עונה 5 - פרק 3

Freemee

New member
עונה 5 - פרק 3 ../images/Emo58.gif

Dexter is BACK! וזה הולך ומתחמם. היה פרק מעולה והפרומו שאני לא אדבר בכלל. היה מצחיק איך הם חקרו כדי למצוא אומנת אבל בסוף נראה לי שהיא סבבה לגמרי. אנחל כרגיל מסתבך והפעם זה נראה רציני אבל זה קו העלילה לא הכי מעניין תכלס. דב חוקרת את מקרה הרצח והעניינים מתחילים להסתבך ונראה שהחברה האלה מהסנטה מוורטה רציניים ונראה אותם עוד וסה"כ קו עלילה נחמד. דקסטר! דקסטר רוצה לחזור לעצמו והולך DEAD ON עם מנקה החיות הראשי בויד. אהבתי לראות שוב את דקסטר עם כל התכנון מהישיבה בבית קפה ועד העליה לאוטו והקריאה על התנין היה טוב. היה ברור שזה לא ילך כזה באיזי ואהבתי את הקטע שהוא ירה בו בחץ ועשו את זה מגניב בכל הקטע של הבית חולים וזה ואז בויד חוזר הביתה ומי נמצא שם? דקסטר ידידנו. חשבתי שזה קצת חסר אחריות מדקסטר שהמקום לא מוכן היטב כמו שצריך אבל בסוף הקליףהאנגר הרציני, מסתבר שדקסטר לא לבד! מעניין לראות מאוד מה יקרה ומה הוא יעשה עם הבחורה הזאת.. יש כאן קונפליקט פנימי עצום, מצד אחד כפי שהארי אומר don't get caught! מצד שני.. לא רוצחים חפים מפשע.. קווין מנסה להדק את החיפוש ונראה לי שגם בצד הזה יהיה פיצוץ בקרוב במיוחד אם הוא יצליח לעלות על זה שקייל באטלר הוא דקסטר מה שכנראה יקרה בקרוב. סה"כ פרק מעולה ונראה לי שהעונה מתקדמת קצת שונה אך טוב בהחלט!

שאלה (לא ספויילר!!!)

אתה מוכן להסביר לי איך, בדיוק, אתה הספקת לצפות בפרק? הרי רק אתמול בלילה (ארה"ב) = שעות בוקר אצלנו, הוא שודר. איך!??? איך הספקת? הרי הקובץ הוא מעל 1.1 ג'יגה! וגם אין מספיק "זרעים"!

Freemee

New member
אני לא אפרט כמובן כי אסור אבל רק אגיד

נכון ש"זרעים" זה מקור די פופולארי אך זהו לא המקור היחידי. אם אתה רוצה עוד מידע שלח לי הודעה פרטית. וכמובן שזה לא קריטי לי כתוביות אבל מי שרוצה, יש כתוביות באנגלית ישר עם צאת הפרק לפנות בוקר.

אני לא חושב שאני אוהב את דקסטר החדש ../images/Emo58.gif

לפרומו ששודר בסוף הפרק (רק לפרומו, לא לפרק עצמו) אז דקסטר הולך להרוג נערה חפה מפשע כי היא ראתה אותו? זה לא הופך אותו ליותר טוב מהרוצח הסדרתי שהוא הרג באותו הפרק... חוץ מזה, גם המיטשלים ראו אותו, לא?

liron co

New member
|ספואני לא חושבת שדקסטר יהרוג אותה כי לפי מה

שהבנתי היא תהיה בכל העונה. היה פרק מצוין ונראה לי שהפרק הבא יהיה עוד יותר מעניין במיוחד עם כל החשדות של קווין, מעניין אם הילד יחשוף את דקסטר..

einat162

New member
האומנת "סבבה לגמרי"?! היא קריפית בטירוף!

מזכיר לי שאלה שכתבת בריטית שאלה את מייקל / הכותבים - אם תהיה עוד דמות רצחנית ממוצא בריטי (ע"ע ליילה), זה היה לפני כמה חודשים והם....איך נגיד בעדינות...הברישו את השאלה הזאת מעליהם בציחקוקים.

הקטע באמבולנס היה מעולה ../images/Emo45.gif

הקצב של העונה הזאת אכן קצת שונה משל הקודמות, אבל המתח נבנה כאן לאט לאט ונראה לי שנגיע לאמצע העונה על קצה הכסא.

bboyoren

New member
משהו קצת תמוהה לדעתי בעונה 4:

בכל העונות דקסטר היה אחד כזה שהשתדל לרצוח את קורבנותיו בדיסקרטיות מוחלטת, והנה כאן בהיכרותו את ארתור מיטשל הוא נחשף גם למשפחתו על אף העובדה שידע שמתישהו הוא עוד ירצח את מיטשל, אם כך אני שואל את עצמי: אם הוא ידע שהוא הולך לרצוח אותו, האם הוא לא חשב שמשפחתו יגידו למשטרה שלאחרונה ארתור הכיר חבר חדש (למרות ששמו כפי שהם יודעים הוא קייל באטלר) וירכיבו קלסטרון שלו?

לא בדיוק

דקסטר יצר מגע גם עם קורבנות בעונות קודמות, למשל סוחר מכוניות שהוא רצח בעונה השנייה או השלישית. מעבר לזה, כל חייו היו לו את הארי שילמד אותו איך להתנהג כאדם רגיל. בעונה הרביעית הוא נקלע לצורך להתנהג כאיש משפחה, ולא היה לו מי שילמד אותו לעשות את זה, פרט לארתור.

bboyoren

New member
אם כך החשיבה שלו לא שקולה מספיק

אם הוא מוכן ללמוד להתנהג כאיש משפחה ולהסתכן ע"י כך בתפיסתו\גילויו כרוצח אז הוא לא מציית לחוק הראשון - אל תיתפס.

למעלה