עונה 4

lironlondon

New member
עונה 4 ../images/Emo58.gif

טוב, תסקלו אותי, אבל הרגע סיימתי לראות עונה 4, ויש דברים שלא מסתדרים לי. א. איך ארין הגיע לידי הסקארן, למה סקורפי חזר עם ביולואיד-ארין, איך ביולואיד-ארין הגיעה אל סקורפי. ב. אחרי שארין חוזרת למויה (מקטראצי), היא מתאוששת מהר מאוד. זה נראה קצת לא אמין. ג. למה סיקוזו נזרקה לחלל בפרק האחרון?! ד. למה פארסקייפ הייתה חייבת להיגמר?!?!?!?!?!?

sprqy

New member
תשובות../images/Emo58.gif4

מזל טוב! ראית את המיני סידרה כבר?! א. בפרק 16 הסקארנים חטפו את ארין אמיתית ומי שחזרה לספינה הייתה ביולאיד -ארין. מתי סקורפי חוזר עם ביולואיד-ארין? קרייטון הולך להציל את ארין בעצמו... ב. ארין בס"כ שכבה על המיטה הזאת כל היום שהיא הייתה בשבי, חוץ מזה היא בחורה קשוחה... ג. היא לא נזרקה - היא הועברה לחללית של הפיקיפרס עם סקורפי אהובה ד. עדיין לא נגמר! יש לך לראות את המיני סדרה THE PEACEKEEPERS WARS... חוץ מזה אני אופטימי שיצא המשך כלשהו מתישהו...

lironlondon

New member
אופטימיות זה חשוב

בקשר לא'- הרי יש קטע שג'ון שואל את ביולואיד ארין "איפה הבייקון?" ואז מפצפץ לה את הראש הביולואידי שלה. אז יכול להיות שאני מבלבלת את הסדר של האירועים. בואו נשחק משחק- אני אכתוב אירועים ואתם תסדרו אותם בסדר הכרונולוגי הנכון. ארין עוזבת את מויה ג'ון מגלה שארין בהריון ארין ביולואידית מגיעה למויה סקורפיוס בא עם ארין, והיא אומרת שהוא הציל את חייה

למעלה