עונה 3

עונה 3

דיג´ימון 3 זו תוכנית יותר מעניינת מ דיג´ימון 1 ו2 זה פשוט אבל דיג´ימון 3 צריך להיות דיג´ימון 1 בגלל שאבא של הנרי יצר את הדיג´ימונים

Digi Lista

New member
לא,לא ולא!

בעונה השלישית אין קשר לעונות הקודמות והמציאות היא שונה וככה גם הדרך בה נוצרו הדיג´ימונים, העונות הראשונות של דיג´ימון מופיעות בעונה השלישית כסדרת טלוויזיה שמשגעת את יפן(טוב לפחות את טקאטו והחברים שלו)כלומר בערך כמו שאנחנו מכירים את הסדרה(רק סדרה...למרבה הצער), אם העונה השלישית הייתה העונה הראשונה לא יכלו להגיד כמה טקאטו אוהב דיג´ימונים(שים לב שגילמון מזכיר מאוד את אגומון ואקס וימון בפרופיל, טקאטו צייר אותו לפי האהבה שלו לסדרה), ולא יכלו להסביר המון דברים(כמו למה טקאטו שם משקפת על הראש...). בקיצור אין קשר והעונה השלישית היא העונה השלישית, הרביעית בכלל לא קשורה לכלום(והיא מהממת למרות הכול) והעונות הראשונות קשורות לאותם הדברים(אותם דיג´יגורלים,אותו עבר...)

Nifredil

New member
אני חושבת

שהעונה ה-1 הכי יפה, אח"כ ה-2 ואח"כ ה-3 (אולי בגלל שלא ראיתי אותה מההתחלה).

קהרי

New member
../images/Emo39.gifעונה ראשונה

לדעתי עונה שניה אחי יפה ואחר כך ראשונה ואז שלישית

star_female

New member
גם לדעתי...

אני לא יודעת למה אני הכי אוהבת את העונה השנייה... העונה הראשונה היתה טובה מאוד, אבל השנייה... טוב, אולי בגלל שהיא גרמה לי להיות אובססית לדיג´ימון כמו שאני עכשיו (לפני זה אהבתי, אבל לא עד כדי כך...) וגם נקשרתי יותר לדמויות (ולזוגות ^^; ) בעונה השנייה... אבל אני אוהבת את הדמויות של שתי העונות! לגבי העונה השלישית... אני לא יכולה להחליט עד שאני לא אראה אותה עד הסוף. כמה פעמים. מה שכן, יש לה את השירים הכי יפים *-* (למרות שגם לעונות האחרות יש שירים מהממים! ביפנית כמובן) וגם אהבתי איך שהעונה השנייה מתקשרת לעונה הראשונה (מבחינת האוייב הגדול וכל מני דברים אחרים שקרו)... שזה לא היה יכול להיות בעונה הראשונה כי.. היא היתה הראשונה. ^^; דרך אגב... אם אני לא אגיב הרבה הזמן הקרוב זה בגלל ש...המחשב שלי די הלך ~_~ ואני עושה מאמצים בלתי אנושיים להסתדר עם המחשב השני שיש לנו בבית שהוא... אממ... פחות טוב. אני עדיין אשתדל לבדוק את הפורום כמה שאני יכולה עד שיסדרו לי את המחשב...

star_female

New member
איזה חמודות... ;-;

זה לא היה צפוי... הייתי אומרת לך, לי, אבל לא חשבתי שזה יהיה כל כך גרוע ~_~ (אולי זה לא היה חכם למחוק הכל...) יש סיכוי ממש פצפון שהיום יתקנו את המחשב... למרות שאני לא בונה על זה

למעלה