עונה 3

עונה 3

כן כן,אני רק בעונה ה3,נמאס לי לחכות לעוצ 10 וכמה שראיתי שוב מחדש במרתונים את העונה:1,2 אני עושה לעונה השלישית . התחלתי להוריד,ירדה כבר רבע עונה זאת אומרת 5 פרקים,והספקתי לראות שני פרקים,הפרק הראשון אניר איתי בערוצ 10 אבל הוא פשוט מאגניב יפה,פריס הרגה אותי..בכלל סוקי והעיצוב בבית שלה פשוט חנקו אותי מדמעות. הפרק השני-וואו כל הריב על כריסטופר ופעם ראשונה ראיתי את רורי כועסת עליו זה היה כשה קטע חזק,ריגשי ומדהים,אפ פעם לא הרגשתי ככה הרגשתי את הכאב של לורללי אפילו אמילי הרגישה וישר ביקשה ממנו ללכת,כל כך נהניתי. ארררר לא דין ולא ג'ס מתאימים לרורי לא יודע.. דין כבר פאסה ג'ס מרגיז וכאוב לי על דין,בכל אופן יש לי עוד 3 פרקים במחשב [אושר,עילוי] וזה מוריד כבר את החמש פרקים הבאים בקרוב מתקרב אליכן בנות [מת לראות עונה4,5,3] תחי בנות גילמור. P.S המשחק החוליה החלשה יחזור בגדול עוד מעט,פשוט התמכרתי ל"צופן דה וינצ'י" זה כזה מדהים-מישהו קרא?

ועוד משהו חשוב ...קראו קודם את זה

אל תגלו לי על עונה שלישית ! וגם לא על צופן דה וינצ'י [אם קראתן] חח אני במתחחחחחחחחחחח

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gifעוד לא ראית את העונה השלישית?

אל תדאג אני לא אהרוס, אבל המוווון הודעות בפורום עשויות להרוס לך...
מקווה שלא יהרסו!
וואי כל כך הרבה פרקים עוד להנות מהם..איזה כיף לך!
אממ הרבה המליצו לי על צופן דה וינצ'י..מקווה שאני אקרא אותו בקרוב... וכן אני מחכה למשחק!

morini77

New member
ספר ממש ממש ממכר

ומה שקורה בסוף זה שהוא... סתםםםםםםםםם! בחיים אני לא אספיילר לך את זה. כי אתה חמוד.
סתם, כי אני לא כזאת.
וגם כי אתה חמוד.

KaUrO DoNo

New member
אני קוראת צופן דה וינצ'י

אומנם נורא לאט אבל קוראת..
ספר ממש יפה

למעלה