עונה 5 פרק 24

NaCarmon

New member
עונה 5 פרק 24 ../images/Emo58.gif

תגידו, לא נראה לכם מוזר שג'ק באוור אומר משפט תבוסתני לסינים כמו "Just kill me" פשוט לא מתאים לו, לא מתאים לדמות שלו.. מה דעתכם ?

../images/Emo58.gif 524

וואלה... יש בזה משהו. אבל מצד שני, תמיד ראינו את ג'ק נחלץ ממצבים בלתי אפשריים כשבטחונם של אחרים היה מונח על הכף. עכשיו זה רק הוא שנמצא בסכנה, והוא גם הבין שהממשלה שלו שוב בגדה בו - מה שיכול די לדכא בן אדם...

saryle

New member
למה ג'ק אמר את זה

ג'ק אמר את זה כדי להוביל לתגובה - אתה יותר מדי יקר ערך בשביל להרוג כדי שנגדע שהסינים לא הולכים להרוג אותו

NaCarmon

New member
אבל הוא לא ידע שזאת תהיה התגובה..

והוא בכל זאת אמר את זה.. (מגרשוולי הביתה)

saryle

New member
לא הבנת

התסריטאים תכננו את זה כדי שאנחנו נבין שלא נחשוב שהורגים לנו את ג'ק

NaCarmon

New member
כן הבנתי

אבל בכל זאת זה לא ממש מתאים לדמות כזאת להגיד דבר כזה. ואף אחד לא באמת חשב שהורגים את ג'ק (אחרי שכולם קראו שהוא חתם ל-3 עונות נוספות..)

לגק תמיד היו

נטיות לצאת למשימות מסוכנות שידע שיש אפשרות גבוהה שהוא לא יחזור בחיים החל מההתאבדות עם המטוס בעונה השניה והמבצע אצל הסלזארים בעונה השלישית.. וכשדינה בארוז הובילה אותו כשבוי אל מרוואן בעונה הרביעית.. לאור הנטיות האלה הדבר שהכי מתאים לגק לומר שכשתפסו אותו הסינים זה תהרגו אותי וזהו..

דווקא כן מתאים לו

ג'ק אף פעם לא יותר מדי העריך, או נלחם על החיים שלו. והרבה פעמים לא היה אכפת לו למות. הפעמים שבהם הוא באמת לא רצה למות, היו כשהייתה לו איזה משימה לבצע, של ביטחון או להציל אנשים שהוא אוהב, ואז הוא לא רצה למות בשביל מטרה אחרת, ולא בשביל לא להגן על החיים שלו. וגם הוא יודע שהוא נתפס, והסיכוי שלו להינצל קטן (טוב ברור שהוא ינצל, אבל רק כי זאת תוכנית טלוויזיה) אז הוא מעדיף שיהרגו אותו מאשר שיענו אותו. דווקא הגיוני. ובשביל להבהיר שהם לא הולכים להרוג אותו, הוא לא היה חייב להגיד-"תירו בי", הוא היה יכול נגיד לשאול- "אז אתם הולכים להרוג אותי עכשיו" והם היו עונים לו אותה תשובה.

24 CTU

New member
פשוט מדהים

ניתחת את התסריט בצורה מדהימה,פשוט נהניתי.

NaCarmon

New member
הוא גם היה יכול לשאול

"מה אתם מתכוונים לעשות איתי? אתם מתכוונים להרוג אותי?" משפט פחות תבוסתני שיותר מתאים לדמות לדעתי ותתקבל תשובה זהה מצד הסינים.

סליידר

New member
זה מה שהיה מוזר?!

לא היה נראה לך מוזר שהוא מבקש שיחת טלפון?! (פעמיים!) מה הוא חושב שהוא עשה? שדד מכולת?

alon678

New member
רוב הסיכויים שהוא רצה

להתקשר לאודרי ו/או קים כי הן חשובות לו מאוד..

NaCarmon

New member
אולי הוא התקשר ל..

טוני
(אני לא אשכח איך הוא נכנס עם האקדח להציל את ג'ק ואודרי אחח באיזה פרק זה היה ?)

alon678

New member
בשביל זה הוא צריך

להשתמש בטלפון מולטי-מימדי.. לא נראה לי שאפשר להשיג כזה דבר (בינתיים)...

NaCarmon

New member
אז הוא בטח יתקשר לטרי ../images/Emo13.gif

שיחה אחת והוא יבזבז אותה על טוני ?

היה כאן בפורום כבר דיון על שיחת

הטלפון שהוא ביקש - הוא פשוט רצה להתקשר לאודרי להגיד לה שלא תחכה...

למעלה