טופ 24!
אוי לא, הרגע ממנו חששתי הגיע... התוכנית הפכה להיות של שעתיים >< שזה אומר שעה ועשרים לפרק, כי אין פרסומות. זה המון! למי יש כח לזה?! טוב, לי יש
. זה יהיה קשה וזה כנראה יקח לי יותר זמן, אבל הכל שווה את זה למען המטרה! טוב, לא, אבל משעמם לי אז זה יעביר את הזמן.
טופ 12 בנות:
מנדיסה – Never
היא מציגה את עצמה ואומרת שהיא רוצה להראות ש"Sisters can rock", והיא לחלוטין עשתה את זה.ביצוע מגניב, שיר מגניב, מתמודדת מגניבה. אני בעדה. 9 (קצת גבוה לשיר הראשון אבל היא מצוינת)
קלי פיקלר – How Far
קצת sob story, בטוח יעזור לה עם הקולות. אבל הביצוע היה צולע, במקרה טוב. זייפה מלא. ואני לא מחובבי הז'אנר, למרות שמבחינת מילים הוא בערך שיר האהבה האולטימטיבי. 6
אה והמבטא שלה ממש מעצבן אותי ><
בקי אודונהיו – Because The Night
פרצוף נשכח, אופי חסר. אבל בחרה שיר עם מלא אופי. לא נתנה ביצוע טוב לצערי. אבל היא סקסית, אז נראה לי שהיא נשארת. 6.5
איילה בראון – Reflection
איזה שעמום. היה לה קשה כי היא התחרתה מול בנים בכדורגל? למי אכפת מהסיפורים שלהן? היא בחרה שיר לא פשוט ולא התמודדה איתו משהו, אבל הסרטון שלה לפני השיר הופך אותה ליותר מעצבנת. בא לי שתעוף, למרות שווקאלית היא הייתה בסדר. 7
פריס בנט – Midnight Train To Georgia
בחירה חכמה, שיר עם הרבה אופי כמו שיש לה. אני ממש בעדה. נתנה ביצוע טוב ומלא ביטחון, למרות שווקאלית הוא לא היה איזה ואוו. מאמין שהיא ממשיכה הרבה. 8
סטיבי סקוט – To Where You Are
אוקי, הבנו, את שרה אופרה, כמה פעמים את יכולה להגיד את זה בסרטון אחד? שרה מיוחד אבל ממש משעמם. לא נהנתי בכלל. 4
ברנה גתרס – You Are The Sunshine Of My Life
ממש מקיילה מצידה, להיות הכי מוחצנת וזה בראיונות אבל לשיר כמו איזה בובת חרסינה. פשוט לא טוב ולא מתאים למה שציפיתי. השופטים נכנסים בה ובצדק. מקווה שתישאר ותיר משהו יותר אפ-טמפו. 5
הת'ר קוקס – When You Tell Me That You Love Me
קיבלתי הודעה בדיוק אז לא בדיוק עקבתי, אבל זה היה די מעפאן. היא גם לא איזה ואוו מבחינת אישיות או יופי, אז מה יש לה להציע? 5
מליסה מק'גי – When the Lights Go Down
עוד קאנטרי? נו טוב.אהבתי את הטון המחוספס שלה, אבל היא קצת זייפה פה ושם. בכל מקרה באופן מפתיע אני קצת בעדה. 7.5
ליסה טאקר – I Am Changing
היא טובה אבל לקחה שיר מבוגר מדי בשבילה. אין לי ספק שהיא נשארת, אבל היא צריכה לבחור שירים יותר טוב בעתיד. 7.5
קיניק סקיי – Get Here
קצת דראג שואו, אבל ווקאלית זה היה מההופעות החזקות הערב. אהבתי מאד! 8
קת'רין מק'פי – Since I Fell For You
לבחור ברברה בהופעה הראשונה שלך זה אומר המון על מי את ומה את באה לעשות. בחירה מעולה, ביצוע מעולה, השיר הכי טוב של הערב. ועדיין רואים שיש לה לאן להתפתח שזה מעולה. 9. אולי אפילו 9.5. נתפשר על 9.25
טופ 12 בנים:
פטריק הול – Come To My Window
אוקי, שיר שאני אוהב, שזה כבר טוב. אבל גם שיר שאצלי כל כך מחובר אצלי ללסביות, ושבחור שר אותו זה טריקי. אבל מעבר למשמעות של העניין, הוא שר את זה לא רע. אני מחבב אותו. 8
דיוויד רדפורד – Crazy Little Thing Called Love
כל מה שאני חושב עליו זה "ג'ון סטיבנס!". אבל הביצוע היה מאד מוזר. מאד מוזר. קצת שכח את המילים, היה יותר מדי בטוח בעצמו, התברבר על הבמה. מה קורה כאן. 5
באקי קבינגטון – Simple Man
הוא מעצבן אותי. ומה הקטע של השפם פורנו שלו? אבל בחר שיר מוצלח ממש (שלא הכרתי), ביצע אותו מגניב. קאנטרי-רוק זה ז'אנר שאני מתחיל לאהוב ממש בעקבות התוכנית הזאת. גם ווקאלית זה היה לא רע בכלל. 8.5
וויל מאקאר – I Want You Back
זה היה ממש חמוד. הוא כאילו אמר, "אני בן 16, אז אני אשיר שיר של ילדים". אני שונא את השיר הזה אבל זה היה ביצוע בסדר. 7
סוואי – Reasons
עדיין שונא את השם הזה. ועדיין שונא אותו. והוא שר מזעזע. מי שר שיר שלם בפלצט? למה אני צריך לסבול את זה? 4
כריס דוטרי – Wanted Dead Or Alive
בון ג'ובי! כבר התחיל בטוב איתי הדוטרי הזה. שיר מצוין, בחירה חכמה, ביצוע מצוין. כאילו זה מפתיע אתכם שאני בעדו
9
קווין קוביאס – One Last Cry
לא מאמין שבזבזתי חמש דקות מהחיים שלי על הסרטון שלו ועל השיר הזה. איך הם העבירו אותו לטופ 24? טוב הוא סיים בסדר יחסית אבל עדיין זה היה זוועה. 5
גדעון מקיני – Shout
ואללה נהנתי. מזכיר לי את ג'ושוע לדט, רק טיפה פחות טוב. אבל ביצוע ממש מוצלח לשיר ממש נחמד. 8
אליוט יאמין – If You Really Love Me
סתם שיר, סתם ביצוע, סתם מתמודד. לא שנאתי, זה לא היה גרוע, אבל גם לא קפצתי מהמושב שלי. הוא בדוק עובר אבל אני לא מתלהב ממנו כמו שהשופטים מתלהבים ממנו... 7
בובי בנט – Copacabana
אוי ואבוי, איזה שיר
. שיר נורא, ביצוע מוזר. זה כאילו היה פרודיה על איידול, על בארי מנילו, על מוזיקה בכללי. זוועה. 3
אייס יאנג – father Figure
אמממ. מוזר. ברור לי שהוא ימשיך לשבוע הבא כי הוא נראה טוב והוא כריזמטי, אבל הביצוע לא היה טוב. וזה גם שיר מוזר בעיני. הבחור הכי חתיך שהיה באיידול אי פעם, ללא ספק, ועל כן יישאר. 6
טיילור היקס – Levon
גם הוא מתחיל איתי טוב, אין על אלטון בעיני. שר טוב ללא ספק, יש לו קול ממש מגניב. 8
זה היה קשה. זה היה ארוך. זה לקח הרבה זמן, אבל עברנו את זה. קדימה לתוצאות:
מה שחששתי קרה. התוכנית של ארבעים דקות ולא של עשרים
כנראה שמעכשיו זה יהיה ככה לעד? לאאאאאאאאאאאא
קשקושים קשקושים וזה ואז כולם עולים לשיר ביחד
. דווקא לא רע, היו כמה הרמוניות מוצלחות כאן.
אחרי הסיכום של התוכניות הבנות יושבות על הבמה, מחכות לתוצאות. הן יושבות בשתי שורות, ואני ממש לא אופתע עם הטופ 6 בנות הן אלו שיושבות בשורה העליונה. והוא אכן מכריז על כולן כבטוחות מהדחה. קיניק, בקי וברנה נשארות אחרונות והוא מבקש מהן לעמוד. שולח את קיניק חזרה לשבת והמודחת הראשונה היא... בקי. ואללה טעיתי בציפיה שלי שהיא תישאר על סמך המראה שלה. כל הכבוד לאמריקה על החוסר שטחיות. היא עולה שוב לשיר את מה ששרה מקודם, אני מדלג, ברשותכם.
עוברים לבנים. כאן החלוקה היא די שווה. הוא אומר לשורה האחורית שהם כולם בטוחים, כמו עם הבנות. ואז הוא עובר לשורה למטה ומבקש מהם לקום. אומר לאייס ואליוט לשבת, אחר כך גם לכריס וקווין. נשארים לעמוד בובי וסוואי, שבעיני הם ללא ספק הבוטום 2 ואשמח אם שניהם יעופו. מי שמודח ראשון הוא... בובי. גם בפעם הראשונה שהוא שר לא רציתי לשמוע אותו, אז ברור שאני מעביר את הזוועה הזאת.
חוזרים לבנות – שוב השורה האחורית בטוחה. עוברים לשורה הקדמית- הרבה קשקושים ומי שמודחת היא סטיבי. היא ממש מובסת ומבואסת, אבל לא נורא. שוב צורחת עליי את השיר שלה. לא לא, ביי.
חוזרים לבנים, הפעם השורה קדמית בטוחה. הוא קורא לשורה האחורית לעמוד לצידו. הוא אומר לוויל וטיילור שהם בטוחים, גדעון ודיוויד גם. זה בין באקי ופטריק. קיוויתי שפטריק ישאר יותר, אהבתי את הבחירה שלו. לו אני דווקא כן אקשיב שוב
. חבל. היה פוטנציאל.
לסיכום – זה פאקינג ארוווווווווווווווך! אבל הסתכלתי על הזמנים של התוכניות הבאות וזה פחות ארוך, אז אני רגוע
. סך הכל יש מבחר טוב העונה, אין הרבה כאלה שעולים לי על העצבים.
יאללה לטופ 20!