עונה 5 פרק 12_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
עונה 5 פרק 12_../images/Emo189.gif

פרק חלש מאוד הפעם...
חבל קיותי שזה יתאים לרוח החג ויהיה מצחיק במיוחד אבל לא

c l i f f o r d

New member
פרק חביב ../images/Emo58.gif

מפרק עם קווגמיאר ציפיתי ליותר אבל היו קטעים מצחיקים שפיטר מדמיין ממלא את הרכב בדלק מטוסים וטס או שלבריאן יש פלאשבק מהמכות שחטף מסטואי

dsol

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif_../images/Emo189.gif

אהבתי את הקטע שקווג ישן בבית של של פיטר ופתאום רואים רגל מתגרבת לפנים של מג והוא תוגע לה אגודל בפה
ואחר כך עם "אני לא אפרט לכם יותר מידי אבל נראה לי שלא כדאי שסטואי ישתמש במוצץ הזה שוב"

c l i f f o r d

New member
קצת טריויה

בקטע של ההתרסקות השניה ראש העיר היה בתפקיד ג'ורג' בוש שגם הוא קיבל את ההודעה(9/11) בלחישה באוזן, שתק לכמה שניות והמשיך לקרוא לילדים את הסיפור
וגם הייתה התיחסות כמובן לקרמר מסיינפלד- פיטר לוקח את קליבלבד למופע סטנאפ שלו...את השיר סיום שקווגמיאר רוקד בין הפרחים לא זיהיתי אבל זה מאוד מוכר לי

dsol

New member
כן זה היה נחמד_../images/Emo189.gif

"הוו סטנד אפ טוב.. לא כמו האחרון שהייתי בו" ואז רואים את פיטר וקליבלנד ובלא בלא... אבל בכללי הפרק היה משעמם
העלילה דיי דפוקה ולא היה משהו מצחיק במיוחד, כאילו שטויות קטנות וחביבות לא יותר מזה

sheff2k1

New member
כן פרק נורא

הפרק הכי חלש בשתי העונות האחרונות לדעתי

Da Big 1

New member
../images/Emo58.gif

פרק פשוט ענק. אחד הפרקים המוצלחים של פאמילי גאי אי פעם. מצד שני, יכול להיות שאני אומר את זה רק בגלל שאני פריק עיוור של Airplane והפרק הזה היה ברובו המוחלט פארודיה על סצינות שלמות מהסרט הגאוני ההוא. Really? Geroge Zipp said that??? ואגב, למי שתהה, הקטע עם קוואגמייר בסיום הוא חיקוי לסצינת הסיום של בית קטן בערבה...

spikes1

New member
פרק ענקקקקק

אחד הפרקים היותר טובים שראיתי בזמן האחרון עם כמה פאנצ'ים מעולים וקטעים גאוניים כמו הקטע שפיטר הטריד מינית את מג והקטע עם זה שפיטר אכל חצי גלידה בביס

למעלה