עונה 5 (6) פרק 4_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
עונה 5 (6) פרק 4_../images/Emo189.gif

טוב עכשיו סיימתי לראות את הפרק והוא דיי טוב... יש כמה קטעים ממש טובים קטע שסטואי נרשם לצבא ורושם את בראיין גם כן ובראיין אומר "אתה שפוי?" ואז באים האנשים האלו (ששמתי בתמונה) ששרים כל הזמן וסטואי מתעצבן ויורה בהם ואומר "אתם לא תראו אותם יותר" וקטע שסטואי מדבר עם ראיין ומנסה לעשות פלאש באק ולא הולך לו "מה אין קליפ, אתה בטוח שאין קליפ ? נו טוב אין קליפ" ועוד קטעעעעעעעעעע שפיטר מספר מה הוא יעשה למרלין מנסון שהוא יפגוש אותו/אותה (כעעע שתראו תבינו
) טוב נו סיימתי לחפור

dsol

New member
אממממ לא נראה לי שיש צורך לסמן ספויילר_../images/Emo189.gif

בכל זאת...זו לא סידרה עם עלילה מתמשכת וצריך לראות את הקטע כדי באמת לצחוק מי שלא ראה פשוט לא יבין כלום עד שהוא יראה...

LrZt1986

New member
בטח שזה ספוילר ../images/Emo58.gif

הרי כל מה שמצחיק זה שאתה מצפה שזה יהיה סתם עוד קטע מפגר של שני אלה ואז פתאום סטואי בא ויורה בשניהם ואומר שלא נראה אותם שוב! זה פשוט ענק! קודם כל, סוף סוף סת' הבין שהם מיצו את עצמם ודבר שני זה הדבר הכי לא צפוי בארץ... זה עושה את הבדיחה לדעתי... ליאור

S Dude

New member
בקשר לפרק

מישהו יכול לשלוח לי קישור להורדה של הפרק בחלק אחד פשוט יש לי בשלושה חלקים וההורדה לא עובדת

YuvalTam

New member
../images/Emo127.gif

הפרק הכי טוב בעונה עד עכשיו.. באמת פרק מעולה!

ע י ד ו2

New member
צפיתי בפרק,

פרק נחמד הכי נהנתי מהקטעים עם מרלין מנסון. הפרק של אמריקן דד שהיה באותו יום היה יותר מוצלח לדעתי. בכלל העונה הזאת בינתיים, אמריקן דד עושה רושם כיותר מוצלחת מפמילי גאי. מישהו צפה בפרק?

DJDBPL

New member
הקטע הטוב ביותר :

פיטר מנסה לכסות על הפלוצים שלו בפגישת ועד ההורים

Somnambulist

New member
המננ...אולי זה ספויילרון...

זו כבר הפעם השנייה שסטואי מוצא תירוץ לנשק צרפתית את בריאן.
וואת דה פאק???

למעלה