עונה 4 של NCIS בארץ

Dark Storm

New member
עונה 4 של NCIS בארץ

ב"פנאי פלוס" יש מדור של פנויות הקוראים, בתשובה לשאלה של אחד הקוראים שפורסמה שם כתבו כי עונה 4 של NCIS תשודר בהולמארק במהלך 2007. זה אומנם אומר שיכול להיות שתשודר מתישהו ב 2007 (אולי בסוף השנה) אבל לפחות זה גם אומר שהולמארק בכלל הולכים להביא את העונה שזה גם משהו
עונה 4 תתחיל בארה"ב ב- 19 לספטמבר.

gromp

New member
משהו שמצאתי בערוץ הולמארק

תיכנסו ללינק... http://il.hallmarkchannel.tv/framework.jsp?BODY=program.jsp&CONTENT=DAM_FAM_1827716 כמובן שזה יכול להיות טעות או עונות שהיו אבל יש תקווה.

Dark Storm

New member
פרקים ישנים

זה לא יכול להיות העונה החדשה כי היא מתחילה רק בעוד שבועיים וכמו שאמרתי פה בעבר, העונה צריכה לסיים את שידוריה בארה"ב לפני שיקנו אותה.

razi1376

New member
אוף לא הצליח...

נסו להיכנס דרך ישראל--> לחפש ncis--> ללחוץ על האפשרות האחרונה (של אן סי איי אס)--> כתוב שזה בדצמבר ושמעבירים את הסמן של העכבר כתוב פרק ראשון....אז אולי זאת העונה החדשה.......

Dark Storm

New member
שוב פעם - זו לא העונה החדשה

החל מאוקטובר הסידרה תתחיל מההתחלה שלה (עונה 1 פרק 1). אולי אם יספיק לשדר בארה"ב את כל/רוב עונה 4 בזמן שיקח להולמארק לשדר שוב את עונות 1 - 3 אז יביאו את עונה 4 אחרי זה. בכל מקרה, לפני 2007 זה לא יקרה.

Dark Storm

New member
לא יודע מזה הדבר הזה

אבל בכל מקרה, אני מבטיח לך שעונה 4 של NCIS לא תעלה בארץ במשך כמה חודשים טובים לפחות. אני אנסה לפנות להולמארק שוב לקבל מהם תאריך מדוייק.

מצויין

אני מקווה שלא תהיה בעיה להשיג אותה [אגב, אתם מודעים לעובדה שהפורום לא מופיע כשמריצים את החיפוש פורומים? ניסיתי למצוא פורום לNCIS כבר מזמן, וזה תמיד הראה כאילו לא קיים אחד. במזל הביאו לי קישור, אבל אחרת אין סיכוי שהייתי מגיעה לפה
]

ToryMaster

New member
זה אמ

בגלל שהפסיק בג'אג הוא שונה בשם של הפורום. אבל חיפוש על NCIS מוצא לך.

Dark Storm

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

מצטער על העיכוב בתגובה, ענייני העולם התלת מיימדי לפעמים ממש מטרידים
למי שסופר, נשארו עוד 8 ימים לעונה החדשה של NCIS !

למעלה