עונה 5 פרק 9!

omer719

New member
עונה 5 פרק 9!

האהההאה#@%$@ איזה טעות עשיתי. ידעתי שלהיכנס לאיזור של שלושת פרקי הסוף בדקסטר זה דרמטי, אבל רציתי ללכת לישון ואני לא יכול להפסיק עכשיו! איזה קטע חזק היה הסיום של הפרק, כשהוא מתקשר לדקסטר ולומן עונה. היה ברור לי שהוא יבקש למסור את הטיק טוק הזה אבל זה היה כזה שוק מטורף כשהוא אמר לה 'להתראות לומן'. ממש מעניין לאן זה יתפתח עכשיו. עד כה עונה 5 ממש מעולה. זאת אחת הסדרות היחידות שאני מכיר שעוד שומרת על הרף ורק מרימה אותו. מקווה לא להתאכזב מהסוף

omer719

New member
ממממ

מתחרה לי עם רודי. אבל מבחינת קו העלילה הוא אחד הטובים ביותר אם לא הכי טוב, שוב אולי המתחרה הכי חזק של העונה הראשונה המושלמת.

omer719

New member
את האמת?

מבחינתי העונה הראשונה והשנייה הן זכורות כקו ישיר... כי ראיתי אותן ברצף ממש בלי הפסקה באמצע. שלוש הייתה ירידה מבחינתי, ארבע טובה מאוד, וחמש מעולה

black scar1

New member
מסכימה בערך...

העונה השניה בקצת יותר טובה מהראשונה. אבל שניהם פחות או יותר על אותה רמה, והכי טובות של הסדרה, לדעתי. העונה השלישית באמת מתחילה לא משהו, אבל מתחילה להתחזק ככל שקו העלילה עם מיגל מסתבך ואז זה חזר להיות טוב כמו בימים הטובים. הרביעית הייתה לא רעה. לא חושבת שהיא טובה כמו בעונות הראשונות, אבל היו הרבה רגעים חזקים. את החמישית דווקא בכלל לא אהבתי. אולי כי ממש לא אהבתי את לומן. החדשה דווקא לא מאוד הרשימה אותי בפרקים הראשונים, אבל נחכה ונראה מה יקרה.

בהחלט דמות מעניינת ומשחק מצוין

אם כי קשה לי להגדיר אותו כ"נבל", הדמות שלו הרבה יותר מורכבת מזה, לדעתי.

למעלה