עונה 5,מה קורה שם?

zender

New member
עונה 5,מה קורה שם?../images/Emo58.gif

JD השמין או שזה רק אני? וממתי הורידו לו את הקוצים,זה מהעונה שעברה או רק מעכשיו? טורק נראה אנורקטי בטירוף אליוט כבר לא סקסית כמו פעם? השיער של קוקס זה נושא לשיחה בפני עצמו ורק קרלה נשארה פחות או יותר אותו דבר לא יודע...אני לא מרגיש את התמימות והשובבנות שהייתה בעונות הקודמות מן הרגשה של "אוף,למה אנחנו ממשיכים עוד עונה?" זה רק אני או שגם אתם מרגישים ככה?

emalka

New member
תגובה תגובה תגובה ../images/Emo58.gif

ובכן דברי כפירה כאלה לא שמעתי כבר הרבה זמן ...חחחחח בצחוק , JD באמת השמין בקשר לדר קוקס ובכן השער שלו זה באמת משהו מיוחד ,יצא לי לראות את העונה הראשונה והשניה שוב לאחרונה ואני חייב לציין שהסידרה אכן שינתה קצת את הטון שלה עם הזמן אבל לדעתי העונה הזו הרבה יותר שובבה והרבה יותר מצחיקה !!!!! יחי סקראבס!!!!

באיזה פרק אתה?

גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל העונה ממש משתפרת הדמויות חוזרות להיות אותן דמויות שאנחנו אוהבים כל כך. העונה הזאת ממש מצוינת!
וכן טרק הרזה ממש!! אבל אליוט יפה עדיין

Angelus

New member
../images/Emo58.gif עונה 5../images/Emo163.gif

אל דאגה, הכל שב לקדמותו.
אליוט..
היא סקסית בטירוף! כן, גם עם כל ה-Over makeup שלה.
לדעתי דווקא קרלה השתנתה טיפה; קיצרו את השיער שלה והיא טיפה השמינה. *תמונה מפרק 508* ט(ו)רק אכן הרזה באופן מטריד! מה קרה לו? אני מאמין שההרגשה הזאת תתנדף, בדיוק כמו שהיא הגיעה.
תעדכן אותנו!

zender

New member
כל כך נכון בנאדם../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

הייתי פשוט צריך לראות את הפרקים ברצף כדיי להכנס לקצב של הסידרה וואי,כמה צחקתי אתמול בלילה...כל כך הרבה קטעים טובה.JD באמבטיה עם טוטו היה ענק,ההומאג' לאינדיאנה ג'ונס ולהקת גיטרות האויר ויש עוד מלא שכבר שכחתי הנה כמה דברים חשובים ששמתי אליהם לב: 1)הפעלולים השתדרגו ובגדול 2)המוזיקה השתדרגה 3)לא בדקתי את זה אבל אני כמעט בטוח שהילד של קוקס זה הילד האמיתי של ביל לוראנס 4)קוקס,מה קורה איתו? כן מגולח,לא מגולח מה הקטע עם העפעפיים שלו,זה נראה כאילו מאפרים אותם אני מתאר לעצמי שהם רוצים להראות לנו כמה קשה לגדל ילד אבל זה כבר מוגזם 5)הרבה בדיחות פנימיות בשביל המעריצים הפאנטים לסיכום,הם עדיין לא איבדו את הטאצ'

Angelus

New member
../images/Emo58.gif עד 507 ../images/Emo6.gif

הפרצופים של J.D עושים את רוב העבודה. שהוא אוכל לאליוט את המסיכת מנגו שלה .. גאוני!
אז הזעטוט החמוד זה הבן של היוצר? לאבא יש קשרים טובים בעולם העסקים..
בהחלט לא איבדו את הטאץ'. להפך, זה רק משתפר! אם הייתי צריך לבחור את הפרק הטוב ביותר העונה, אני אבחר ,ללא ספק, בפרק 508.
להנאתנו, צירפתי תמונה של ג'ון והמסיכת מנגו של אליוט.

../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

mmmmmm i shimmered it on a bagle!
על זה שאליוט שואלת אם הוא אכל לה מהמסכה

steelwater

New member
אתם יכולים לשים תמונות?../images/Emo58.gif

של השחקנים מהעונה הזאת? לראות על מה אתם מדברים...

John Dorian

New member
מותר להוסיף תמונות מסך?

סקרין-קאפס? כי אם כן אני אעלה לפה..

steelwater

New member
תודה רבה רבה!

ממש תודה ענקית על ההשקעה. J.D כזה חמוד וגם דר קוקס. אבל הוא יותר חמוד בתמונה מהעונה השנייה... אוי! אני נמשכת למובגרים, זה נוראי

Angelus

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

"אוי! אני נמשכת למבוגרים, זה נוראי
"
זה באמת נוראי, את צריכה לעבוד על זה!

למעלה