דעתי על הפרק
היה פרק סבבה. אני נהניתי.
ארייה שוברת שיא של טיפשות. שאנה לא A אז היא חפה מפשע? מה הקשר בכלל? בין אם היא הייתה A ובין אם לא היא ירתה בעזרא ואיימה באקדח על החברות של ארייה. אז איך זה שהיא לא הייתה A (כביכול) הופך אותה לחפה מפשע?
אני שמחה שספנסר העירה לארייה לגבי זה שהיא הייתה עם עזרא והזכירה לה מה שעזרא עשה לה ולאחרות. אני מקווה שארייה לא תחזור לעזרא אבל קשה לי להאמין שזה יקרה.
לגבי עזרא, אין ספק שכרגע כשהוא תורם לעלילה הוא דמות שנחמד יותר לצפות בה. אני מבינה שהמפיקים לא מתכוונים להעיף את הדמות שלו אז לפחות שתהיה לו איזושהי תרומה. אני מעדיפה אותו ככה מאשר סתם בן הזוג של ארייה. כשארייה העלתה את מה שקרה ביניהם והוא שאל אותה 'היה טוב, נכון?' זה עורר בי בחילה. גם זה שהוא עדיין השאיר את המצלמות (למרות שזה התברר כמשתלם).
ביי, ביי, טראוויס. האמת היא שהדמות שלו לא ממש הותירה בי רושם. הוא היה נחמד אבל לא בולט. מדהים אותי איך שהאנה באופן טבעי הולכת לדבר עם כיילב כשהיא צריכה לשפוך את הלב ולא אל טראוויס. זה ברור שהיא מרגישה חיבור טוב יותר עם כיילב.
אני לא כל כך אהבתי שהאנה עזרה לאליסון לברוח. נראה לי שקשה להאנה להתמודד עם הנוכחות של אליסון אז היא רוצה שהיא תלך. לא אהבתי את זה כי חשבתי שזה קצת אגואיסטי מצדה. קודם כל היא לא התייעצה עם האחרות לגבי זה ודבר שני היה נראה לי שלא ממש אכפת לה מה יקרה לאליסון מחוץ לרוזווד.
אגב, האם עומדת להתפתח אצל האנה בעיית שתייה? בפרק שעברה היא השתכרה לגמרי במסיבה של לוקאס. בפרק הזה היא שתתה עם כיילב. האם זה רמז לבאות? או משהו שכבר קורה?
לדעתי פייג' נתנה לאמילי את השמות של מי שנמצא בקבוצה של מונה יותר מדי בקלות. אני יודעת שאולי פייג' פחדה שמישהו יתקוף את אליסון והיא תרגיש אשמה אבל עדיין, הייתי מצפה שייקח לה יותר זמן להשתכנע. בכל זאת, זאת הלשנה וגם לא הייתי רוצה להסתבך עם מישהי כמו מונה. ואז שמו לה את החולדה (rat באנגלית שזה גם מלשן) בארון. והצעקה הייתה מתוזמנת לא משהו לדעתי.
אני לא יודעת אם אני צריכה להרגיש לא נעים אבל די שמחתי כשהתברר שההורים של ספנסר לא חוזרים אחד לשנייה. לדעתי זה יותר מעניין לראות מה יקרה עכשיו כשהם פרודים. אולי הם יותר יצאו אחד נגד השני, יותר יספרו סודות אחד על השני. כמובן רק מה שהם יודעים. מעניין מה אבא של ספנסר ומליסה עשו באגם, אם הם באמת היו שם בכלל.
אהבתי לראות שספנסר מחפשת וחוקרת לגבי הבת'אני יאנג הזאת.
לא היה מתח אם אליסון תעזוב או לא, הרי היה ברור שהיא תישאר. כשהיא הייתה בבית שלה ושמה את הצעיף היה ברור שמישהו יחנוק אותה. ולמרות שבמהלך המאבק היה חושך, היה נראה לי מוזר שאליסון ואמילי לא הצליחו לגלות מי זה שתקף אותן.
אז אני מבינה שהA הנוכחי זאת האישה עם הרעלה השחורה שראינו בהלוויה של וילדן.
טוב, זהו, אין לי כוח לכתוב יותר.