טוב, משום מה, לקח הפעם המון זמן לתרגום הפרק, כך שראיתי אותו רק עכשיו וואלה אחלה פרק.
קודם כל מונה!!! איזה שחקנית מדהימה, איזה מבט מלא משמעות, ואיך היא הכינה את האנה להודות ברצח, ממש מקצועיות! ובסוף היא הודתה ברצח, כי היא רצחה? או משהו אחר?
ספנסר, תמיד חושבת איך לקדם את העלילה, ומסתבר שכנראה אימא של טובי נרצחה. והשאלה היא בידי מי??? זה הכי מסקרן בעולם, מי ירצה לרצוח אישה מעורערת נפשית, ששהתה בבית חולים לחולי נפש, ועוד יותר אני רוצה לדעת איך הרצח של אימא של טובי מתקשר לתמונה הכללית.
אריה, לא מבינה אותה. כאילו, את מקבלת הודעה כזאת, ואת אמורה להיות אחראית לאחיך כי ההורים שלכם לא דואגים לילדים שלהם. אז לכי תקחי אותו, מה את מקבלת כעובדה שהוא בסדר, ואפילו לא מתעקשת לברר איפה הוא נמצא? ועוד הזמנת את ג'ייק המשעמם שיבוא לעזור לך, אז תעשי משהו, קיבינימט!!!!
כיילב, ההתנהגות שלו הזויה לחלוטין, אם חברה שלך לא עונה לך, ואתה חושב שהיא בצרה, מה אתה הולך לבקר את אימא שלה, למה אתה לא רץ לבית שלה לראות מה קורה? מה אתה מבזבז זמן לדבר עם חברה שלה? כל ההתנהגות הזו לא ברורה לחלוטין
ופאם, אימא של אמילי, נכון כשהיא התחילה לבכות היא נראתה זקנה ומקומטת? זה מה שעבר לי בראש. אמילי כל הזמן מנסה לעזור והיא דוחפת אותה לכיוון העתיד לה, ושהיא עושה משהו למען העתיד לה. היא ממררת בבכי לידה, וגם אומרת לה שלא תשנה את התוכניות שלה בגללה. נו, באמת, זאת אימא שלה, איך אפשר לעזוב את אימא שלך כשהיא כל-כך עצובה וברור שהיא זקוקה מאוד לבת שלה (בת יחידה, ואין עוד אחים לחלוק אחריות על האם).
וחוץ מזה, שהיא ממש חסרת טקט. יושבת אמילי עם המפקחת שלה משנה שעברה, לא חברה שלה, וההיא שופכת את כל הצרות, למה זואי הייתה צריכה לשמוע את זה? למה לא לקחת אותה לצד ולדבר איתה ביחידות?
ובסוף האנה. נשמה טובה האנה שממהרת לעשות טעות אחר טעות וחושבת שככה היא עוזרת לאימא שלה. נו, באמת, איך יעזור לאימא שלה אם היא תהיה בכלא? והיא גם אמרה בתחילת הפרק, אימא שלי מנסה להגן עליי, ממה היא מנסה להגן עליה?
עד כאן לבינתיים....