עונה 5 פרק 2

Freemee

New member
עונה 5 פרק 2 ../images/Emo58.gif

קודם כל אני שמח מאוד שהפורום חזר כי באמת שמגיע לסדרה כזאת פורום. לגבי הפרק של היום, אנחנו ממשיכים לראות את ההתפתחות ביחסים עם המשפחה של דקסטר ואיך הוא מתמודד. היה פרק נחמד סה"כ אבל הם מנסים להתוות עלילה שאני לא בטוח שהיא הכי טובה. קודם כל צר לי מאוד שאסטור וקודי עוזבים ואני מקווה שהם לא יעזבו עכשיו למלאן פרקים אלא יחזרו עוד. עם זאת היה ממש יפה לראות איך דקסטר מנסה להתמודד עם העזיבה הזאת ועם רגשות הילדים. לגבי הרוצח החדש של דקסטר, היה ברור שהיוצרים ימצאו משהו להעסיק את דקסטר, השאלה האם זה רוצח לכל העונה או רק לכמה פרקים, כי תכלס הוא לא נראה כזה מעניין ומתוחכם.. אבל הוא מעניין בשביל איזה 2-3 פרקים. כל הקטע עם קייל בטלר יכול להיות מעניין ותכלס זה די מציאותי כי מה דקסטר יכול להעלים ככה כל מה שבא לו.. לא. מעניין לראות איך זה יתקדם. דב וקווין, אז רציתי שלדב יהיה משהו כי היא די בודדה ומסכנה עם כל מה שעבר עליה אבל לאידע אם קווין הוא הכי טוב, נראה מה יהיה בין השניים. סה"כ פרק חזרה לעניינים לא הכי מפתיע אבל מקווה שיהיה איזה ניצוץ בעונה הזאת שישאיר אותה בחיים.

Antonio Montana

New member
../images/Emo58.gif

הצטערתי ללמוד שהכותבים המדופלמים החליטו להחזיר את העלילה האפורה של אנחל ולגווארטה. די! זה חבוט, נדוש, קיטשי ומשעמם. ועוד יותר מתסכל לצופי "אוז" לדורותיהם, להיאלץ לחזות במוראלס ודוקטור ניית'ן מחליפים פולסים מטורפים של חימדון. נו, באמת! וגם כל העניין של התקף הזעם המופרך (והלגיטימי, לכאורה) של אנחל בבר. כאילו, כן, נו, למה שמישהו ייגש אליו, בלש מכובד וגברתני במחלק רצח מיאמי פוליס דיפרטמנט, ויהלל את שֵׁתה של אשתו הטרייה, שגם היא - סו איט הפנס, קצינת החקירות של מחלק רצח? כאילו, תנו לנו סיבה יותר טובה לאמו-מומנט של אנחל החביב על כולם, בחייכם. עד כה ההתפתחות בדמות של דקסטר מעניינת. היה די צפוי, מבחינתי, שהילדים יעזבו. לא ברור מה יהיה עם הריסון. ייתכן שיישאר וישמש "אי של שפיות" כשדקס חוזר הביתה מחיי היום-יום הקשים עם כל החיות בחוץ. דיאלוגים נחמדים כאלה של דקסטר, הארי, והאריסון. הפרידה מקודי ואסתור איכשהו מוסברת ומובנת (אסתור כלבה כפוית טובה ובאופן כללי דמות מעצבנת), אבל את הריסון אני לא רואה איך לוקחים. האפשרות היחידה היא העמקת החקירה לפי הקצה של קווין, עם קייל באטלר, ואז הסתבכות כלשהי של דקסטר. לגבי כל העניין של קייל באטלר - אין לי מושג מה יקרה, באמת. הם תמיד מצליחים לגרום לך לחשוב שהוא ממש בצרות צרורות, ואז איכשהו, מחליק החוצה. בדיוק כמו שסוכנת האף.בי.איי השועלית הטיחה בו: "אנחנו יודעים שהיית בבית של ארתור מיטשל!" ולרגע חשבנו כולנו שקרס עולמינו. בכלל, סצינה קצרצרה ומצוינת. גם ההתפרצות הבלתי-צפויה בעליל של דקס על חוקרי האף.בי.איי. גדול. כולי תקווה שלא ניפטר מקווין העונה. הוא אמנם קצת מעצבן, אבל דמותו התחבבה עליי. הבן של אקדח הזה יודע להתלבש. והוא שוטר טוב, אפילו מצוין, תכל'ס. אי אפשר להכחיש. ורוצח הפרק? לא חשבתי על סיכוי שהוא יהפוך ל"מרכזי", אבל כשאני חושב על זה, הבן-זונה די חולה, עם כל החביות. די חולה? ממש חולה. לעזאזל. יש לזה פוטנציאל להיות רציני, כפי שניתן לראות בסניק פיק לפרק הבא. אבל אני מסכים שהוא לא מתאים ולא כל-כך מעניין, כרגע. חנבץ אשכנזי מעפן כזה. אבל אם מישהו לרגע אפילו חושב שאי פעם יהיה "רשע" יותר "טוב" מטריניטי, הוא טועה טעות מרה.

Freemee

New member
מסכים עם זה ../images/Emo58.gif

שלא נראה רוצח יותר טוב מטריניטי, הוא היה השלמות באמת. אבל לגבי אסטור, נכון שהיא מעצבנת את דקסטר אבל היא לא כפוית טובה כלל.. מה את רוצה, אם אמא שלך הייתה מתה בגיל כזה צעיר גם את היית כועסת על כל העולם, זה טבעי וזה בסדר גמור. נכון שדקסטר לא אשם באופן ישיר אבל אי אפשר להכחיש שזה כן חלק בגללו וגם אם אסטור לא יודעת את זה, עדיין מותר לה להיות כועסת. מעניין באמת איך האריסון יכנס לכל הסיפור עכשיו. כל הקטע של אנחל באמת דפוק אבל תכלס אין לי מושג מה לעשות איתם, כרגע הם פחות תורמים לסדרה מפעם..

שיר m

Well-known member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

הסצנה של החקירה באמת מצויינת. "כי הוא רוצח סדרתי..?" נקרעתי. אסטור פשוט לא יודעת מה לעשות עם עצמה... אבל היא ממש לא כלבה. הבחור הרוצח, הוא חתיכת מטורף עם ההקלטות שלו... (אתה רוצה להרוג בחורה ולשמור קווצת שיער שלה? עשה זאת! האהאהא) לא חושבת שיהיה רוצח מרכזי העונה הזאת.

שיר m

Well-known member
פרק טוב.../images/Emo58.gif

קווין חיכה כבר הרבה זמן לקבל מקום בסדרה הזאת. והנה תורו הגיע. גם להיות עם דברה וגם לעקוב אחרי דקסטר. אף פעם לא סבלתי אותו, אבל עכשיו גם אי אפשר להסתכל עליו... מה קרה לו? הוא נראה רע. אסטור וקודי. נראה לי שתוך פרק או שניים הם יחזרו. לפחות מקווה שהם יחזרו.. זה לא הוגן לסלק אותם מהדרך. הסבא וסבתא... מה הקטע איתם? ברור לי שהם שם כדי להקל על כל העניין אבל... מעצבן שהם לא אומרים כלום על שום דבר. דב חמודה בטירוף. חולה עליה. היו לי עוד דברים להגיד. שכחתי.

עוד תגובה ../images/Emo190.gif

ראשית, אני חשוב שלא קיים "פרק נחמד סה"כ" בסדרה הזו. כל פרק ייחודי, לכשעצמו, ופשוט משאיר אותך עם פה פעור. אז, כמה תהיות משלי: חבל שלא הראו לנו מה דקסטר עשה עם הגופה של אותו אחד שהוא רצח בשירותים, בסוף הפרק הראשון. כיצד הוא העלים אותו? זה היה באור יום, במקום ציבורי! אני מאווווווד מקווה שקוונטין לא יגמור כמו ש-James Doakes, גמר, כאשר הוא גילה מיהו, באמת, דקסטר. לגבי קוונטין - זה רק אני, או שהוא נראה הרבה יותר רזה,ופחות שרירי, מאשר בעונה הקודמת (וחבל... לדעתי, מתאים לו המראה השרירי ומלא יותר!).

Boran

New member
../images/Emo58.gif

האמת שגם לי קווין נראה קצת יותר גיי מבעונה הקודמת. בכל מקרה, נראה לי הגיוני מאוד שהבחור שדקסטר רצח בשירותים יחזור לרדוף אותו. מילא מה הוא עשה עם הגופה, אני בטוח שהוא יסתדר. אבל הוא תמיד מכסה את החדר בנילון לפני שהוא הורג מישהו, כדי לא להשאיר עקבות של דם. כאן, בטח כל השירותים התמלאו בדם, וזה לא כזה קל לנקות ביסודיות את הכל, מי כמו דקסטר יודע...

למעלה