עונה 5

Apikachu L

New member
עונה 5../images/Emo70.gif

כל רעיונות העלילות והציורים. אבקש לרכז כאן.

Apikachu L

New member
הרעיון שלי.....

טוף- ביגלל שהדפים שכבו תקופה ממושכת בקלמר ועברו המון ידים ממששות של חברי המגמות טכם, ביורפואה וכמה אחרים הם היתקמטו קצת. איתכם הסליחה. אווה- נערת המישקפת.

אוקיי, כמה חוקים:

1. אתם רוצים להציג את העלילה שלכם? יש לכם בדיוק שבוע, עד יום שבת בשמונה. 2. הפעם אנחנו גם נערוך את ההצבעה, והיא תיערך בתשע בערב ביום שבת. מי שלא יהיה כאן מוזמן להגיד למישהו אחר שיצביע בשבילו. אפשר להצביע עד יום ראשון בתשע בערב (לא זה שמחר, זה שבשבוע הבא), כלומר יממה אחת. בתשע בערב ביום ראשון נספור ונראה מי נבחר. 3. אסור לאף-אחד להצביע בעד הרעיון של עצמו. נ-קו-דה.

OFIRB9

New member
לי יש את ציידי הדיג'ימון

אז לא משנה לי, אבל אני אשמח להשתתף בהצבעה חייבים סיפור אהבה על אמת בין נערת משקפת לבין הזאב! מי איתי!!!?!!?!? אף אחד :( קואיצ'י:אני איתך מיני:גם אני! אני נערת משקפת ^^ אופיר :יוווו תודה! >מחבקת את שנייהם

Goggle Girl

New member
הרעיון שלי שוב

עולם דיג'יטלי מושחט, הדיג'יגורלים נרדפים, הדיג'ימונים בסופו של דבר מוכרחים לשתף עימם פעולה. בסופו של דבר הם מגיעים לשליט העולם הדיגיטלי כמנצחים, אבל הם חייבים להלחם בו. לבסוף הם בורחים מהעולם הדיגיטלי יחד עם שאר הילדים שהפסידו במשחק, אבל הדיג'ימונים שלהם חייבים להשאר מאחור. אני אפרט יותר, אני כבר אכתוב פיק על זה X_X

אם את כותבת פיק על זה, לא יכולה

להיות אותה עלילה בעונה החמישית. ואני כהרגלי בעד הרעיון שהעולם האמיתי בסכנה בגלל דיג'ימון מרושע, והדיג'ימונים מגיעים לעולם האמיתי כדי למצוא את הדיג'יגורלים שלהם. אגב, מותר לי להצביע לרעיון הזה כי הוא לא שלי ואני לא המצאתי אותו. מגיע ליובל קרדיט על הרעיון, ופשוט כדי שהרעיון לא יאבד אני מפרסם אותו כל פעם מחדש, כי יובל לא עושה את זה.

OFIRB9

New member
בציידי הדיג'ימון אין

כלום בין הנער משקפת לזאבה, (לפחות בעונה הזו...........>__*)

אוקי,הנה העלילה ^_^

על הציורים אני עוד צריכה לעבוד X_X ו..ממ..דמויות..בוחרים בקטגורייה נפרדת,נכון? ^^;; העלילה: הדיג'יגורלים הם הופכים לדיג'ימונים,הם מגיעים לעולם הדיגיטלי באמצע חופשת הקיץ. כולם נמצאים באותו בית-מלון,והם לא ממש מכירים אחד את השני.. אבללל..איכשהו כולם מקבלים הזמנה כזאת,(אתם יודעים שתולים בדלת או מכניסים לתוך החדר ומניחים על השולחן..)שאומרת להם לבוא לרחבת הדיסקו שיש במלון,בגלל שיש איזה מופע.. בהתחלה כל אחד רצה לוותר על זה,בגלל כל מיני דברים שונים,אבל בסוף הם מחליטים ללכת למופע. כשהם מגיעים,הם מגלים שרק הם נמצאים שם,ואין עוד אנשים ברחבה. וכשהם מתכננים ללכת משם.. הם שומעים קול שקורא להם בשמות שלהם,הם מסתובבים ואז באמצע הרחבה יש אור וממנו יוצאת הולוגרמה של זה או זאת שמכניסים אותם לעולם הדיגיטלי.. ויש לי עוד רעיון ^_^,הנה הוא: אתם מכירים את הטמגוצ'י?.. אז בכל אופן,הטמגוצ'י של כל דיג'יגורל הוא בעצם הדיג'ימון שלו ^_^ מהטמגוצ'י יוצא הדיג'ימון,ואז הם נכנסים לעולם הדיגיטלי.. וכו'..וכו'.. ^_^ והמכשיר שאיתו משחקים בטמגוצ'י הוא הדיג'יכלי :]

Seto¥Girl®

New member
הרעיון שלי... אני צריכה לכתוב אותו

שוב... P: לא נורא... טוב, יש שליט עתיק, שהוא מעל רמת המגה, הדיג'ימון החזק ביותר, ומורכב משישה יסודות: אש, אוויר, צמח, אדמה, קרח ומים. דיג'ימוני האופל ושליט האופל מצליחים לבסוף להביס את השליט ולחסל אותו. השליט הפך לשלוש דיג'יביצים שמהם בקעו שלושה דיג'ימונים- דולפינמון, דיג'ימון הדולפין ששולט במים ובקרח, דיג'ימון ציפור גדול ששולט באש ובאוויר, ודיג'ימונית אדמה וצמח יפיפיה וביישנית (אין פירוט עכשיו כי לא בטוח שזה יבחר...) שלושה דיג'יגורלים מובאים לעולם הדיגיטלי, והדיג'יכלי שלהם הוא מעיין שעון יד כזה (ככה לא צריך לתקוע אותו בכיסים וכו' והם גם יודעים מה השעה) ולא ממש החלטתי איך הם יגיעו לשם. אים פירוט על הדמויות כי לא בטוח מה יבחר, ואני לא רוצה להגיד מעכשיו, ככה שכל דמות תתקבל.שליטי האפלה רואים מה קרה ולוקחים גם הם ילד דיג'יגורל עם דיג'ימון שחור ואפל (יסוד המתכת והאפלה), אבל לא רע. הילד הוא ילד עם רקע טראומתי ומשפחה מכה (משהו כזה, קיצר מסכנון) ולאפלה היה קל להשתלט עליו. הוא חוטף ילדה מהעולם האמיתי דרך פקודה שציווה על דיג'ימוני האופל, כי היא התעללה בו כל הזמן בבית הספר. היא דיג'יגורלית, והדיג'ימון שלה נראה בדיוק כמו הדיג'ימון של הילד, רק שעל מצחו יש את סמל היאנג ועל מצחו של הדיג'ימון השני יש את סמל היין, ובנוסף לכך הוא זהוב כסוף יפיפה, עם יסוד החשמל והאור (אני חושבת על נמר או זאב, כי הם יוצאים הכי יפה, אני אלף הקטע של זאב... נראה לי...) בקיצר הדיג'יגורלים מגיעים לעולם, אבל הדיג'ימונים שלהם לא יודעים שהם שלהם, ובכלל לא יודעים שיש להם את האלמנטים.... המטרה היא שהדיג'ימונים והדיג'יגורלים יתאחדו לבסוף לדיג'ימון העתיק והחזק מכולם כדי לגרש את האפלה, אבל בשביל זה הם צריכים להיות מאוחדים וחברים, והיסודות שלהם נגדיים... בנוסף הם צריכים את יסוד האור החזק ביותר לנצח את האפלה, אבל זה לא אפשרי כי הם לא יודעים מי ומה הם הדיג'ימון והדיג'יגורל... יכול להיות נחמד, לא? ועם שונן איי ואהבה רגילה בין בן לבת^^ וואוט פור מי ותקבלו קוקיז^^

למעלה