עונה 4 פרק 22

• פותח הנושא gromp
  • פורסם בתאריך

gromp

New member
עונה 4 פרק 22../images/Emo58.gif

פרק מענין. לפרק אין חשיבות כל כך לקראת הפרק האחרון אבל בפרק יש הרבה דגש על מערכת יחסים- של גיבס, של טוני, וגם של פלאמר
אני לא בטוח אבל אבי לא ניסתה פעם להיגמל מהקפאין? זה רק אני, או שבפרק כמעט שלא היה הומר? (חוץ מפאלמר) זה קצת מאכזב.

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo41.gif

פרק כל כך לא נוגע - כל כך יבש- כל כך עבר מעליי- בדיוק כמו שצדי צרפתי אומר- פשוט צ'יעמום. אז היו קצת ריליישנז אבל מעבר לזה אפילו הקייס לא היה מעניין וכנראה גם לא העניין המרכזי. לפי הטריילר לפרק הבא יהיו הרבה "צפרדעים" .......סודות יחשפו לפי ספויילרים מהאתר של ספויילר פיקס טוני וג'אן יהיו בני ערובה ...... המממממ זה יכול להיות מעניין

אופיר62

New member
../images/Emo58.gif

שני הפרקים האלרונים היו קצת מאכזבים אין הרבה מה להוסיף על הפרק. חוץ מזה שאבי לא שותה קפאין... אולי היא בהריון???(למרות שאין סיכוי כמעט) כתבתי את אלה בשירשור של הפרק הקודם ולא הגיבו אז הנה:
באמת יש סיכוי שהוא אבא שלה, ועם הוא בגד באמא שלה עם ג'ני או משהו כזה אפשר להבין למה שתיהן שונאות אותו..
עכשיו גילינו מי האיש שמדבר איתו על טוני בסוף העונה אולי הוא סוכן כפול? בקשר לארי יש סיכוי שמארק הרמון עוזב את הסידרה, אולי גיבס יהיה הקייט של העונה? זה מאוד יסביר את השם של הפרק האחרון. או שהוא הולך לעשות קליף האנגר כמו בסוף העונה הקודמת. אבל מה יקרה לNCIS בלי גיבס? ראינו שזה לא ממש עובד... מהמרים גיבס מת או לא? בקשר לפרקים הבאים עם הסוס הטרוינייש סיכוי שיש בוגד בצות מי זה יכול להיות? בפרק האחרון הם עובריםבדיקת פוליגרף ככה שכנראה יש בניהם בוגד. אולי לי? עוד מישהו חושב שעד סוף העונה ג'אן צריכה למות? כי אם הם בצרות עם הסוחר סמים הזה יש סיכוי שהיא מתה כשהצוות ינסה להציל את טוני... רק עוד שני פרקים!!!

א אוהל

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo23.gif

נראה כמו פרק לולנטיין...באיחור של 3 חודשים: טוני
ג'אן גיבס
הולי (איזה חמודה היא - כ"כ אוהבת את הדמות שלה) הצלם
העוזרת שלו (סיפור רגשני ותמוה שלא ממש מתאים לסידרה אלא אם באמת זה היה פרק לולנטיין...) פאלמר
החזייה והתחתונים האבודים
אהבתי את ההקבלות בין גיבס לטוני בפרק (במיוחד כשהם האזינו לשיחת הטלפון שלו
) אבל היה חסר לי סיפור פשע מותח ברקע...הסוף נראה כאילו הם רק רצו כבר לגמור עם הפרק הזה וזהו. גם לא נראה שיש מטרה לגמילה של אבי - לא קרה שומדבר מצחיק/מזעזע/יוצא דופן בגלל הגמילה הזו. אולי בפרק הבא.... לגבי שני ה-
של אופיר - 1. כתבתי את דעתי בשרשור הקודם (דומה לשלך) 2. זה לא תלוי בעלילה אלא במה שקורה על הסט. גם בהקשר הזה כתבתי שלדעתי בלעדיו הסידרה תשרוד עוד עונה וזהו. ואין ספק שאם ג'אן תמות זה יציל את טוני מהמחוייבות ויגרם לחצי מהבחורות שרואות את הסידרה לרצות לנחם אותו
השאלה מה זה יעשה לדמות שלו בעונה הבאה (טוני דכאוני זה לא משהו וטוני שפוחד לאהוב כבר היה/יש לנו).

gromp

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo62.gif../images/Emo58.gif

טוני מסוגר ורוצה נקמה? כמו גיבס בעונה 1-? זה יכול להיות מענין.... וכן העלילה לא משהו... זה פשוט פרק מעבר לקראת שי הפרקים הבאים I can't wait!!!

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif + ../images/Emo62.gif

החקירה בפרק באמת הייתה קצת פחות מעניינת מהרגיל אבל מטרת הפרק הזה לא הייתה החקירה אלה יותר כמו שצויין כבר - המערכות יחסים. בפרק הזה הופיע בתפקיד אורח עוד שחקן מסידרת "מסע בין כוכבים" והוא ג'ון בילינגסלי ששיחק ב- Star Trek: Enterprise והוא כרגע (עד כמה שידוע לי) השחקן הרביעי מסדרות מסע בין כוכבים שמופיע בסידרה וה -2 מ"אנטרפרייז".
אולי גם מטרת הפרק לחזק את הקשר של הצופים עם הדמויות החדשות של הולי ושל ז'אן ל - 2 אפשרויות: או כי הולכים להרוג אחת מהן או שהולכים לצרף אחת מהן לצוות (כנראה הולי) או 2 האפשרויות ביחד

א אוהל

New member
אני אלך על 2 האפשריות יחד../images/Emo45.gif+../images/Emo62.gif

אם כי אם יצרפו את הולי יצטרכו להוציא מישהו אחר, לא? רק שהיא לא תבוא במקום גיבס...

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif../images/Emo62.gif

משהו שעבר לי בראש- אולי לה גרנוויל הוא אבא של ג'ני? יש לי הרגשה שיש איזשהו קשר משפחתי אחרת היא לא הייתה עד כדי כך מסכנת את עצמה ואת משרתה כדי למצוא אותו

אופיר62

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif../images/Emo62.gif

יש סיכוי, כמעט בטוח שהוא קרוב משפחה של דמות בסידרה. שמתם לב שכשטוני מביא לגיבס את התיקיית השרות של האיש בחדר נתיחות ופותח אותה רואים שמודפס שם הטקסט שלו?

gromp

New member
לא ראיתי

ובדקתי עוד פעם להיות בטוח! אולי תצין את הזמן המדויק ואיך ראיתה זאת?

אופיר62

New member
../images/Emo58.gif

גיבס מדבר עם דאקי ואז טוני נכנס עם התיק שרות, ומתחיל לדבר תוך כדי הסתכלות בתיק, ב 07:33, גיבס שלקח מטוני את התיק ופתח אותו, מראים במצלמה שמודפס שם את הטקסט שטוני כרגע אמר כלומר מייקל מרמה והסתכל בתיק כדי לזכור את השורות. זה מודפס ליד התמונה של האיש בתיק בקו בין הסנטר לבית השחי אם זה עוזר לך. ודרך אגב אני בת.

gromp

New member
סורי

כתבתי אחרי יום מעייף במיוחד, ולא שמתי לב לזכר\נקבה. תודה בכל מקרה.

למעלה