הפרק היה בסדר. אני לא יודעת למה, אבל אחרי שני הפרקים האחרונים היה לי פחות חשק מפעם להגיב עליהם. אני לא יודעת אם זה בגלל שבאמת אין לי מה להגיד עליהם כי הם לא מחדשים כלום ולא קורה בהם הרבה או שאני כבר פחות מחוברת לסדרה.
בכל מקרה אני כן רוצה לשמור על הפורום פעיל אז אני אכתוב את הדעה שלי על הפרק.
לגבי טובי וכיילב. זה היה נחמד שהם עבדו ביחד, אבל זה היה קצת מוזר גם. הם בכלל דיברו אחד עם השני לפני זה? ופתאום אנחנו רואים אותם עובדים ביחד? זה לא לגמרי לא אמין, הרי בנות הזוג שלהן בבעיה, אז זה הגיוני שהם ישתפו פעולה, פשוט זה היה לי מוזר לראות אותם עובדים ביחד. אבל לא משנה. בכל מקרה, אני חושבת שהטייס שיקר להם לגבי סיסי ושA אמר לו להגיד את השם הזה. אם אני צודקת אני מקווה שזה משהו שהם או השקרניות ישימו לב אליו.
אני לא ממש מבינה מה אמילי ציפתה למצוא בבית של וילדן. אני מניחה שהמשטרה כבר הייתה שם וחיפשה ראיות ואם הם מצאו משהו, הם בטח כבר לקחו אותו. כשהם היו שם והטלפון צילצל, חשבתי שכשזה יגיע לתא הקולי ישמעו את A (בקול מעוות) והוא יגיד משהו לבנות. אבל הוא השאיר להן פתק. וארייה ממש מצחיקה שהיא חשבה לענות לטלפון. לענות ולהגיד מה בדיוק? היא לא שוטרת, לא קרובת משפחה. למה שהיא תהיה בתוך הבית שלו?.
אני מקווה שהסיפור עם אמא של האנה יסתיים מהר, כי האמת היא שהוא מתחיל קצת להימאס עליי. אני רוצה לדעת כבר מה היא עשתה, בעיקר כי אני רוצה שזה כבר יסתיים. הסיפור הזה מנתק את האנה משאר הבנות וזה מפריע לי. בכלל, האנה הפכה ממישהי מצחיקה וכיפית למישהי רצינית ומבואסת, וזה לא כיף לראות את זה. אני יודעת שיש לזה סיבה, אבל זה עדיין לא כיף.
מה שכן, אני גם לא הייתי מוכנה להודות ברצח שלא עשיתי.
אני תוהה לעצמי אם עזרא היה עוזר לכל אחד, או אם הוא עזר בגלל שמייק הוא אח של ארייה. בסוף, כשהיא באה לדירה שלו והיה רגע שהיה ביניהם קצת מתח ובסוף היא הלכה, הוא היה נראה לי די מבואס, כאילו שהוא ציפה שייקרה ביניהם משהו. אני לא מבינה למה כל כך חשוב לו לחזור להיות עם תלמידת תיכון שהוא יצא איתה. כאילו, שישיג לעצמו חיים, למה הוא מתעקש על תלמידת תיכון? ואל תגידו לי שהיא אהבת חייו כי בעיניי זה בולשיט.
אני באופן אישי שמחתי כשארייה הלכה ואני מקווה שהם יישארו בנפרד כמה שיותר. ארייה מעניינת יותר בלעדיו.
מה נסגר בסוף עם הסיפור של שירותי הרווחה עם ההורים של אמילי? כי אני רואה שאמא שלה בבית כרגיל. פשוט עזבו את זה?
האם זאת הסיבה שA (אני מניחה שזה היה הוא) ניסה לדרוס אותה? אם הוא לא הצליח להרחיק אותה ע"י שירותי הרווחה, אולי ע"י דריסה שלה.