עונה 5..........

pika17

New member
עונה 5............/images/Emo58.gif

בקשר לחוק הזה הם ממשיכים עם הנושא של הנישואים וג'סטין נןרא פעיל בנושא ובריאן לא.בעונה הרביעית שהיה את הסיפור הזה עם קודי זה ביגלל שהרבה אנשים אמרו שג'סטין בעצם אף פעם לא היתמודד מיבחינה נפשית עם התקיפה שלו רק פיזית[לא יכל לצייר] אז ביגלל זה הסיפור עם קודי ,אבל רצו במקביל עוד קיו עלילה לג'סטין שהוא יתמודד במקביל לסיפור עם קודי עם אבא שלו,אבל חשבו שזה עמוס מידיי ועזבו את זה אז זה יהיה עכשיו המערכת יחסים של ג'סטין ואבא שלו,אבל לא בהכרח משהו טוב יש ריב עצום בינהם שבמהלכו קרייג קורא למישטרה וג'סטין נעצר.ובקשר לבריאן שמטפל בעצמו הוא ממשיך עם הזיונים והוא מאוד קשור לברנדון הזה הוא במין תחרות כזאות איתו[ויקח מנת יתר ויקרה לו משהו]בקשר לעלילית הלסביות אני אף פעם לא מיתמקדת ,מלאני תיצא עם מישהי חדשה ותהיה איזה שהיא תביעה מישפטית בין מלאני ללינדזי ,אבל לא היתעמקתי.וגם אני חשבתי שאחרי מה שבריאן עבר הוא ישתנה אוו עלילה אחרת ,אבל זה לא קורה כול כך .אני יודעת לפחות על שני ריבים גדולים[אחד מאוד גדול]בינהם ולמרות שזה נישמע לא הגיוני יש סיכויים שהסידרה תסתיים כמו המקבילה הבריטית.ובקשר לג'סטין הוא חוטף המון בעונה הזאות כולל מחלת מין[שהוא לא קולט שהוא נידבק].וזה שרייג היתבטל זה לא אומר כלום הוא מקבל ליקראת סוף הסידרה הצעת עבודה קבועה ולעזוב לגמרי.

למעלה