עונה 5 פרק 6

עונה 5 פרק 6

פרק המאה חלף עבר לו, ונכתבו עליו 50 הודעות. כל הכבוד לנו! הצלחנו לקפל שרשור!

מעניין אם פרק 101 גם טוב

מה אתם אומרים?

צפיה מהנה ונהדרת

revi 17

New member
טוב אז ככה... 506

פרק קודם הסתיים בפיצוץ סוג של סמליות לאיך הכל התחיל = העיוורון של ג'נה! כאילו חייבת להיות סיבה לפיצוץ הבית של טובי והמוח שלי הולך על מטאפורה

did you miss me bitches? -A
טוב אני מוכנה להישבע שבפרק הקודם שמעתי 7 קולות של סמס אך הפלא ופלא רק השקרניות קיבלו את ההודעה...ניחא! טובי לא נכח בפרק שלדעתי היה אמור להיות נוכח אבל לפחות הוזכר מספר פעמים.
אני אציין כי בטח חלק לא יודעים שבפרק הקודם 505 נחתך בעריכה קטע של טובי וקיילב ובו למעשה טובי נותן לקיילב את המפתחות לבקתת הדיג של משפחתו. אז מי שלא הבין קיילב מתגורר אצל טובי.

אז אחרי שהפרק נפתח בפיצוץ נוסף מי חשב שהם יכולים להתעלות על האקשן
אך אליסון הותקפה על ידי A בסצינה מרשימה במיוחד הלקוחה מהסרט אליבי של היצק'קוק

A שולח סרטון לאליסון ומתוודה על רצח גב' ד ואומר/ת שהוא/היא צפו באמא של אליסון קוברת אותה בחיים...טוב את זה ידענו הגיע הזמן שהשקרניות גם!

מה עוד היה לנו... משפחת היסטינגס תמיד מעלים לי חיוך
כייף לי לראות אותם על המסך: הדינמיקה, העלילות (היה ברור שפיטר לא הרג את ג'סיקה אבל התירוץ שהוא היה עם מליסה בבית האגם שלם מעלה שאלות כמו "מה לעזעזל היא ספרה לו?") רק חבל שהם נפרדים סופית כמו בספרים

נכון לרגע זה האנה/קיילב לא עושים עלי רושם! וכל הקטע של בני תשחורת שפונים לאלכוהול לא עושה לי את זה
וחבל שטרביס נפרד מהאנה כל כך מהר!
אריה/עזרא זה כבר מיותר לדסקס כמה הסצינות שלהם מעצבנות אותי
בכוח לתת להם לגיטימציה? בכוח לערב אותו במיסתורין? דיי! וכמו שספנסר אמרה "אז מה אם הוא חטף כדור זה לא משנה את העובדה של מה שהוא עשה במשך שנים!" וכל ציוד המעקב ששיחק תפקיד ואריה נשארה נונשלנטית פשוט להקיא עליה! אז בתור בדיחה https://www.youtube.com/watch?v=IVMOt12tE08

תכלס כל מה שיש לעשות זה לצחוק עליהם כי היוצרים כבר הכריזו שהם יהיו ביחד נרצה או לא יש להם כמה בנות 13 לרצות.
emily to the rescue! טוב זה היה נחמדגם איך שהיא נשארה ערה כדי לשמור על אליסון רוב הסיכויים שבזמן זה היא חשבה "האם היא שחקת בי או לא?" חחחח
הבלשית טאנר היתה משב רוח מרענן סוף סוף שוטר שמפעיל את הראש!
אדי (שיש לי הרגשה שימצא את סופו בקרוב) היה על תקן מקדם עלילה עם הציור ועכשיו התיאוריות של איך הם הכירו??? טוב אתם יודעים כבר את שלי

זהו נראה לי יש מצב שכחתי משהו אבל למי איכפת! רעלה שחורה (הA החדשה) סוגרת את הפרק וסך הכל פרק סביר פלוס

a silver cat

New member

אנחנו באמת ידענו שA צפה באמא של אליסון קוברת אותה? אני לא זוכרת משהו כזה. זה הגיוני שA ידע משהו כזה, אני פשוט לא זוכרת מתי גילו את זה לצופים.

וסה"כ מסכימה עם הסיכום שלך. חוץ מזה שאני שמחה שההורים של ספנסר נפרדו. יותר מעניין ככה ולדעתי ויכול לחשוף סודות. ולא ממש אכפת לי שטראוויס עזב.

לגבי ארייה ועזרא, הלוואי שליוצרים יהיה האומץ להשאיר את עזרא בסדרה בתור מישהו שרק עוזר לשקרניות ולא בתור החבר של ארייה.

revi 17

New member

אמא של אליסון אמרה: "מה עשית מה עשית" למישהו ככה לפחות אליסון בפרק 424 זכרה משמע היה שם מי שהיכה אותה!

הלוואי באמת שעזרא יהיה על תקן המבוגר האחראי שלא מתעסק עם קטינות סטייל ג'יילס בבאפי
אבל אין סיכוי כל שנותר לנו לעשות זה לצחוק עליהם! וזה לא שהכותבים לא מרימים לנו להנחתה... כמו באחד הפרקים הקודמים "שום פשע לא התרחש פה" עזרא אמר לאריה, ואני מלמלתי לעצמי ממש! "לא שכבת עם תלמידה שלך על המיטה שם ממש מאחוריך", "לא נכנסת למערכת יחסים זאת ע"י מניפולציה כדי לכתוב ספר וניצלתה תמימות של נערה", "לא הייה סטוקר עזרא במשך שנה ועקבת אחרי חברה שלך וצילמת אותה ישנה כדי...השם יודע מה שתעשה אח"כ שתצפה בזה"

a silver cat

New member

זה נכון בהנחה שהאדם שהיכה את אליסון הוא A וגם שהוא נשאר שם לעזור לאמא שלה לקבור אותה. יכול להיות שA הוא מישהו אחר שרק היה שם וצפה במתרחש.

a silver cat

New member
דעתי על הפרק

היה פרק סבבה. אני נהניתי.

ארייה שוברת שיא של טיפשות. שאנה לא A אז היא חפה מפשע? מה הקשר בכלל? בין אם היא הייתה A ובין אם לא היא ירתה בעזרא ואיימה באקדח על החברות של ארייה. אז איך זה שהיא לא הייתה A (כביכול) הופך אותה לחפה מפשע?
אני שמחה שספנסר העירה לארייה לגבי זה שהיא הייתה עם עזרא והזכירה לה מה שעזרא עשה לה ולאחרות. אני מקווה שארייה לא תחזור לעזרא אבל קשה לי להאמין שזה יקרה.
לגבי עזרא, אין ספק שכרגע כשהוא תורם לעלילה הוא דמות שנחמד יותר לצפות בה. אני מבינה שהמפיקים לא מתכוונים להעיף את הדמות שלו אז לפחות שתהיה לו איזושהי תרומה. אני מעדיפה אותו ככה מאשר סתם בן הזוג של ארייה. כשארייה העלתה את מה שקרה ביניהם והוא שאל אותה 'היה טוב, נכון?' זה עורר בי בחילה. גם זה שהוא עדיין השאיר את המצלמות (למרות שזה התברר כמשתלם).

ביי, ביי, טראוויס. האמת היא שהדמות שלו לא ממש הותירה בי רושם. הוא היה נחמד אבל לא בולט. מדהים אותי איך שהאנה באופן טבעי הולכת לדבר עם כיילב כשהיא צריכה לשפוך את הלב ולא אל טראוויס. זה ברור שהיא מרגישה חיבור טוב יותר עם כיילב.
אני לא כל כך אהבתי שהאנה עזרה לאליסון לברוח. נראה לי שקשה להאנה להתמודד עם הנוכחות של אליסון אז היא רוצה שהיא תלך. לא אהבתי את זה כי חשבתי שזה קצת אגואיסטי מצדה. קודם כל היא לא התייעצה עם האחרות לגבי זה ודבר שני היה נראה לי שלא ממש אכפת לה מה יקרה לאליסון מחוץ לרוזווד.
אגב, האם עומדת להתפתח אצל האנה בעיית שתייה? בפרק שעברה היא השתכרה לגמרי במסיבה של לוקאס. בפרק הזה היא שתתה עם כיילב. האם זה רמז לבאות? או משהו שכבר קורה?

לדעתי פייג' נתנה לאמילי את השמות של מי שנמצא בקבוצה של מונה יותר מדי בקלות. אני יודעת שאולי פייג' פחדה שמישהו יתקוף את אליסון והיא תרגיש אשמה אבל עדיין, הייתי מצפה שייקח לה יותר זמן להשתכנע. בכל זאת, זאת הלשנה וגם לא הייתי רוצה להסתבך עם מישהי כמו מונה. ואז שמו לה את החולדה (rat באנגלית שזה גם מלשן) בארון. והצעקה הייתה מתוזמנת לא משהו לדעתי.

אני לא יודעת אם אני צריכה להרגיש לא נעים אבל די שמחתי כשהתברר שההורים של ספנסר לא חוזרים אחד לשנייה. לדעתי זה יותר מעניין לראות מה יקרה עכשיו כשהם פרודים. אולי הם יותר יצאו אחד נגד השני, יותר יספרו סודות אחד על השני. כמובן רק מה שהם יודעים. מעניין מה אבא של ספנסר ומליסה עשו באגם, אם הם באמת היו שם בכלל.
אהבתי לראות שספנסר מחפשת וחוקרת לגבי הבת'אני יאנג הזאת.

לא היה מתח אם אליסון תעזוב או לא, הרי היה ברור שהיא תישאר. כשהיא הייתה בבית שלה ושמה את הצעיף היה ברור שמישהו יחנוק אותה. ולמרות שבמהלך המאבק היה חושך, היה נראה לי מוזר שאליסון ואמילי לא הצליחו לגלות מי זה שתקף אותן.

אז אני מבינה שהA הנוכחי זאת האישה עם הרעלה השחורה שראינו בהלוויה של וילדן.

טוב, זהו, אין לי כוח לכתוב יותר.

revi 17

New member
האמת צודקת!

כרגע המעקב/הספר של עזרא תורם לעלילה ולכן עכשיו הוא לא משעמם למוות רק שיפחיתו את סצינות אריה/עזרא כי הם ביחד זה כבר סבל! לפחות בפרק הבא יש לו סצינות עם ספנסר... ותכלס זה מה שאני מעדיפה סצינות אם שאר הנפשות בפועלות דנים על A רק לא אריה! חחח

לדעתי האנה וקיילב שותים את הבעיות שלהם וזה חלק מהסיפור/עלילה שלהם לעונה זאת... מעניין מי ינזוף בהם ויוציא אותם מזה.

ואפרופו A/מונה ניכר שמונה רוצה להוציא את אליסון מרוזווד ולהיפטר ממנה אחת ולתמיד אך A רצה להשאירה ברוזווד כי מה ספנסר אמרה "מה יותר גרוע מלברוח" או משהו בסגנון... קיצר A מעוניינת שאליסון תסבול וניכר שיש שני נבלים עם 2 אג'נדות שונות
או שזה הכל משחק

a silver cat

New member
כן, האמת

ששכחתי לכתוב את זה בסיכום שלי אבל באמת הייתי מעדיפה שעזרא יפעל עם שאר השקרניות ולא רק עם ארייה. שלא יהיה בסדרה בתור בן הזוג של ארייה אלא בתור אדם מבוגר שיכול לעזור לשקרניות.

נכון שמונה רוצה שאליסון תעזוב (אנחנו יודעים את זה מפרקים קודמים), אבל לדעתי מה שגרם לאליסון באמת לרצות לעזוב זאת ההבנה שA חזר ולא משהו שמונה עשתה. אני לא מאמינה שמונה היא הA הנוכחי, למרות שאין ספק שהיא לא תמימה. A רצה להבהיל את השקרניות ולהודיע שהוא חזר אבל הוא גם רוצה שהן יישארו כדי שהוא יוכל להתעלל בהן (אני כותבת בלשון זכר אבל אני חושבת שהA הנוכחי הוא אישה בגלל הרעלה).

revi 17

New member
אין ספק ...{ ספויילר כי דנים פה על 506 :) }

שהרעלה השחורה היא אישה וה-A החדש, מונה לא תמימה היא פשוט לא צריכה להתחבא מאחורי A הנבל המיסתורי. היא והצבא שלה זה ישות אחרת שתפקידה למרר לאליסון את החיים.
אליסון לא מפחדת ממונה וצבאה יש לה בובות משלה (השקרניות), היא מפחדת מA זה שניסה להרוג אותה ותפס עכשיו פיקוד על הזהות "A" ועד שלא יוכח אחרת אני אמשיך להאמין שמדובר בקרוב משפחה של אליסון כי אחרת למה לאמא של אליסון תהיה לגיטימציה לעזור לרוצח ולהגן עליו

a silver cat

New member
אז את

מאמינה שהאדם שהיכה את אליסון מאחור בזמן שאמא שלה צפתה הוא A? או A הנוכחי יותר נכון להגיד. כי אולי אלא שני אנשים שונים.

revi 17

New member
חיובי! ספויילר

מאמינה שמי שהכה את אליסון זה הA/רעלה שחורה הנוכחי והסגה הזאת תסתיים בעונה חמש (לפחות מקווה)
מודעת לעובדה שיש עוד שתי עונות אך גם שמעתי (שמועות) שתהיה קפיצה קדימה בזמן! לכן אני מסיקה שבעונות 6+7 (שנכון לעכשיו מתכננת לא לראות) יהיה נבל אחר שיתפוס את הפיקוד על זהות A

a silver cat

New member

השאלה היא האם בוודאות מי שניסה להרוג את אליסון הוא A, איזשהו A? אני מבינה שזאת ההנחה וזה גם הגיוני, אבל האם קיבלנו הוכחות? אני יודעת שאליסון יודעת שמישהו ניסה להרוג אותה, אבל איך היא יודעת שאותו אדם הוא A? או שזה משהו שהיא מניחה?

אני גם שמעתי שתהיה קפיצה בעונות 6,7. למה את לא חושבת שתראי אותן?
ואולי לא יהיה בכלל A אלא משהו אחר לגמרי בעונות האלה (הבנות בטח יהיו בקולג', או אולי אחרי, תלוי כמה שנים תהיה הקפיצה).

מה זה אומר על התוכנית אם אני לא זוכרת כלום

שנייה אחרי שאני רואה? לא דברים טובים, זה בטוח.

אז הבית של טובי התפוצץ והסיפור טויח, כמה לא מפתיע.
למה יש לי תחושת דה ז׳ה וו מהאסרמאס שהבנות קיבלו בתחילת הפרק? הן לא קיבלו כבר הודעה בנוסח זהה? וממתי הן כל כך ממהרות לספר לאנשים אחרים שהן מקבלות מa הודעות? אני יודעת שהם בני הזוג שלהן(וגם, רק חלקם), אבל פעם הן הקפידו לשמור על זה בסוד.

טובי נעלם מהפרק מה שהיה מוזר בהתחשב בזה שפוצצו לו את הבית. למה כיילב היה איתו בבית החולים? כאילו, ממתי בדיוק יש איזשהו קשר בין השניים?

סוף סוף ארייה אומרת לעזרא שמה שקרה ביניהם היה טעות, אבל מפצה על זה בטמטומה הגובר כשהיא עוזרת לו לחפש מידע בקבצים שהוא אסף בזמן שעקב אחריה ואחרי החברות שלה. אוי, כמה מטומטמת היא יכולה להיות?

אלי ביטצ׳ להאנה ורוצה לעזוב והאנה כמובן קופצת על ההזדמנות, מגיע לאלי! אבל נורא לא מתאים להאנה שבדרך כלל מצטיינת כחברה יחסית לבנות האחרות.

כשA כיבה את המנורה בבית של אלי זה היה מפחיד ממש! אבל לא תיארתי לעצמי שהוא יתקוף אותה כי בדרך כלל הוא נשאר בצללים, זה היה מפתיע שהוא חר לתקוף אותה בבית שלה, כשבכל רגע מישהו עלול לחזור.

ספנסר המלכה כמובן מעירה לארייה על טמטומה ומחפשת על בתאני יאנג, אף פעם לא יושבת בחוסר מעש או נותנת לשגרה להפריע לה בחיפושים.

השוטרת הזו- סוף סוף שוטר עם אינטלגנציה בסיסית! אבל איך היא יודעת שיש קשר בין כל האנשים לשאנה? המבטים שלה כאילו היא בעצם יודעת הכל מטרידים, אולי בסוף יתברר שהיא קשורה לA!

אהבתי שכיילב חזר, טראוויס מיותר ותמיד האנה וכיילב היו זוג יציב וחזק, הלוואי שיחזרו! רק שהאנה תפסיק לשתות אמן.
לא יפה שהבנות לא הזמינו אותה כשנפגשו כולן.

החלק האחרון עם הרעלה מזכיר נשכחות מלפני נצח, מעניין אם זה אומר שאיי היא בעצם אישה.
נראה לי שאפילו היוצרים לא באמת יודעים.

הגיע הזמן שבני הזוג לבית הייסטינגס ייפרדו, קרו שם יותר מדי דברים רעים. רק ההורים של אמילי עוד ביחד, שמתם לב לזה? וגם, הוא כמעט ולא נמצא. מעניין אם זה מכוון שההורים של כל הבנות גרושים, כאילו להדגיש שחסר להם עורף משפחתי.

זהו, פרק קצת משעמם.

a silver cat

New member

אהבתי את הסיכום שלך. קצר ולעניין.

לדעתי השקרניות סיפרו לבנים על הטקסט מA כי הם גם ככה יודעים על זה (על זה שיש דבר כזה A בחיים שלהן). פעם הן לא סיפרו להם כי זה היה סוד שהן החליטו לשמור, אבל עכשיו כשהם כבר יודעים עליו אז אין טעם להסתיר.

בעונה הקודמת טובי וכיילב פעלו ביחד. אולי הם התקרבו.

ומסכימה עם השאר.

מעניין מה שאמרת על זה שכל ההורים של השקרניות פרודים ואם זה אמור להעיד משהו על השקרניות.

אמנם ההורים

של אמילי ביחד. אבל אימא שלה לא רואה הרבה את אבא שלה.

ואני ממש מזדהה איתך בפרקים.

אני דיי איבדתי עניין בסדרה. פעם הייתי צופה וכולי הייתי במתח מכל סצינה וסצינה. היום אני עוצרת הרבה פעמים ודי לא נהנית. אני ממש שוקלת לעזוב את הסדרה.

למעלה