עונה 5,קלוד דדיה ומשה פרץ

ויוה 2009

New member
עונה 5,קלוד דדיה ומשה פרץ

פרק הבכורה של ``רוקדים עם כוכבים 2010`` אמש היה גרנדיוזי ומדהים.אני מאוכזב שקלוד דדיה החתיך,ההורס ותכול העיניים לא בפאנל השופטים.דנה פרנס מדהימה ומהממת.אלי מזרחי נוקשה כמו כל עונה וגברי אחלה שופט.ואמיר...הוא ייבש את כל הפאנל במראה הצנוני שלו ובשיפוט!!!

ויוה 2009

New member
משה פרץ הנסיך וההורס ברמות קשות!!!!

משה ופולינה הם אחד הזוגות הפייבוריטים שלי.הם מתוקים,יפים,מקסימים,כובשים,כאריזמטים ואי אפשר שלא להתאהב בזוג.הם רקדו ריקוד ``סינדרלה`` והכי יפה מכולם.אני מאחל למשה ההורס ולפולינה ה100ממת בהצלחה בעונה.שיגיעו לגמר ושיזכו בגביע.משה פרץ הוא גבר חתיך ומושלם!!

o א ג ה

New member
קלוד, אתה חסר!

אמיר דווקא הפתיע אותי לטובה. חשבתי שיהיה פלצן כששמעתי שהוא שופט, אבל הוא היחיד שקלע בול לדעות שלי. אמר בפנים מה שיש, בלי להתייפייף ובלי להתחשב במה שמצופה להתחשב. הסביר את עצמו, בשונה מאלי שפשוט קטל מבלי לפרט בכלל. דנה הייתה שרוטה פסיכית. הזכירה לי את צביקה פיק בכוכב נולד. לכולם אמרה תשתחררו, תשתחררו. יופי הבנו. נקסט! ואת משה פרץ גם אני חיבבתי. הוא ילד מתוק כזה. אהבתי גם את אורלי ואת גאלה. לא הבנתי בכלל את השיפוט שאמרו להן. בסה"כ הייתה אחלה של תוכנית! שינוי האולפן מעולה. רק הם חייבים דחוף לשפר את הסאונד שהיה דפוק.

אמיר רוצה להיות באמצע

לא שופט טוב מידי ולא רע מידי אלא במילה אחת אוביקטיבי

למעלה