עונה 4

RANCOCOCO

New member
עונה 4

התחלתי לצפות בעונה 4....קצת קשה עם השפה כי יש מילים שאני לא מבין אבל בכל זאת את הרוב אני מבין.... רציתי לשאול על הפרק שבו מלדר נזכר במלחמת העולם השניה...שבסוף הפרק בעצם הוא אומר שכל אחד בוחר את החיים שיהיו לו לפני שהם מתחילים או משהו כזה...לפרק קוראים The Field Where I Died ולא הבנתי כל כך מה הקשר של הבחורה בפרק למאלדר....אם תוכלו לעזור לי...

אז ככה

בגדול, מסתבר לנו במהלך הפרק שהם היו נאהבים או משהו כזה בגלגול חיים קודם. הטענה היא שהנשמות של הסובבים אותנו תמיד צרורות יחד כלומר גם בגלגול הבא הנשמות של הורינו חברינו וכו' יהיו יחד איתנו אך כל פעם בגרסה אחרת (אמא שלי בגלגול הזה תגיע בגלגול הבא כחברה שלי וכו'). הבחורה הזאת פשוט קשורה במאלדר לאורך גלגולי חיים...

RANCOCOCO

New member
אהה אוקי...זה מסביר הכל

עכשיו באמת הכל מובן...תגידו יש חנות שמוכרת אולי את העונות שלא הגיעו לארץ עם תירגום לעברית?!? אני יכול להשתגע מהעניין למרות שכבר די התרגלתי.... ותודה על ההסבר

RANCOCOCO

New member
כן לא ראיתי-הייתי קטן ואידיוט

אבל אין שום מקום שאפשר להוריד מתורגם או להוריד תרגום?!?!

orityemini

New member
אין תרגום בעברית....../images/Emo10.gif

הסיכוי הכי גדול שלך לקבל תיקים עם תרגום לעברית זה רק אם AXN יקנו את שאר העונות וישדרו אותן או אם באורח נס יחליטו להפיץ את הדיודי בארץ...אני מחכה לאופציה השנייה

1Shir

New member
איזה באסה שאוטומטית

עונים שאין DVD.. למה שלא תהיה קלטת?! אוף. מעצבן שהכול יוצא רק ב-DVD.

RANCOCOCO

New member
axn אידיוטים

תראה את לוח השידורים שלהם...שווה לתחת...כל היום זינה והרקולס ועוד סדרות עתיקות משעממות תחת....אם הם היו מביאים במקום זה את תיקים היה להם הרבה יותר רייטינג וגם הקהל היה נהנה....באמת טעות גדולה מאוד שלהם תיקים באפלה הייתה ותישאר הסדרה מספר אחד בארץ...אם והיה והיא לא מספר אחד בארץ אז היא מספר אחד בחו"ל
באמת תיקים היא הסדרה הכי טובה שראיתי עד היום...

muldercrushed

New member
tאם רק היית רואה את..

כל ההשמצות שכתבתי עליהם פה בפורום היית מבין שמצידי שיעיפו את זינה והרקולס לכל הרוחות ויתנו *לנו* לתכנן להם את לוח השידורים. (כמובן שאם זה יצא לפועל כל היום יהיה משודר תיקים, אפקט הפחד ומקסימום אקספוג'ר אבל אני לא הייתי מתנגדת.)

למעלה