עונה 5 פרק 11

such an angel

New member

סצנת הפתיחה הייתה קיפית מידי ! היתה מצויינת וקריפית.
היה ברור ואף צפוי שמשהו יצוץ על המסכים האלה הן לא עמדו שם סתם

אבל אני אישית חושבת שהיתי בורחת בריצה ובצרחות מהמקום חחח .
ומה ספנסר חשבה לעצמה שברגע שהיא תזרוק את האבן זה ישנה משהו ?כן זה היה מפחד ולחץ אבל
חח לא מתאימה התנהגות כזו לבחורה מחושבת כמו ספנסר.

מי שם לב פה לסצנה בבית הקפה כשאלי התקשרה לאמילי, ראו בצג של הפלאפון שלה שהיא ענתה ושמה אותה על רמקול. פאשלה רצינית של הצילומים חחח

הווידיאו של מליסה היה נראה כאילו מישהו מכוון עלייה אקדח ומאיים עלייה להגיד את האמת.
ותודה לאל שסופסוף גילינו את הסוד של מליסה. ולמען האמת.. אנלא יודעת אם להגיד שציפיתי למשהו יותר גדול, אבל יאללה, סוד אחד נפתח תודה לאל !
אבל דבר אחד משך לי את העין ולא הצלחתי להבין אותו, ראו שספנסר היא זו שצילמה את מליסה . נכון ?
עכשיו, למה היא שלחה לה ווידאו של זה כאילו היא רואה את זה בפעם הראשונה ?
ראו שהיא עומדת ומצלמת אותה אז מה זה אמור להביע. ולמה לשלוח קלטת אם ראית בלייב?
זה ראייה ענקיייייייית שיכולה לשמש נגד שתיהן וA כמו A יכול לעשות את זה ברגע.

אני חושבת שהשיחה של כיילב וטובי הייתה מיותרת וכושלת, ומי שתכלס עזרה לו זו האנה.
והוא צריך אותה ה ר ב ה יותר ממה שהיא צריכה אותו.
אני כבר לא אוהבת אותם ביחד .. הוא לא מתאים לה נקודה.

חחח סיטואציה מביכה שדווקא אריאה ראתה את פייג' עם מישהי אחרת.. כלכך לא לעניין ולא במקום.
מעניין אם היא תגיד על זה לאמילי.
עוד משהו שאני לא מבינה איך היא הצליחה לגרום למונה לבכות למרות שזה היה נראה כמו משחק ענק שלה.

וכלכך אבל כלכךךךך היה צפוי שאלי היא זו שהלכה והחליחטה להגיד לטאנר את האמת!
ברור שהיא הקדימה אותן... צפוי לגמרי.
מקווה שהן יתעוררו !

יאללה שבוע הבא פרק אחרון לקראת הפגרה הארורה !!!!

ספסנר לא צילמה את הסרטון, זה נערך שכאילו ספנסר שומעת אותה מולה, כאילו היא מדברת אליה,
שיראה כמו שיחה, אבל ספסנר לא הייתה שם באמת.
וגם אני קלאתי את הקטע עם השיחה
לא הבנתי למה היא אמרה שהיא לא רוצה לדבר איתה ואז היא עונה? אחרי שנייה הבנתי שזו סתם פאשלה.
עד שחשבתי שנפטרנו מפייג' נראה שהם מחזירים אותה לפרונט

a silver cat

New member

אני גם לא הבנתי מה ספנסר רצתה להשיג בזריקת האבן הזאת. הרי ברור שלA יש את התמונות של אליסון בבית חולים אצלו, אז מה זה משנה אם היא תפוצץ את המסכים האלה?

אני גם לא הבנתי בהתחלה למה ספנסר עמדה שם כשמליסה הקליטה את עצמה וחשבתי לשנייה שפיספסתי משהו ושספנסר ידעה מראש על הוידאו. אבל זה לא הסתדר לי כי ראו שזה מידע חדש עבורה אז הנחתי שזה חלק מהבימוי ושמראים לנו כאילו מליסה מדברת אל ספנסר.
אגב, שכחתי לכתוב את זה בסיכום שלי, אבל עכשיו כשספנסר יודעת שמליסה הרגה למעשה את בתאני עצם זה שהיא לא מדווחת למשטרה הופך אותה לשותפה לדבר עברה. כנ"ל לגבי שאר השקרניות.

לי גם היה ברור שאליסון היא זאת שהחליטה לדבר. כמו שאמרת, היא הקדימה אותן. מעניין אם היא תגיד את האמת. אני מניחה שלא, אבל אי אפשר לדעת. זה בכל זאת פרק אחרון לחצי הזה של העונה אז אולי היא תגיד את האמת, אבל מצד שני זאת אליסון, אז...

a silver cat

New member

היה פרק סביר, אפילו חלש.

טוב, אז גילינו מה הסוד של מליסה. אני לא יודעת למה, אולי בגלל שכבר שמעתי את הרעיון הזה שהיא עשתה משהו בלילה הזה כדי להגן על ספנסר, אבל הסוד הזה לא ממש הפתיע אותי. בכל מקרה, אני לא מבינה את מליסה. היא רואה מישהי מעולפת, היא לא חושבת לבדוק דופק?
ולא הבנתי משהו. ספנסר באמת דיברה עם אליסון באותו לילה לפי מה שראינו מפלשבקים בפרקים קודמים. אם מליסה עקבה אחרי ספנסר וראתה אותה עם האת איך היא לא ראתה שספנסר לא באמת תקפה את אליסון? כנראה שהיא לא עקבה אחריה כל כך מקרוב. ואם מליסה ראתה מספיק כדי לעקוב אחרי ספנסר אבל לא ראתה שספנסר לא תקפה את אליסון, אני מניחה שעבר קצת זמן ושבזמן הזה שלקח למליסה להגיע לאזור התקיפה אליסון וספנסר הספיקו ללכת ובת'אני הגיעה (או שהביאו אותה) במקומן.
כנראה שכל זה קרה מאוד מהר, ונכונה המחשבה של השקרניות שמישהו הלביש את בת'אני בבגדים של אליסון והביא אותה לאזור.

הסיפור של כיילב ברייבנסווד ממש לא מעניין אותי ואני מקווה שהפרק הזה זאת הפעם האחרונה ששמענו עליו. היה מעניין כל העניין של האמון בין האנה לכיילב, אבל ממש לא אכפת לי ממה שקרה לכיילב ברייבנסווד. אני מקווה שעכשיו אחרי שהם דיברו על הנושא שכיילב יפסיק לשתות ויהיה נורמלי יותר ופעיל יותר בפתירת התעלומות.

הפרק אליסון לא הייתה. אני חייבת להגיד שלמרות שאני מצד אחד רוצה שהשקרניות ימשיכו להתעסק באליסון כי אני מרגישה ששם התעלומה המרכזית של הסדרה ואני כן רוצה שהן יתעסקו בזה, הפרק הייתה הפעם הראשונה שגם רציתי שהן יתרחקו מאליסון והבנתי באמת למה הן לא רוצות להיות איתה. אולי זה בגלל שהיא לא הייתה בפרק וראיתי שאפשר בלעדיה (כלומר, לא התגעגעתי אליה או משהו) ואולי בגלל סיבה אחרת, לא יודעת.

אמילי ממשיכה לחפש תשובות על אליסון. נראה כאילו שלמרות שאמילי מבינה שאליסון היא נחש עדיין אכפת לה ממנה והיא עדיין רוצה לדעת מה קרה לה.
לגבי פייג', כן, היה מוזר לראות אותה עם מישהי אחרת, אבל זכותה. אמילי נפרדה ממנה. פייג' לא צריכה לחכות לה.

אני תוהה לעצמי מה ארייה לחשה למונה באוזן. מעניין אותי אם לא שמענו מה היא אמרה כי הכותבים לא הצליחו לחשוב על משהו שישמע מרתיע ופוגע או שיש סיבה אחרת ועוד נשמע מה היא אמרה לה. מה כבר ארייה יכולה להגיד שיפגע במונה?
אני תוהה אם מונה באמת נפגעה או שהיא עשתה את עצמה. זה יכול ממש להתאים למונה לשחק אותה פגועה כדי להוריד את המגננות של ארייה ושאר השקרניות. מצד שני כשהיא אמרה להאנה שהיא מפחדת מאליסון זה היה נראה לי אמיתי אבל אולי זה גם חלק מתוכנית שתגרום לשקרניות לראות בה כחלשה ולא מאיימת.

מפריע לי שטאנר מדברת עם השקרניות בלי מבוגר. יותר נכון מפריע לי שככה כותבים את הדמות שלה. עד שמגיעה שוטרת שהיא רצינית חייבים איכשהו להרוס אותה ע"י כך שהיא עושה משהו שאסור, מדברת עם קטינים בלי ההורים שלהן. אני תוהה אם יהיו לזה השלכות בעתיד.

לפרק הבא

מישהו עומד למות. מעניין מי זה יהיה? בפרק הקודם הראו את החץ מראה על המילים "להתראות" וזה היה מכוון על כיילב אז כנראה שזה לא יהיה הוא. לי באופן אישי אין מושג מי ימות וןגם אין לי שום ניחוש.

revi 17

New member
511

טוב אז כמו שאמרו פרק חלש! מה שהציל אותו מבחינתי היה ספובי (הסצינה הראשונה בעיקר) והסוד של מליסה אז ניתן לו 2.8/5
אז בואו נתחיל עם מליסה! הסצנות האלו היו זהב טהור!

רובינו דנו בתרחישים שונים על מליסה והלילה ההוא: אמרנו שהיא הגנה על ספנסר, אמרנו שהיא קברה או יודעת מי קבר את בת'אני... אבל לשמוע את זה ממנה, אף על פי שידענו מה יצא מפיה היה חזק! נמשכתי למסך כמו 'ערפד צמא דם' לעוד
... משחק נהדר שלטורי וטרויאן וכן עריכה מצוינת. ולא ספנסר לא צילמה את הסרטון זה פשוט עריכה מזווית עיני המתבונן דבר שכיח בסדרות וסרטים.
עכשיו אנחנו יודעים שמליסה הרגה אדם, להבהיר-היא חשבה שהיא מתה וספנסר עשתה זאת ... לאחר דו"ח הנתיחה שלאחר המוות ב1x03 אני יכולה רק לדמיין מה מליסה הרגישה "אני הרגה את אליסון וקברתי אותה חיה" בהמשך אני מניחה שהיא התחילה לחקור וללמוד שאליסון עדיין בחיים והיא הרגה איזו בחורה אקראית #poorMelissa

נותרנו עדיין עם השאלה מי הכה את בת'אני ... כמו שספנסר אמרה: היא הייתה לבושה בבגדים של אליסון הרבה לפניי שאליסון נקברה ומונה לקחה את הבגדים שלה והצמיד! סיסי לבשה את אותם בגדים אז אני מניחה שהיתה מעורבת איכשהו. עדיין הרבה שאלות!

דאבל דייט לא מה שציפיתי! זה היה קצר מדי ההתערבות החלה באופן מיידי, טובי היה מדריך ייעוץ טוב LOL זה הזכיר לי את 411 שקילב התערב בשם ספנסר, רק כאן זה היה טובי בשם האנה. ואז הגיע בסצינה האחרונה של האנה/קיילב השורה "wrap around a tree" באמת סופרי PLL??? כאן כבר התעצבנתי על מחזור סיפורים/עלילות!

קייללב מדבר על Ravenswood היה בזבוז מוחלט של זמן מסך ... וWTF לוח סיאנס? 'על טבעי?' סצנה חסרת תועלת ומיתרת! כל שנותר לעשות זה להתפלל שזה היה הסוף של איזכורר רייבנסווד בשקרניות.

EF ^ 2 עזרא ואמילי היו מרעננים וחמודים! סופסוף עזרא בפרק ללא סצנות ezria ובסופו של דבר את/ה יכול/ה ליהנות ממנו!.

יש לנו את אריה ומונה בסצינה משעשעת עם השורה
"alison underestimated you" אבל האמת היא שאליסון אמרה לאריה ב316 "את יודעת למה בחרתי בך?" כך שאריה יכולה להיות כלבה וכנראה שרק אני חשבתי שזה אות מבשר עתיד לכך שאריה היא A

נראה שמונה הבינה מה הלך בניו יורק, ועכשיו היא יעד לחיסול (מי חשב מוחמד דף? רק שבפרק הבא עושה רושם שמישהו אכן הולך למות... אלה אם כן לא נראה תגופה ורק זירת פשע ואז נוכל להסיק שעובדים עלינו
)

טאנר היא הבלשית האהובה עלי! כל סצנה איתה היא מניפולטיבית ואני אוהבת את זה! נכון זה לא קביל בבית משפט לשוחח עם קטנים ללא נוכחות מבוגר אבל ניכר שהיא רק רוצה להוציא מהם תגובות ולהבין מה הן יודעות או לא

כולי תקווה שפרק 512 יהיה מעולה למרות שכבר עכשיו אני מתוסכלת כי ציר הזמן לא מתאים בעליל! ממש זלזול באינטילגנציה של הצופים

512 אמור להוות את חג ההודיה של הנוצרים משמע 24.11.11 ואם 316 היא את יום השנה של ספנסר/טובי הכוונה 6.11.11 איך 44 פרקים (316-512) זה 18 יום????????????????????????????????

למעלה