חחח../images/Emo6.gif - קרעת אותי ../images/Emo58.gif423
דווקא פרק טוב. הפרק הקודם היה קצת איטי ולא משהו, ובמיוחד אני שונאת פרקים שמתמקדים בדירקטור. היא מעצבנת אותי ואין לי מושג למה. היא פשוט לא כל כך מעניינת. האמת היא שגם לא ממש עקבתי אחרי כל העניין הזה עם הצפרדע כי זה שיעמם אותי ולא היה לי כח להקשיב.
אז אם מישהו מוכן להסביר לי על מה כל הסיפור, אני אשמח. אבל בכל מקרה - זה היה פרק משעשע. אהבתי את הנהג מונית. "אני אענה לשיחה הזו כי זו אשתי ואני פוחד ממנה יותר ממכם"
לא משנה שזו לא באמת הייתה אשתו בטלפון אבל זה היה קורע. וזה גם היה די ברור שיש לו קשר לכל העניין אבל לא משנה. אבי מצחיקה. אני מתה עליה. תמיד מבאס אותי שרואים אותה רק מהשליש השני ולא על ההתחלה. פשוט גאון הבחורה הזו. והקטע שלה וזה שהיא בטוחה שגיבס אמור להגיע כל הזמן...מצחיק אותי כל פעם מחדש. טוני וז'אן - טוב. מספיק זה מספיק. חשבתי שהסיפור הזה יתקדם למקומות אחרים אבל בינתיים זה מתמקד רק ביחסים שלהם, מה שנהיה קצת מאוס. מה שכן - הז'אן הזו מפחידה אותי לפעמים. יש לה פרצוף כזה של מישהי שעומדת לתקוע לטוני סכין בגב. כמו איך קוראים לחרק הזה, שהנקבה אוכלת את הגברים אחרי קיום יחסי מין? גמל שלמה נראה לי. היא פשוט נורא ממהרת כל הזמן כאילו המשימה שלה זה לגרור את טוני, להצמיד אותו לקיר, לסחוט ממנו מידע ואז להרוג אותו. אין לי מושג מה הקטע שלה ואני מאוד מקווה שבאמת יתברר בסוף שהיא מהרעים כי אני מתה שהיא כבר תעוף לי מהמסך.
עכשיו שאלה בקשר לזה - היא לא יודעת במה טוני באמת עובד, נכון? או שהיא חושבת שהוא עובד במשהו אחר? שמישהו יבהיר לי בבקשה את העניין הזה. ואם זה נכון - אז מעניין למה כל הסודיות. ולפני כמה פרקים ראינו שמישהו כנראה עוקב אחריהם ומסתכל על תמונות של השניים. ולא חזרו לעניין הזה. אז קודם כל נראה לי שזו ז'אן בעצמה, מה שמסתדר לי עם התיאוריה שהיא מהרעים או שהיא שרוטה בשכל ותעשה לטוני איזה קטע מחיזור גורלי. ושנית - כנראה שאת התשובות האלה נקבל בעוד שבועיים. אוף. איזו באסה אתם... שבועיים! בלעעעע ומה הקטע עכשיו עם זיוה? חסר להם שהם מתכננים עכשיו רומן לעונה הבאה, בינה ובין טוני (לאחר כמובן שז'אן מתה. הלוואי הלוואי הלוואי!). רק זה חסר. אבל לא נראה לי שהם יעשו את זה . אני חושבת שהדבר היחיד שהיה הורס את הסדרה הזו לחלוטין היה רומן בין טוני לקייט או זיוה. מה שכן, לא היה אכפת לי מרומן בין אבי למק'גי. אוקי ועכשיו הערה שקשורה להשערה ספציפית - אלא אם כן זה יותר מהשערה אבל אין לי מושג כי אני לא קוראת ספוילרים, למרות שאת זה אני אסמן כ
סוף עונה שקשור לקאסט- כל הזמן אנשים פה מנחשים שמישהו ימות בסוף העונה. אם זה נכון, אז אני מקווה שזו ג'ני כי כמו שכבר רשמתי - הדמות שלה אף פעם לא ממש עניינה אותי יותר מדי. ואם כבר אז מה שהחזיק את העניין זה הכאילו כימיה והעבר שיש לה עם גיבס אבל גם זה מעולם לא הספיק לי. היא מעצבנת, היא משעממת והיא לא תורמת לכלום. אני שמחה שמארק לא עוזב. ולמרות שפעם ממש רציתי שזה יקרה, אני מקווה שגם זיוה לא עוזבת (אנערף למה...כי היא מגלה שהיא מתאהבת בטוני והיא לא יכולה לתת לעצמה לעשות את זה כי אין רומנים בעבודה וזה רק יגרום לה להפוך לאישה שיש לה רגשות והרי אסור שדבר כזה יקרה) כי אין לי כח להתרגל לדמות נשית חדשה בתור שותפה של טוני. לא טוב גם ככה לעשות יותר מדי שינויים בסדרה אחת. חבל לי אבל שהרגו את הסוכנת ההיא לפני כמה פרקים. שכחתי את השם שלה אבל זה דווקא היה לי ממש עצוב. פעם בכלל קיוויתי שאם כבר יתנו לטוני רומן, זה יהיה אתה...