S SuperKeren New member 23/7/06 #27 ../images/Emo12.gif זה ממש נראה כאילו השניה שלפו אותה מאיזו צומת עמוסה
O o0Invisible0o New member 23/7/06 #21 ../images/Emo12.gifיש שנייה שלא צילמו את אלקסיס?? מאיפה התמונות וזה..?
O o0Invisible0o New member 24/7/06 #30 ../images/Emo3.gifאת זה קשה לפספס..../images/Emo122.gif התכוונתי מאיזה אירוע..? איפה הן התארחו..?
Y yulo New member 24/7/06 #32 חח../images/Emo122.gif../images/Emo9.gif זה מה שהיה כתוב: Alexis Bledel of "Gilmore Girls" The CW Summer 2006 TCA Press Tour
חח../images/Emo122.gif../images/Emo9.gif זה מה שהיה כתוב: Alexis Bledel of "Gilmore Girls" The CW Summer 2006 TCA Press Tour
S Sweet Misery New member 23/7/06 #22 ../images/Emo210.gif השמלה מטריפה עלייה, והאודם! וצבע השיער הזה פשוט מחמיא לה. ואני הופכת למיקי בוגנים!
../images/Emo210.gif השמלה מטריפה עלייה, והאודם! וצבע השיער הזה פשוט מחמיא לה. ואני הופכת למיקי בוגנים!
V Velma Kelly New member 23/7/06 #28 ../images/Emo6.gif תאמת שמשהו בתספורת ובשיער ובמראה שלה לאחרונה לא נראה לי פשוט "רורי"..
S Sweet Misery New member 24/7/06 #29 ../images/Emo210.gif לא יודעת, אני חושבת שעבורי אפילו רורי עצמה הפסיקה להיות רורי בערך בעונה הרביעית. (ואולי התמונות לא נראות לך רורי בגלל שאלקסיס מחייכת וצוחקת שם, בעוד רורי לרוב רק מתבכיינת ומקטרת. )
../images/Emo210.gif לא יודעת, אני חושבת שעבורי אפילו רורי עצמה הפסיקה להיות רורי בערך בעונה הרביעית. (ואולי התמונות לא נראות לך רורי בגלל שאלקסיס מחייכת וצוחקת שם, בעוד רורי לרוב רק מתבכיינת ומקטרת. )
ו וסטרייך New member 24/7/06 #31 ואלי זה בגלל שהיא שינתה את הגבות וממש יש לה הבעה. אבל אהבתי את המראה הקודם יותר. וכמה שהפוני מכוער, לפחות הוא מסתיר קצת מצח.
ואלי זה בגלל שהיא שינתה את הגבות וממש יש לה הבעה. אבל אהבתי את המראה הקודם יותר. וכמה שהפוני מכוער, לפחות הוא מסתיר קצת מצח.
J janoo New member 24/7/06 #33 זה פשוט מעצבן../images/Emo4.gif שמים את דוסון אני לא יודעת מה שאף אחד לא איכפת לן מהסדרה הזאת ולא שמים את בנות גילמור וזב ממש מעצבן ואני גרה בחיפה ו אומרת את זה
זה פשוט מעצבן../images/Emo4.gif שמים את דוסון אני לא יודעת מה שאף אחד לא איכפת לן מהסדרה הזאת ולא שמים את בנות גילמור וזב ממש מעצבן ואני גרה בחיפה ו אומרת את זה