עונה 5!

Oukami Kun

New member
עונה 5!

אני יודע שאתם מופתעים, גם אני הפתעתי את עצמי, אך בעקבות מחלה שמונעת ממני להיות פעיל מדי בסוף השבוע הזה, החלטתי להקדים את ההתחלה של עונה 5 לעכשיו. האודישנים הם 7 פרקים, שהם 6 שעות ורבע מחיי שלא אקבל חזרה, לכן ברשותכם אדלג עליהם בנונשלנטיות ואגיע ישירות לשלבי הוליווד, כמו תמיד.
בהצלחה לכולנו.
דילן האם תצרפי אלי גם לעונה הזאת או שעונה 4 הספיקה לך?

Oukami Kun

New member
הוליווד, חלק 1

או; שלב ראשון: 165 אנשים שרים 12 שירים. זה בטח יהיה מגוון ומהנה.
בגדול אני שונא את השלב הזה, כי שומעים את אותו שיר באלף ביצועים. אבל נראה.
ראשונה לעלות לבמה היא קלי פיקלר, שזה שם שאני מכיר. אמנם לא המנצח, אז הרצף הזה נשבר, אבל לפחות פינליסטית (?).
דילן, יש מישהי שרוצחת את can't Stop The Moonlight , ממליץ לך לא לראות את הפרק הזה
.
טיילור היקס עולה לבמה, ורשום שהוא בן 29. מה? הסבירו את התופעה הזאת בתוכנית? הייתי בטוח שהוא היה כזה אהוב כי הוא המבוגר שבא נגד כל הסיכויים. מוזר.
זיהיתי את דוטרי לשניה ממלמל איזה משהו על התחרות.
והנה עוד אחת רוצחת את השיר הנ"ל.
יש סצנה על זאתי שחולה. תאכלס נשמעת טוב גם כשהיא חולה. העבירו אותה, נראה אם היא תמשיך.
יש סצנה על התאומים. אני מניח שהם לא מתקדמים הרבה בתחרות, אבל הם אתנחתא קומית לא רעה.
מלא קשקושיאדה. מודה, התעסקתי בפלאפון אז לא שמתי לב, אבל התאומים האלה חופרים הרבה. למה נותנים להם כזה הרבה זמן מסך?
דוטרי עולה לאודישן שלו! ואז איזה שאניקווה, ואז קת'רין מקפי! שגם אותה אני מכיר! ואפילו ראיתי איזה כמה פרקים של סמאש. שלושתם עברו.
יש איזה סגמנט על איזה דייב שהוא קצת משוגע. אוקי, הרבה משוגע. אין מצב שהם העבירו אותו, נכון? לא, הם העיפו אותו.
יומיים ראשונים עברו, שלב השיר הזהה נגמר תודה לאל
.
76 עפו מתוך 175. 99 נשארו לסיבוב הקבוצות. דרמה דרמה דרמה.

LeAnnDylan

Well-known member
הוליווד חלק 1

אגיב רק למי שעבר לטופ 24 כי היתר מיותרים.
פיקלר כזו הורסת. "כשאני חושבת קיז אני חושבת על מפתחות של האוטו"

פטריק חביב. יש לו קול טוב.
ליסה טאקר לא מעניינת. קול טוב אבל משעממת ת'חיים.
פריס בנט (וואו לא זכרתי שהיא הייתה כזו צעירה) בחרה שיר מעולה, איזה טעם טוב יש לה

טיילור היקס - איזה שיר
ביצוע נהדר.

התאומים האלה חצופים
מה נראה להם שהם יורדים על קרי??

דיוויד רדפורד משעמם
אייס יאנג היה חביב.
צ'יקן ליטל הורס

דוטרי - מעולה.
מדיסה - היא טובה וג'ינה כזו חמודה שרואים אותה אומרת "היא טובה", בזמן ההופעה. יאללה עונה 6!
קת'רין - יואו אני מאוהבת בה שוב מחדש
סו אחזור לתקופת המקפיבר שלי בשבוע הקרוב

Oukami Kun

New member
הוליווד, חלק 2

שלב 2, או: בואו ניתן להם לעבוד בקבוצות של דרמה קווינז ונקווה שיצא לנו מזה טלוויזיה טובה.
התאומים השחורים עושים דרמות, כמו שעשו בתוכנית הקודמת. אני לא מבדיל ביניהם כי אני ממש מקווה שהם לא ממשיכים והם סתם פה כרגע בשביל הבידור. משום מה הראשון, זה שעשה את כל הדרמות, עובר הלאה למרות שהוא שר חרא. נקווה שלפחות יחתכו את השני.
כלמיני קבוצות מופיעות, אנשים מופיעים וזה לא ממש מעניין
. אולי אני ממש מפוקס במשחקים בטלפון.
עוד פעם מצליחים להשניא עליי את Sugar Pie Honey Bunch. פשוט שונא את השיר הזה!
התאום השני עולה, אמרו לו שהוא עובר ואז הוא מתחיל למלמל מול השופטים. ואז פורש?! LOL הוא חשב שהם העיפו את אחיו התאום ואז הוא פרש בשם שניהם
גדול. מעניין אם יתנו להם להתנצל ולחזור. מותחים את זה להמשך התוכנית, ובינתיים...
הסגמנט על זה שכולם שוכחים מילים. והם עושים את זה על Sugar Pie
. פשוט שונא את השיר הזה. ממש.
והנה התאומים עולים שוב, סיימון נכנס בהם ממש
אני פשוט אוהב את סיימון. למה הוא עוזב עוד ארבע עונות?

ועוד כמה קבוצות שרות את Sugar Pie
די כבר! די!
סגמנט על קאובואים? אוקי... נו טוב.
מחזירים את התאומים לבמה עוד פעם. הם מתנצלים, סיימון מחזיר אותם לתחרות
נו באמת.
הקאובויים עולים ושרים מזוויע. ואז מדיחים אותם.
זהו נגמר השלב הזה!

שלב 3, או: השופטים ממלמלים ביניהם לגבי כל המתמודדים אחרי שהם עשו סולואים אה-קפלה.
אוקי, למה ראיתי את זה? פשוט מלמול מיותר.
עכשיו מחלקים אותם לחדרים ונותנים להם לחכות עם התוצאות.
מעבירים את החדר הזה, את החדר הזה לא, זה ממש לא קריטי

44 מתמודדים נשארו, ביניהם שני התאומים המעצבנים. הו וול.

SHTRUDIDI

New member

כמה זכרונות אדירים יש מהעונה הזאת!
הקאובויז ובריטנם טווינז.
וכמובן - כריס

והקבוצה של בריטנם טווינז עם אליוט. פאן!

LeAnnDylan

Well-known member
הוליווד חלק 2

גרופ דיי זה היום האהוב עליי ביותר

הקבוצה של פריס הייתה די נוראית אבל לא שמעו אותה אז אולי היא הייתה טובה.
אליוט כזה חמוד! איזה קול

סווי מוזר והתאום הזה בלתי נסבל. חבל שלא העיפו אותו אחרי הנאום הזה.

הקבוצה של צ'יקן ליטל ודיוויד רדפורד הייתה טובה. דווקא השנים שלא עברו לטופ 24 היו טובים יותר מדיוויד.

האחים האלה כאלה דפוקים

הקבוצה של מנדיסה טובה. תמיד מצחיק אותי כל אלו שרושמים מילים על היד

הקטע של המתמודדים ממציאים מילים ל-I Can't Help Myself
הורס. קת'רין חמודהההה!!

טיירה הזו שהחליפה קבוצות בלתי נסבלת. היו צריכים לשים אותה עם התאומים באותה קבוצה. ולהעיף את שלושתם יחד.

הקבוצה של ברינה הייתה חביבה. למרות שהיא חולת נפש היא קורעת
הבן שם מזכיר לי את לי דיווייז.

הקאובויים
הם היו משעשעים! איזה חמודים הם!! שיעשו לי ילד. או חבילת חציר. או משהו.

Oukami Kun

New member
הוליווד, חלק 3

שלב 4: WALK OF DEATH, או: השופטים מתעללים במתמודדים ומעיפים מלא הביתה.
טוב. אני אכתוב רק את דעותיי על עלו שהם מראים שעוברים לשלב הבא, כי הם יהיו רלוונטים.
קת'רין מק'פי – אהבתי אותה בתוכנית הקודמת ועכשיו הראו שבאה-קפלה שלה היא שרה את My Funny Valentine
אמרתי לכם כבר שאני אוהב את השיר הזה? בכל ביצוע
כמעט. אבל נראה לי שאני אחבב אותה, היא נראית מגניבה. למרות שבסמאש היא הייתה הרבה יותר סקסית. היא נראית ממש ילדה כאן.
אייס יאנג – בחור חמוד סך הכל. נראה לי שימשיך הרבה, יש לו צ'ארם כזה.
רוברט בנט – לא הראו אותו שר
אבל הוא נראה כמו מטרידן סדרתי, אני מקווה שהוא עף מהר.
מנדיסה – ואוו איזה שפיצית, נכנסה בסיימון וסלחה לו בו זמנית
. גם אותה לא הראו שרה, אבל אני מניח שהיא שרה טוב.
מליסה מק'גי עברה בלי שהראו אותה שרה.
ליסה טאקר – סיימון מודאג מזה שהיא ממש צעירה, אני מודאג מזה שהיא תהיה משעממת ותבחר שירים גרועים
.
דיוויד רדפורד – מזכיר בשירה שלו את ג'ון סטיבנס, אבל נראה יותר בטוח בעצמו והרבה פחות ג'ינג'י, שזה פלוס. נראה לי שאהיה בעדו.
Sway – קודם כל אני עצבני על השם הזה, מעבר לזה הסגנון שלו מעצבן אותי. קצת בוי-בנד, קצת R&B, קצת פופ, קצת חרא. שיעוף מהר.
אליוט יאמין – לא הראו אותו שר עכשיו אבל הוא שר בפרק הקודם של הקבוצות. לא זכור לי כמדהים אב לנראה בהמשך.
ברנה גתרס – סאס קווין. קצת מקיילה גורדון, לא? לא שמעתי אותה שרה, אבל נראה לי שאני אהיה בעדה כמו שהייתי בעד מקיילה. נראה לי גם שתגיע לאותו מקום בערך, אם לא נמוך יותר.
גדעון מקנה – שר את Let's Stay Together באה-קפלה שלו. אני אוהב את השיר הזה והוא ביצע את זה טוב. מקווה שיישאר ושימשיך לבחור שירים טובים.
סטפני סקוט – מראים אותה שרה את I Believe In You And Me, שרה נחמד אבל עם המון מניירות. מקווה שתעשה בחירות טובות.
איילה בראון – שרה כרסטינה ושרה את זה לא רע. נראה לי אבל שלא תמשיך הרבה כי היא קצת משעממת.
כריס דוטרי – הוא נתקע במעלית
מראים אותו שר את Emotion מסבב הקבוצות. זה ברור לכולנו שהוא יהיה הפייבוריט שלי העונה, אבל זה היה ממש ביצוע מגניב לשיר משעמם. ראה לי אני אתחיל להוריד את האלבומים שלו מעכשיו

רבקה אודונהיו -
סתם אחת.
הת'ר קוקס – סתם בלונדינית.
באקי קובינגטון – קאנטרי בוי
. לא נראה לי שאחבב אותו.
פטריק הול – חביב. נראה לי שיהיה מהמועדפים עליי.
קווין קוביאנס – שר את You Raise Me Up, ממש מוזר. למה הם העבירו אותו?
פריס בנט – היה ברור לי מהפרקים הקודמים שהיא תעבור, היא ממש פאנקית. רק שלא תהפוך למשעממת כמו ההיא מהעונה הקודמת שכבר הספקתי לשכוח את שמה.
[LOL יש סגמנט על התאומים ומתברר שהם עבריינים
אז לא נראה אותם יותר...ידעתי שהם לא ממשיכים הרבה בתחרות!]
קלי פיקלר – יש לה קול יפה אבל אני שונא את המבטא שלה. היא שרה את 'גשר מעל מים סוערים' וזה עיצבן אותי, מקווה שאני אלמד לחבב אותה בהמשך.
טיילור היקס – איזה גבר, הוא נכנס עם מפוחית לחדר של השיפוט
. נראה לי שאני אחבב אותו, אבל נראה.
קיניק סקיי – חוץ מזה שהיא נראית כמו טרנסג'נדר אין לי בעיה איתה. גם עם העובדה הזאת בעצם אין לי בעיה, אבל היא לא נראית לי כמו מישהי שממשיכה רחוק.
וויליאם מקר – עוד ילד. לא נראה לי שיגיע רחוק.
וזהו!
יפה. הם אשכרה הראו את כל ה24 שזה מרשים. יש כמה שנראה לי יתחבבו עליי וכמה שמחר אני כבר אשכח איך קוראים להם, אבל סך הכל לא רע. בטח גם טעיתי בחלק מהשמות כי זה עבר מהר, אבל לא אכפת לי מספיק כדי לחזור אחורה ולתקן. זה היה ארוך, אבל סיימנו עם הוליווד.
יאללה לטופ 24!

SHTRUDIDI

New member
אוי יש פה כמה שמות נשכחים

לא אגיד לך מי כי אז זה יהרוס לך.
אם היית רואה את האודישנים היית מקבל עוד מושג טוב מי כבר החל בפמפום, על מי דילגו וכן הלאה.

LeAnnDylan

Well-known member
הוליווד חלק 3

ברוק כזו יפה. אם לא היו מעבירים לי את איילה וקת'רין לבהות בהן, הייתי ממש מתעצבנת שלא העבירו אותה

קת'רין הורסת אותי כשהיא מתעצבנת שלא העבירו את קריסטל
הכי לאסביט!

ההופעה שלה הייתה טובה אבל למי אכפת מה היא שרה סעמק. תראו איזה כוסית היא!

והקטע שהיא מנשקת את פולה על השפתיים
אמרתי לכם שהיא לאסביט!
עכשיו אני נזכרת למה אהבתי אותה כל כך בעונה שלה

ההופעה של אייס לא הייתה מלהיבה אבל הוא היה טוב בשלבים האחרים.

יוג'ינה שאמרה שהקריירה שלה נגמרה בגלל שהיא בת 26 צודקת לגמרי. 26 זה כזה זקן

בובי בנט מיותר ולא באמת שווה תגובה אבל הוא עבר אז הנה תגובה

מנדיסה יצאה מלכה שהיא החזירה לסיימון ובתאכלס היא הייתה טובה בהוליווד אז הגיעה לה לעלות

מליסה מקגי עברה יאיי

ליסה טאקר משעממת היא די מיותר בנבחרת. הייתי מעלה במקום את החברה הלאסביט של קת'רין כדי שיהיה קצת אקשן "כתום" איתן

דיוויד רדפורד טוב אבל קצת משעמם.
סווי האלכסי הזה מיותר לי בחיים עכשיו.
אליוט!! יופי.
ברנה מעיקה קצת אבל גם משעשעת.
גדעון ממש לא הטעם שלי. קול טוב אבל אין כוחות אליו. סיימון הצחיק אותי
סטיבי סקוט טובה, האודישן האחרון שלה טוב. נראה שהשנה ממש התאמצו להביא מלא בחורות יפות לנבחרת. חבל שלא המשיכו עם זה גם בשנים שאחרי

איילה
נהדרת.
מסכן כריס. איזה נוראי זה להיתקע במעלית

באקי אודניו - יש לה קול טוב, שמחה שהיא עברה. כמובן שלא מזיק גם שהיא נראית טוב

שמחה גם בשביל הת'ר קוקס. היא כוסית

באקי, קרצייה.
פטריק "אני לא יפה כמו אייס" הול - הוא משעשע ובזכות זה מגיע לו לעלות

צ'יקן ליטל עולה

פריס - בתאכלס? אין כוחות לילדה צווחנית.
פיקי - אהובתי! מהממת כתמיד
ווטרפרוף

טיילור - איזה הורס הוא
הוא קורע אותי מצחוק

קניק. בתאכלס גם היא וגם ההיא שאיתה מיותרות ויכולתי לחיות בלעדיהן.
וויל. מענין יותר מסיד אם כי כמו במקרה של שתי הבנות האחרונות אף אחד מהם לא ~כזה~ מענין.

LeAnnDylan

Well-known member
אצטרף אליך

צריכה רק למצוא את ההארדיסק ששמרתי עליו את העונה ואז אצטרף אליך

Oukami Kun

New member
זאת אחת ההורדות המהירות,

למרות הגודל הרב זה ירד לי ממש מהר, פחות מלילה. אז אם את לא מוצאת את ההארד דיסק זה לא כזה בעיה להשיג פתרונות חלופיים

LeAnnDylan

Well-known member
אני יודעת

כשאמרתי שאני צריכה למצוא את ההארדיסק התכוונתי שאני צריכה לעלות לחדר להביא אותו.
ואחרי שהתמקמתי בסלון, למי יש כוח לעלות למעלה

אני סתם עצלנית

והאמת שכבר בניתי על מרתון חניבעל בסופ"ש אז נראה מתי יהיה לי כוח לעלות למעלה או מתי יגמרו לי הפרקים של חניבעל.
מה שיבוא קודם

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אז התחלתי

אבל רציתי לראות גם את האודישנים, כמובן שחלקם בפאסט פורוורדס
אבל הנה במשפט וחצי מי המתמודדים המעניינים מכל פרק:

שיקאגו –
אומייגאד ג'ינה גלוקסן! שכחתי ממנה לגמרי. האודישן הזה שלה הרבה יותר טוב.
קריסטל פריזנסקי (זאתי עם השיזוף המוגזם) גם אחרי שישים שנה עדין הורסת אותי מצחוק!
היא נראית כמו הכלאה בין קאשה לפאריס הילטון.

דנבר –
לא זכרתי שאייס הוא בכלל ברט. ובאודישן הוא נראה חביב. מענין מה קרה לו מאז

כשסיימון אמר לכריס שאין לו כריזמה זה הזכיר לי שהוא אמר את אותו הדבר לדיוויד קוק. כנראה שהנבואה שלו לקרי הייתה חד פעמית

צפון קרוליינה –
פיקי... אהובתי
פיק פיקלר! היא צריכה לחזור לשיער הזה
ולסקייטים

סן פרנסיסקו –
קת'רין כזו יפה. גם כשהיא מתלבשת כמו הומלסית היא עדין אחת היפות ביותר בהיסטוריית איידול! לא זכרתי את האודישן שלה בכלל אבל הוא היה מוצלח ממש.

לאס ווגאס –
התר וורד ששרה רדנק וומן אדירה! בכלל בחורות שחורות ששרות שירי קאנטרי כאלה זה אדיר

טיילור היקס – מלך
וסיימון שוב טועה

אוסטין –
מפתיע שעיר כזו מוצלחת מניבה רק אודישן אחד מוצלח של אשלי ג'קסון דוגמנית הרגליים ששרה עם פה סגור

בוסטון –
וואו לגמרי הדחקתי את איילה. היא כזו יפה!!!
צ'יקן ליטל!! חמוד!!! התגעגעתי אליו

טוב שבעה פרקים בבת אחת זה הרבה מידי לערב אחד. אני אוותר על הוליווד להיום ואמשיך מחר

SHTRUDIDI

New member
שכחתי לגמרי מג'ינה וגם מאיילה

וקת'רין באמת הייתה מדהימה ביופייה גם באודישן בלי סטיילינג מקצועי ומאפרת.

Oukami Kun

New member
טופ 24!

אוי לא, הרגע ממנו חששתי הגיע... התוכנית הפכה להיות של שעתיים >< שזה אומר שעה ועשרים לפרק, כי אין פרסומות. זה המון! למי יש כח לזה?! טוב, לי יש
. זה יהיה קשה וזה כנראה יקח לי יותר זמן, אבל הכל שווה את זה למען המטרה! טוב, לא, אבל משעמם לי אז זה יעביר את הזמן.

טופ 12 בנות:
מנדיסה – Never
היא מציגה את עצמה ואומרת שהיא רוצה להראות ש"Sisters can rock", והיא לחלוטין עשתה את זה.ביצוע מגניב, שיר מגניב, מתמודדת מגניבה. אני בעדה. 9 (קצת גבוה לשיר הראשון אבל היא מצוינת)

קלי פיקלר – How Far
קצת sob story, בטוח יעזור לה עם הקולות. אבל הביצוע היה צולע, במקרה טוב. זייפה מלא. ואני לא מחובבי הז'אנר, למרות שמבחינת מילים הוא בערך שיר האהבה האולטימטיבי. 6
אה והמבטא שלה ממש מעצבן אותי ><

בקי אודונהיו – Because The Night
פרצוף נשכח, אופי חסר. אבל בחרה שיר עם מלא אופי. לא נתנה ביצוע טוב לצערי. אבל היא סקסית, אז נראה לי שהיא נשארת. 6.5

איילה בראון – Reflection
איזה שעמום. היה לה קשה כי היא התחרתה מול בנים בכדורגל? למי אכפת מהסיפורים שלהן? היא בחרה שיר לא פשוט ולא התמודדה איתו משהו, אבל הסרטון שלה לפני השיר הופך אותה ליותר מעצבנת. בא לי שתעוף, למרות שווקאלית היא הייתה בסדר. 7

פריס בנט – Midnight Train To Georgia
בחירה חכמה, שיר עם הרבה אופי כמו שיש לה. אני ממש בעדה. נתנה ביצוע טוב ומלא ביטחון, למרות שווקאלית הוא לא היה איזה ואוו. מאמין שהיא ממשיכה הרבה. 8

סטיבי סקוט – To Where You Are
אוקי, הבנו, את שרה אופרה, כמה פעמים את יכולה להגיד את זה בסרטון אחד? שרה מיוחד אבל ממש משעמם. לא נהנתי בכלל. 4

ברנה גתרס – You Are The Sunshine Of My Life
ממש מקיילה מצידה, להיות הכי מוחצנת וזה בראיונות אבל לשיר כמו איזה בובת חרסינה. פשוט לא טוב ולא מתאים למה שציפיתי. השופטים נכנסים בה ובצדק. מקווה שתישאר ותיר משהו יותר אפ-טמפו. 5

הת'ר קוקס – When You Tell Me That You Love Me
קיבלתי הודעה בדיוק אז לא בדיוק עקבתי, אבל זה היה די מעפאן. היא גם לא איזה ואוו מבחינת אישיות או יופי, אז מה יש לה להציע? 5

מליסה מק'גי – When the Lights Go Down
עוד קאנטרי? נו טוב.אהבתי את הטון המחוספס שלה, אבל היא קצת זייפה פה ושם. בכל מקרה באופן מפתיע אני קצת בעדה. 7.5

ליסה טאקר – I Am Changing
היא טובה אבל לקחה שיר מבוגר מדי בשבילה. אין לי ספק שהיא נשארת, אבל היא צריכה לבחור שירים יותר טוב בעתיד. 7.5

קיניק סקיי – Get Here
קצת דראג שואו, אבל ווקאלית זה היה מההופעות החזקות הערב. אהבתי מאד! 8

קת'רין מק'פי – Since I Fell For You
לבחור ברברה בהופעה הראשונה שלך זה אומר המון על מי את ומה את באה לעשות. בחירה מעולה, ביצוע מעולה, השיר הכי טוב של הערב. ועדיין רואים שיש לה לאן להתפתח שזה מעולה. 9. אולי אפילו 9.5. נתפשר על 9.25

טופ 12 בנים:
פטריק הול – Come To My Window
אוקי, שיר שאני אוהב, שזה כבר טוב. אבל גם שיר שאצלי כל כך מחובר אצלי ללסביות, ושבחור שר אותו זה טריקי. אבל מעבר למשמעות של העניין, הוא שר את זה לא רע. אני מחבב אותו. 8

דיוויד רדפורד – Crazy Little Thing Called Love
כל מה שאני חושב עליו זה "ג'ון סטיבנס!". אבל הביצוע היה מאד מוזר. מאד מוזר. קצת שכח את המילים, היה יותר מדי בטוח בעצמו, התברבר על הבמה. מה קורה כאן. 5

באקי קבינגטון – Simple Man
הוא מעצבן אותי. ומה הקטע של השפם פורנו שלו? אבל בחר שיר מוצלח ממש (שלא הכרתי), ביצע אותו מגניב. קאנטרי-רוק זה ז'אנר שאני מתחיל לאהוב ממש בעקבות התוכנית הזאת. גם ווקאלית זה היה לא רע בכלל. 8.5

וויל מאקאר – I Want You Back
זה היה ממש חמוד. הוא כאילו אמר, "אני בן 16, אז אני אשיר שיר של ילדים". אני שונא את השיר הזה אבל זה היה ביצוע בסדר. 7

סוואי – Reasons
עדיין שונא את השם הזה. ועדיין שונא אותו. והוא שר מזעזע. מי שר שיר שלם בפלצט? למה אני צריך לסבול את זה? 4

כריס דוטרי – Wanted Dead Or Alive
בון ג'ובי! כבר התחיל בטוב איתי הדוטרי הזה. שיר מצוין, בחירה חכמה, ביצוע מצוין. כאילו זה מפתיע אתכם שאני בעדו
9

קווין קוביאס – One Last Cry
לא מאמין שבזבזתי חמש דקות מהחיים שלי על הסרטון שלו ועל השיר הזה. איך הם העבירו אותו לטופ 24? טוב הוא סיים בסדר יחסית אבל עדיין זה היה זוועה. 5

גדעון מקיני – Shout
ואללה נהנתי. מזכיר לי את ג'ושוע לדט, רק טיפה פחות טוב. אבל ביצוע ממש מוצלח לשיר ממש נחמד. 8

אליוט יאמין – If You Really Love Me
סתם שיר, סתם ביצוע, סתם מתמודד. לא שנאתי, זה לא היה גרוע, אבל גם לא קפצתי מהמושב שלי. הוא בדוק עובר אבל אני לא מתלהב ממנו כמו שהשופטים מתלהבים ממנו... 7

בובי בנט – Copacabana
אוי ואבוי, איזה שיר
. שיר נורא, ביצוע מוזר. זה כאילו היה פרודיה על איידול, על בארי מנילו, על מוזיקה בכללי. זוועה. 3

אייס יאנג – father Figure
אמממ. מוזר. ברור לי שהוא ימשיך לשבוע הבא כי הוא נראה טוב והוא כריזמטי, אבל הביצוע לא היה טוב. וזה גם שיר מוזר בעיני. הבחור הכי חתיך שהיה באיידול אי פעם, ללא ספק, ועל כן יישאר. 6

טיילור היקס – Levon
גם הוא מתחיל איתי טוב, אין על אלטון בעיני. שר טוב ללא ספק, יש לו קול ממש מגניב. 8

זה היה קשה. זה היה ארוך. זה לקח הרבה זמן, אבל עברנו את זה. קדימה לתוצאות:
מה שחששתי קרה. התוכנית של ארבעים דקות ולא של עשרים

כנראה שמעכשיו זה יהיה ככה לעד? לאאאאאאאאאאאא
קשקושים קשקושים וזה ואז כולם עולים לשיר ביחד
. דווקא לא רע, היו כמה הרמוניות מוצלחות כאן.
אחרי הסיכום של התוכניות הבנות יושבות על הבמה, מחכות לתוצאות. הן יושבות בשתי שורות, ואני ממש לא אופתע עם הטופ 6 בנות הן אלו שיושבות בשורה העליונה. והוא אכן מכריז על כולן כבטוחות מהדחה. קיניק, בקי וברנה נשארות אחרונות והוא מבקש מהן לעמוד. שולח את קיניק חזרה לשבת והמודחת הראשונה היא... בקי. ואללה טעיתי בציפיה שלי שהיא תישאר על סמך המראה שלה. כל הכבוד לאמריקה על החוסר שטחיות. היא עולה שוב לשיר את מה ששרה מקודם, אני מדלג, ברשותכם.
עוברים לבנים. כאן החלוקה היא די שווה. הוא אומר לשורה האחורית שהם כולם בטוחים, כמו עם הבנות. ואז הוא עובר לשורה למטה ומבקש מהם לקום. אומר לאייס ואליוט לשבת, אחר כך גם לכריס וקווין. נשארים לעמוד בובי וסוואי, שבעיני הם ללא ספק הבוטום 2 ואשמח אם שניהם יעופו. מי שמודח ראשון הוא... בובי. גם בפעם הראשונה שהוא שר לא רציתי לשמוע אותו, אז ברור שאני מעביר את הזוועה הזאת.
חוזרים לבנות – שוב השורה האחורית בטוחה. עוברים לשורה הקדמית- הרבה קשקושים ומי שמודחת היא סטיבי. היא ממש מובסת ומבואסת, אבל לא נורא. שוב צורחת עליי את השיר שלה. לא לא, ביי.
חוזרים לבנים, הפעם השורה קדמית בטוחה. הוא קורא לשורה האחורית לעמוד לצידו. הוא אומר לוויל וטיילור שהם בטוחים, גדעון ודיוויד גם. זה בין באקי ופטריק. קיוויתי שפטריק ישאר יותר, אהבתי את הבחירה שלו. לו אני דווקא כן אקשיב שוב
. חבל. היה פוטנציאל.
לסיכום – זה פאקינג ארוווווווווווווווך! אבל הסתכלתי על הזמנים של התוכניות הבאות וזה פחות ארוך, אז אני רגוע
. סך הכל יש מבחר טוב העונה, אין הרבה כאלה שעולים לי על העצבים.
יאללה לטופ 20!

SHTRUDIDI

New member
מלא דברים להגיד!!!

קודם כל:
הת'ר - אם אני זוכרת נכון היא זאת שאמרה שהיא צופה אדוקה באיידול וכמה היא מעריצה את התוכנית. אז איך קרה שהיא הגיעה לשלב הזה דווקא עם הופעה כזאת?! אם היא צפתה כל השנים, היית מצפה שהיא תדע שזה לא הולך לעבוד.

מנדיסה
קול מעולה ויודעת להופיע. אז קצת התבאסתי מהבחירה אבל בסופו של דבר יצא מזה יופי של הופעה.
פריס הייתה מעולה

אהבתי גם את מליסה ואת הבחירה הזו. הופעה קצת אנדרייטד בעייני.

ולבנים:
פטריק קצת איכזב איך שהיה לו ביצוע מדהים בהוליווד.

באקי חמוד והשיר נהדר אבל זה היה קצת נשכח מידי להופעה ראשונה.

גדעון אנדרייטד לגמרי. זה היה טוב!!! ואני אוהבת את השיר הזה

בובי

אייס והמבט הדרמטי בסוף השיר
איזו נוסטלגיה...

וכמובן - כריס
גאונות.

M o n t i

New member
גם אני רוצה להגיד כמה דברים

מנדיסה-אחלה ביצוע,זה היה עוד בתקופה שאהבתי אותה,עד שהגיעו ההערות הגזעניות.
איילה-באמת?עד כדי כך לא נהנית?אני דווקא מאוד חיבבתי.היא מקסימה בעיניי.
פריס-
.ביצוע מדהים בעיניי!מלא אופי ומלא כריזמה!
ליסה-הייתה הפיבוריטית שלי בשלבים ההתחלתיים וזה היה ביצוע מעולה בעיניי.
קיניק-גם אני לא הבנתי מאיפה זה הגיע,זה היה מעולה.
קת'רין-קלעת בול. ביצוע מדהים,אבל בהחלט ראו שיש לה עוד לאן להתפתח.

אצל הבנים יש לי להגיד דבר אחד,
אליוט
!*&)@$^*)&^$@TE)Q#6קא8231/46ק82139
איך התאהבתי בו אחרי הביצוע הזה.

טוב נו,אני גם אגיד שדוטרי וטיילור גם היו מעולים באותו שבוע.

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 24

מנדיסה – Never
בחרה שיר מעולה. הארט
ביצעה אותו טוב. אני אוהבת שהשאניקוות יוצאות מהקומפורט זון שלהן.
סימון מתחיל עם הנבואות שלו. חה חה. דביל.

פיקלר – How Far
אהובתי
בחרה שיר אדיר! אחד האהובים עליי ביותר של מרטינה

היא בחרה להתחיל מהבית השני שזה קצת אכזב אותי ואין לה את העוצמות של מרטינה (טוב, למי יש?) אבל היא עשתה עבודה טובה בהתחשב בזה שהיא בחרה שיר קשה. טעם טוב יש לה כבר אמרתי?

היא הורסת מצחוק, איך אתה לא אוהב אותה Oukami Kun?
(פתאום קלטתי שאני לא יודעת איך קוראים לך בכלל
)

בקי אודניו – Because the Night
היא חמודית כזו ושרה לא רע. וכמובן נראית טוב כמו רוב הבנות השנה. היא גם בחרה שיר לא רע. עצוב שהיא עזבה ראשונה. הייתי מעיפה בכיף את אחת המיותרות האחרות..

איילה בראון – Reflection
היא חמודה וכזו יפה. וכן להיות ילדה שמנסה לשחק עם בנים שמזלזלים בך כי את נקבה זה לא כיף
אבל אחרי שקורעים אותם בכדורגל זה מזה כיף

לא יודעת למה עשו לה תלתלים? בשביל מה זה טוב? ולמה היא ממחזרת שירים? אני אוהבת את השיר הזה אבל אז אני אסלח לה. הופעה סבבה.

פריס בנט – Midnight Train to Georgia
לא סובלת אותה אבל זה היה ביצוע טוב.

סטיבי סקוט – To Where You Are
היא ממש יפה. למה אמריקה שונאת בחורות יפות?
זה היה ביצוע ממש טוב. אני אוהבת את הקול שלה. הוא ממש נעים.
היא מזכירה לי במראה את ברוק ממגרש ביתי. במיוחד בפרק של התוצאות.

ברנה גטרס – You Are the Sunshine of My Life
וואו זה היה ממש רע.

הת'ר קוקס – When You Tell Me That You Love Me
הבית הראשון היה ממש טוב אבל מהפזמון פחות אהבתי.

מליסה מקגי – When the Lights Go Down
כבר אמרתי בעבר שאני לא אוהבת שנקבות שרות פיית'/מרטינה אבל מליסה בחרה שיר טוב של פיית' וברובו עשתה עבודה נחמדה ביותר. וכמובן שהיא מקבלת נקודות על טעם טוב
ויש לה טון טוב

ליסה טאקר – I Am Changing
משעממת לי ת'חיים. לא הצלחתי להחזיק מעמד לאורך כל השיר.

קינק סקיי – Get Here
עוד כדור שינה. ואני לגמרי מסכימה איתך Oukami Kun, היא נראית כמו דראגקווין

קת'רין מקפי – Since I Fell for You
היא כזו יפה. אני לא עומדת בזה. אני הולכת להדפיס לי פוסטר בגודל מלא שלה כדי שאוכל לבהות בה כל היום

אה כן, גם ההופעה הייתה נהדרת

יש לה אישיות לכל עונות איידול לדורותיה. היא הורסת
"אומייגאד בהיתם לי בתחת כל הזמן הזה"
קת': "אני צריכה לנשק אותך, נישקתי כבר את שלושתם"
ריאן: "אכלתי בצל"

פטריק הול – Come to My Window
ביצוע חביב ביותר.

דיוויד רדפורד – Crazy Little Thing Called Love
הוא קצת מוזר אבל יש לו קול חביב.
קת' ופיקי רוקדות יחד זה הדבר הכי טוב בשני הביצועים עד עכשיו.
פולה והקיטי פונד הורסות
פאריס וקת' מנענעות את הישבן שלהן

באקי קובינגטון – Simple Man
לא נמנית על מעריצותיו של באקי. שיר משעמם ביצוע משעמם. שוב, הדבר הכי מענין בביצוע זה פיקי וקת'.

וויל מקר – I Want You Back
זה היה מהנה. לא טוב במיוחד אבל שירים קצביים זה כיף כי קת' ופיקי שמחות וכשהן שמחות- הן רוקדות!!

סווי פנלה – Reasons
וואי הוא כזה גרוע
כל כך גרוע שאפילו קת' לא הייתה בקטע של לרקוד

אבל בובי בנט ביציע

דוטרי – Wanted Dead or Alive
שיר טוב. ביצוע טוב.

צ'יקן ליטל – One Last Cry
ביצוע משעמם וגם קת' נראתה נבוכה בשבילו. אבל הוא חמוד! ויש לו קול טוב.

גדעון מקיני – Shout
הוא אמיתי?

טוב, שירים קצביים זה טוב כבר אמרנו.. קת'.. פיקי..
כשסיימון אמר שחיוך שלו מטריד אותו ואז הוא חייך, אומייגאד
הוא נראה כמו הליצנים המפחידים האלה שעושים סיוטים לילדים

אליוט יאמין – If You Really Love Me
הוא קופיף כזה אבל הבחור יודע לשיר! ביצוע נהדר.

בובי בנט – Copacabana
כמה עצוב זה יהיה להודות שזה הביצוע היחיד שאני זוכרת מכל הטופ 24 האלו ואין לזה קשר לקת' ופיקי
אוי גם אחרי 7 שנים זה עדין אדיר

אייס יאנג – Father Figure
שיעמם לי, לפיקי ולקת' את החיים

טיילור היקס – Levon
מעולה! בחירת שיר נהדרת וביצוע נפלא.

תוצאות:
ביצוע קבוצתי כיפי.
המודחים- הייתי בוחרת להעיף ברנה, קניק, סווי ואייס. אבל זה מה יש בתאכלס אכפת לי רק מפיקי, קת' וטיילור.

למעלה