עונה 4 פרק 7

yafufa88

New member
עונה 4 פרק 7 ../images/Emo58.gif

איך עד עכשיו לא פתחו אשכול על הפרק? :-* היה פרק פשוט מעולה!! סופסוף פרק שריתק אותי אל המסך אחרי כ"כ הרבה זמן! (בדיוק שחשבתי להפסיק לראות..
) רק לא הבנתי 2 דברים: 1. איך מאהון ידע על החדר (כולה היה כתוב על הדף שמייקל השאיר "גייט") ואיך הוא נכנס - מייקל היה צריך לקלף את הרצפה בכוח - אז איך בדיוק הוא נכנס? מה, הוא נכנס ואז החזיר?? 2. למה אכפת לגרטשן מטי-באג בכלל?? היא קיבלה ממנו את מה שהיא רצתה כבר.. זה נראה לי 2 פאקים רציניים, אבל אם מישהו הבין אני ישמח לשמוע! והבנתי שהסידרה יוצאת לפגרה לשבוע הבא - למה בדיוק?

tamarhp

New member
ממממממ

1. אני מניחה שמאהון מצא את הבניין (זו חברה גדולה..), גילה דלת פתוחה בחדר, ואז הוא גילה את הארון (לא יודעת איך, כי טי-באג סגר את הדלת והיא נראית כמו ארון, אבל אולי הוא פשוט ניסה את כל הדלתות בחדר), וראה חור ברצפה ואז הם כבר היו שם.... 2. אולי היא פשוט צריכה עוד זוג ידיים. אה אופס, יד אחת...

yafufa88

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ובקשר למאהון - אני לא יודעת מה איתכם, אבל לפי מה שראיתי הבנתי שהוא היה שם קודם לפניהם וחיכה להם וחוץ מזה, זה בניין ענק אז איך הוא ידע איזה חדר?

tamarhp

New member
החדר נמצא יחסית בכניסה, לא?

וגם אם הוא היה שם קודם - איך הוא ידע מתי אפשר להכנס לחדר, הרי הדלת היתה סגורה?

שלך 2506

New member
../images/Emo58.gif אני הבנתי

שמהון נכנס לבנין ושם המתין למייקל וטי באג ונכנס אחריהם לחדר וירד אחריהם למטה ואז הצטרף למייקל

tamarhp

New member
אבל

איך הוא ידע מתי הם נכנסו לבור, אם הדלת היתה סגורה?

למעלה