הרעיון שלי... אני צריכה לכתוב אותו
שוב... P: לא נורא... טוב, יש שליט עתיק, שהוא מעל רמת המגה, הדיג'ימון החזק ביותר, ומורכב משישה יסודות: אש, אוויר, צמח, אדמה, קרח ומים. דיג'ימוני האופל ושליט האופל מצליחים לבסוף להביס את השליט ולחסל אותו. השליט הפך לשלוש דיג'יביצים שמהם בקעו שלושה דיג'ימונים- דולפינמון, דיג'ימון הדולפין ששולט במים ובקרח, דיג'ימון ציפור גדול ששולט באש ובאוויר, ודיג'ימונית אדמה וצמח יפיפיה וביישנית (אין פירוט עכשיו כי לא בטוח שזה יבחר...) שלושה דיג'יגורלים מובאים לעולם הדיגיטלי, והדיג'יכלי שלהם הוא מעיין שעון יד כזה (ככה לא צריך לתקוע אותו בכיסים וכו' והם גם יודעים מה השעה) ולא ממש החלטתי איך הם יגיעו לשם. אים פירוט על הדמויות כי לא בטוח מה יבחר, ואני לא רוצה להגיד מעכשיו, ככה שכל דמות תתקבל.שליטי האפלה רואים מה קרה ולוקחים גם הם ילד דיג'יגורל עם דיג'ימון שחור ואפל (יסוד המתכת והאפלה), אבל לא רע. הילד הוא ילד עם רקע טראומתי ומשפחה מכה (משהו כזה, קיצר מסכנון) ולאפלה היה קל להשתלט עליו. הוא חוטף ילדה מהעולם האמיתי דרך פקודה שציווה על דיג'ימוני האופל, כי היא התעללה בו כל הזמן בבית הספר. היא דיג'יגורלית, והדיג'ימון שלה נראה בדיוק כמו הדיג'ימון של הילד, רק שעל מצחו יש את סמל היאנג ועל מצחו של הדיג'ימון השני יש את סמל היין, ובנוסף לכך הוא זהוב כסוף יפיפה, עם יסוד החשמל והאור (אני חושבת על נמר או זאב, כי הם יוצאים הכי יפה, אני אלף הקטע של זאב... נראה לי...) בקיצר הדיג'יגורלים מגיעים לעולם, אבל הדיג'ימונים שלהם לא יודעים שהם שלהם, ובכלל לא יודעים שיש להם את האלמנטים.... המטרה היא שהדיג'ימונים והדיג'יגורלים יתאחדו לבסוף לדיג'ימון העתיק והחזק מכולם כדי לגרש את האפלה, אבל בשביל זה הם צריכים להיות מאוחדים וחברים, והיסודות שלהם נגדיים... בנוסף הם צריכים את יסוד האור החזק ביותר לנצח את האפלה, אבל זה לא אפשרי כי הם לא יודעים מי ומה הם הדיג'ימון והדיג'יגורל... יכול להיות נחמד, לא? ועם שונן איי ואהבה רגילה בין בן לבת^^ וואוט פור מי ותקבלו קוקיז^^