה הכי טובה שלה. טינה טרנר היא מלכה, ובכלל לא חשבתי עליה כשמלינדה שרה. 10!

סיבוב שני הולך למלינדה ולהפקה שבחרה לה את השיר הזה.

סיבוב שלישי – בחירת המתמודד

ג'ורדין ספארקס – I Who Have Nothing
מעולה. ביצוע מצמרר. בכלל לא הרגשתי שהיא בת 17 ולא מבינה מהחיים שלה, זה היה ביצוע מעולה. מבין לגמרי למה היא זכתה מול בלייק. 9.5

בלייק לואיס – When I Get You Alone
הי לא ידעתי שהשיר הזה של רובין ת'יק. ממש אהבתי, ביצוע מעולה. חבל שאין לזה גרסת סטודיו. 9.5

מלינדה דוליטל – I'm a Woman
לא זוכר כמה נתתי לה על זה בפעם הקודמת, אבל זה היה מושלם. מושלם. 10

סיבוב 3 הולך למלינדה, אבל גם השניים האחרים היו מעולים.

לסיכום, מלינדה לא הייתה צריכה ללכת הביתה והייתה צריכה לזכות בעונה הזאת. הזוי בעיניי שהיא הלכה הביתה, אבל מה לעשות.

תוצאות:

מתחילים עם הומר סימפסון שזה תמיד טוב
"Is it too late to vote for Fantasia?"

סיכום של הערב הקודם, פרסומת לסיבוב הופעות של איידול.

הקליפ בבית של ג'ורדין, האתגר השקרי של איידול, הקליפ בבית של בלייק.

אליוט יאמין בא להופיע! פופ דביק וסוכרתי, אבל הוא שר טוב, אין מה לעשות.

קליפ של פורד, הביקור בית של מלינדה, מארון 5 מופיעים עם השיר הכי גרוע שלהם בערך (Makes Me Wonder), אדם לוין מצנזר את עצמו
.

לבסוף, תוצאות – ג'ורדין בגמר, בלייק בגמר, מלינדה בבית
.

יאללה לגמר!

SHTRUDIDI

New member
לא זוכרת כמעט כלום מהערב הזה

רק את הביצוע השלישי של בלייק.
אהבתי מאוד את בחירת השיר, גם כי זה שיר טוב וגם כי זה ממש התאים לו.
גם מה שההפקה בחרה לו היה טוב אבל באמת שחוץ מזה הדחקתי את כל הערב.

מה אליוט יאמין שר בהופעה שלו?

Oukami Kun

New member
טופ 2 – שיר חוזר/בחירת מתמודד/שיר ניצחון

הגענו לערב הזה שלא משנה הרבה אבל משנה הכל. אני חושב שלא הייתי כל כך לא נלהב על פיינל 2 אף פעם. אולי קנדיס וקרי, כי הניצחון של קנדיס היה כל כך ברור. לא בעד אף אחד מהם במיוחד אבל אני שמח שבסופו של דבר ג'ורדין ניצחה, כי היא בכל זאת שרה יותר טוב ממנו, אבל מלינדה שרה הכי טוב בעונה הזאת.

בלייק – You Give Love a Bad Name
כל כך מגניב, פשוט בחור אדיר. עדיין מגניב כמו בפעם הראשונה, חבל שבגרסת סטודיו זה לא היה כזה מופרע. נהנתי מאד. 9.5

ג'ורדין – Fighter
בעעע. היא לא הבינה בשבוע בון ג'ובי ששירי רוק חזקים ומהירים זה לא הסצנה שלה? היא לא כריסטינה, והיא לא עשתה את זה טוב בעיני. 7

בלייק – She Will Be Loved
שיעמום. ווקאלית נחמד עם קצת זיופים, אבל כדור שינה. 8

ג'ורדין – A Broken Wing
זה אחד מתוך שלושה שירים שלה שהביצוע שלהם נכנס לי לאייטונס, אז אני שמח שהיא בחרה אותו. ביצעה אותו מעולה. 9.5

בלייק – This Is My Now
הו פופ מתקתק ודביק
. זה היה חמוד סך הכל אבל לא איזה להיט. למה לא הפיקו את זה ככה שהוא יוכל להראות את היכולות שלו? למה לא היה ביט-בוקסינג? מעצבן. 8

ג'ורדין – This Is My Now
טוב זה היה הרבה יותר מוצלח מבלייק, כי זה לגמרי הסגנון שלה. והבכי בסוף כמובן הוסיף לה מצביעים. מגיע לה לנצח עם השיר הזה, אבל זה קצת לא פייר לבלייק. 9.5

סך הכל ערב נחמד, מעבר לשני השירים החוזרים שכבר נמצאים באייטונס אני לא חושב שמשהו ייכנס (אני גם לא חושב ששוחררו גרסאות סטודיו לאחרים). בכל מקרה, הלאה לפינאלה!

SHTRUDIDI

New member
יאללה אני אגיב שנסיים את העונה יפה

עונה מעפנה, אחת הגרועות של איידול בעייני וזה למרות עונה 9 והאנשים השקופים שבה ועונה 10 שאני תמיד שוכחת מי היה בה חוץ מאלה בגמר.
אניוואי, יוצאים לגמר לא מאוזן בו כולם מסבירים לנו שג'ורדין צריכה לנצח.
כל כך חשוב להם להסביר עד שהם נותנים סינגל ניצחון שגורם לבלייק להיראות כמו ילד בכיתה ב' שלא יודע איך להופיע על הבמה ומה עושים עם הידיים.
אחר כך נפוצו שמועות שהוא רצה לשנות את זה שיתאים לו וההפקה לו הייתה בעניין. שוקינג, אני יודעת.

זהו, מעבר לזה היה משעמם וכשג'ורדין בכתה בסוף שנאתי אותה קצת יותר מכפי ששנאתי אותה עד לאותו הרגע עם כל הלבבות שהיא עשתה במהלך העונה

Oukami Kun

New member
עונה 6 – הפינאלה!

בטוח יהיו מלא קטעים שאני אדלג עליהם, אבל נראה איזה הופעות יש כאן...

מתחילים עם ג'ורדין ובלייק שרים I Saw Her Standing There. דווקא חיבבתי אבל קצת מטרידה העובדה שהם מנסים לשדר מתח מיני כשהוא בן 25 והיא בת 17 ._.

גוון סטפאני מופיעה (בהקלטה? לא ברור) עם 4 in the morning, דילגתי כי אני לא מחבב את השיר הזה במיוחד.

קלי קלרקסון שרה Never Again. לא הכרתי את השיר והוא ממש טוב. יש מצב להורדה אפילו.

עוד פעם הם עושים פרסים מזויפים
. סוג של בסט-אוף של האודישנים. ואללה משעשע
.

פיינל 6 בנים שרים משהו. נמנמתי קצת כי זה היה משעמם תחת, ואז סמוקי רובינסון הצטרף וגם שיעמם אותי
. אבל פיל שר מדהים כרגיל.

בלייק מופיע עם איזה ביטבוקסר שהוא כנראה מפורסם
. היה מגניב אבל לא הייתי קונה דיסק של החרא הזה.

טופ 6 בנות שרות I Heard it Through the Grapevine, כי באמת השיר הזה היה חסר העונה
. ג'ינה
לקישה
היילי
. גלדיס נייט מצטרפת אליהן והן שרות שני שירים שלה.

טוני בנט שר את For Once in My Life. גאון הבנאדם, ולחשוב שהוא בן 80 ומשהו זה משוגע. חבל שלאזארו רצח את השיר הזה בברוטאליות כמה שנים אחרי.

מלינדה שרה משהו עם אנשים שפעם היא הייתה הזמרת ליווי שלהם. שיר מוזר
. גוספל או משהו.

קליפ של פורד עם פספוסים מהקליפים האחרים
. הם שרים את Time After Time. ואז קליי וג'ורדין מקבלים מכונית
.

קרי אנדרווד שרה I'll Stand By You. כזאת כוסית |מזילריר|. אה והיא גם נשמעת בנזונה
. אחרי זה קלייב דיוויס עולה וממלמל כמה דברים בורי איידול, בעיקר על דוהטרי. בסוף הוא מעניק לקרי אלבום פלטינה על ה6 מליון מכירות של אלבום הבכורה שלה, שזה סופר מרשים. אבל למה היא לובשת ג'ינס ושמלה?
זה היה כל כך מוזר שאפילו לי היה אכפת מזה.

להקה של ילדים אפריקאים מאיידול גיבס באק מופיעה, דילגתי בנחישות

קליפ על סנג'יאה
מגוחך. אה ואז הוא גם מופיע עם הגיטריסט של אירוסמית'. והילדה הבוכה שוב בקהל
. קטע הזוי.

גרין דיי עם Working Class Hero, שמחזיר אותי לימי כיתה ח' העליזים. לא השיר עצמו, אבל גרין דיי. אחלה ביצוע, זכור לי ששמעתי אותו כמה פעמים. אבל זה לא לנון
.

טיילור היקס! מופיע עם Heaven Knows, שזה שיר שלו. הוא כזה חמוד, אבל השיר הזה בינוני.

ג'ורדין שרה עם רובן את You're All I Need, שזה נחמד. כנראה שני הזוכים הכי פחות אהובים עליי (למרות שזה עוד יכול להשתנות ב3 עונות שעוד לא ראיתי).

בט מידלר האגדית שרה את הסיגניצ'ר סונג שלה. כמה מכוערת ככה מוכשרת.

מחווה לסרג'נט פפר
. שמתחילה עם קלי קלרקסון! מעולה. אחרי זה גם שאר הזוכים מופיעים שירים מהאלבום, אבל הפתיחה הייתה מרהיבה. קלי מדהימה. אה ואז גם הטופ 12 מצטרפים לזה.

או, הנה התוצאות. 74 מליון קולות נספרו, שזה מטורף. ג'ורדין זוכה, ווהו. שרה שוב את השיר ניצחון. יאללה ביי עונה 6.

לסיכום, היה ערב ממש מוצלח. נהנתי במיוחד מקלי קלארקסון
. חבל שלא נתנו לג'ינה לשיר שיר סולו, אלא נתנו לסנג'יאה את ההזדמנות לשיר עם הגיטריסט של אירוסמית'
. אבל אוקיי.

בקרוב - סיכום גרסאות הסטודיו של עונה 6.

יאללה לעונה 7!

SHTRUDIDI

New member
והגמר טייק 2 וסיכומון

שכחתי קודם לציין אז אציין עכשיו:
הביצוע של דוהטרי לhome היה אחד הדברים הכי טובים בעונה הזאת.
ההתלהבות של פאולה לפני שהם עלו גם הייתה כזאת פאן, שעד היום אני זוכרת אותה.

וואו, קראתי כל מה שכתבת ואני באמת לא זוכרת כלום.
נשמע לי מוכר ברבורי קלייב דיוויס וגם טוני בנט גאון וקרי והביצוע שלה. אבל זהו.
זה נגמר. תודה לאל.

תעבור לעונות הטובות

SHTRUDIDI

New member
מעולה!

זה לא רק קוקי הגאון, אלא גם ביצועים טובים אחרים.
לא מגלה לך יותר, אתה צריך לראות לבד.

Oukami Kun

New member
טוב

עכשיו ברשותך אלך לישון. מה שהייתי אמור לעשות לפני שעה ><

למעלה