עונה 3, פרק 8

עונה 3, פרק 8

אני קצת מרגישה שאני חוזרת על עצמי... מעין תחושת דז'ה-וו.
בכל מקרה לפי הפרומואים שהראו בערוץ 2 תשודר היום תוכנית

הייתכן שנזכה, סוף-סוף, לצפות בתוכנית באורך מלא של דה וויס?

danlevin1

New member
אין פרק גם היום , נמאס

הם מפחדים שלא יהיה להם רייטינג אז הם מוותרים מראש, נמאס
כבר מחדשות כל הזמן , צריך לתבוע אותם על עוגמת נפש

צודק!

כמה אפשר לשמוע חדשות. לפחות שלשום היה המעגל, אז קיוויתי שאתמול תהיה התוכנית. אבל התבדיתי. טוב תיארתי לעצמי שעם התפוצצות המשא ומתן הם יטחנו שעתיים מכל כיוון אפשרי את החדשות האלה.
אבל עדיין, אפשר היה לעלות לשידור ב21:30- 21:45 את דה וויס. ולשדר שעה את התוכנית.

trilliane

Well-known member
מנהל
המלצה: לפתוח שרשור לפרק אחרי שהוא יתחיל...

היו פרומואים

לתומי חשבתי שתהיה גם תוכנית. טעיתי.
אני באמת לא מבינה מה יש למרוח את החדשות עד 2230 בערב. למה לא לתת לאנשים קצת בידור? קצת כיף.
זה זמן מלחמה. את זה אני שומעת כל יום. ובטילוויזיה אני אשמח לקצת בידור ולא לחדשות כל היום וכל הלילה.

בקיצור, תחזירו את דה וויס לאלתר! תודה

trilliane

Well-known member
מנהל
אני יודעת, אבל גם הייתה "הפסקת אש"...

וגם בפעמים הקודמות תכננו לשדר... מכיוון שהחמאס קובעים כאן את הלו"ז, אני אומרת, אם את רוצה להימנע מעוד ועוד שרשורי "עונה 3 פרק 8" עדיף לא לרתום את העגלה לפני הסוסים, ליתר ביטחון...

העגלה כבר ממזמן רתומה לפני הסוסים

הבעיה שהסוסים לא זזים....

ולא החמאס קובעים אלא האנשים. האלה שעובדים בטילוויזיה, ונורא חבל שברשת לא מעמידים בפני חברת החדשות עובדה שמשדרים עד 2130-2145 ולא דקה יותר.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא כ"כ מסכימה, אבל אמרתי את שהיה לי לומר

danlevin1

New member
חחח אם

לא היו לי בעיות אינטרנט הייתי מפרסם את זה לפני 5 דקות

Nightingale5

New member
כתבה בעניין מ-YNET היום

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4544555,00.html

לא מעודד במיוחד

מה שאני הכי חוששת זה באמת שיקצרו בשלב של הלייב ובעייני הוא מאוד מעניין ומאוד חשוב, האודישנים זה יותר מותח וכיפי אבל הלייב זה התחלס!
גם ככה התכנית נגמרת מאוד מהר ובקושי מספיקים לתת הזדמנות נורמאלית למתמודדים

אג להזכירכם עונה 4 של כוכב נולד שודרה כרגיל בזמן מלחמת לבנון השניה שבה כל החלק הצפוני של המדינה היה בהפגזות עד חיפה ועפולה במשך חודש שלם

Uri04

New member
"רשת" הם כנראה קצת פחות ממולחים מ"קשת"

ולכן הם מפסידים כאן, זאת כנראה הסיבה העיקרית.

לגבי השאלה שנשאלה בסוף הכתבה אני יכולה לענות

מאוד פשוט. קשת הודיעו לחברת החדשות שהם מוכנים לספוג איחור של עד חצי שעה - שלושת רבעי שעה בעקבות המצב, לאחר מכן יונית לוי אומרת יפה שלום, ומשדרים את האח הגדול. ככה באסריטביות.

רשת קצת פחות אסריטיבים. הם פשוט מאפשרים לחברת החדשות לשדר ולשדר ולשדר, כמה שהם רק רוצים. במקרה ביום ראשון ששוב התבטלה התוכנית התיישבתי לראות חדשות, סתם מתוך עניין לדעת למה צריך לשדר חדשות עד 2230 בלילה. ויש להם זמן אז הם פשוט מורחים בכתבות ארוכות ובלתי נגמרות על הגיל השלישי, על לידות בזמן המלחמה, וכשיש את הזמן אז מוצאים את הנושאים.

מסכימה עם הכתבה, זו באמת מכת מוות לתוכנית שלא משודרת כל-כך הרבה זמן. ואגב אני לא מסכימה ששלב האודישנים הוא החזק בתוכנית. לדעתי שלב ההופעות החיות הרבה יותר מעניין. אני נהנית לראות את הוידאו על הכנת השיר, ואחר-כך נהנית מכל ההפקה סביב השיר. אם מקצצים תוכניות, שיקצצו את פרק 8 ויערכו במהירות את שלב הדו קרב, שהוא החוליה החלשה בתוכנית, וישיארו במלואם את ההופעות החיות.

באקס פקטור נפנפו את המתמודדים כל כך מהר, שבתוך חודשיים כבר הגענו לגמר, וחבל!

trilliane

Well-known member
מנהל
שלב האודישנים הוא אכן החזק ביותר בתכנית

אולי לא מבחינת המעריצים השרופים, אבל מבחינת רוב הקהל, זה השלב הכי מותח ומסקרן. הוא גם בנוי בצורה המעניינת ביותר בגלל שהאודישנים עיוורים. אח"כ הפורמט משתנה לרעה לדו-קרב הגרוע (ואני חושבת כך מהעונה הראשונה) ובשלב ההופעות החיות הופך להיות עוד תחרות שירה סטנדרטית ללא שום ייחוד. למעשה אלמלא האודישנים היו מעניינים אותי והייתי כבר ממשיכה מהאינרציה, לא הייתי טורחת לצפות בתכנית כלל.

אחת הסיבות שאהבתי מאוד את "משחקי השף" (למאסטר שף לא התחברתי) הייתה ששם כל הטעימות היו עיוורות והפורמט היה הרבה יותר מוצלח לאורך כל העונה ולא רק באודישנים.

אגב, כתוב שם על השידור בקיץ ועוד אחרי אקס פקטור, וכאן רשת יכולה לבוא בטענות רק לעצמה... באמת לא ברור למה היה צריך להוסיף גם את אקס פקטור. במקום להתמקד בתכנית אחת כזאת היא התפזרה על שתיים בשנה, כמה אפשר? (באקס פקטור לא טרחתי לצפות, כי אין אודישנים עיוורים... ובאמת, כמה אפשר).

הפורמט של אקס פקטור היה מוצלח

העריכה הרבה יותר קצבית. הבעיה היחידה בעונה הזאת הייתה התערבות ההפקה בצורה בוטה לטובת הלהקה שהיא בנתה בתוכנית. (אגב, הלהקה התפרקה אחרי הגמר).

גם אני אהבתי את משחקי השף מכמה סיבות: א. הרוב שם היו בשלנים מקצועיים, ולמדתי טכניקות של בישול. ב. הפורמט של הטעימה העיורת קסם גם לי. ג. אהבתי את הבישול בקבוצה שהשפים הם חלק בלתי נפרד מהקבוצה, לא רק כשופטים שמביטים מהצד.
בהחלט דאגו לפורמט מהודק ומעניין לאורך כל התוכנית, ומאוד נהניתי מזה.

ונחזור לדה-וויס. כן, זה מאוד מעניין הבליינד-אודישנס. אבל זה לא השלב החזק בתוכנית, בעיניי, לראות אם המנטורים עובדים עם המתמודדים זה החלק המעניין ביותר בעיניי. לראות הפקה של שירים כמו בשלב ההופעותת החיות. לדעתי זהו השלב המרתק ביותר כיוון שכבר לא נשארים הרבה מתמודדים ואתה כצופה כבר מוצא לך את הפייבורטים שלך

trilliane

Well-known member
מנהל
בעיניי לא... לא טרחתי לעקוב בכלל. שעמום רגיל

ואני אכן חושבת שמעניין לראות את המנטורים עובדים עם המתמודדים, הבעיה שלי היא בדיוק מה שציינת לטובה: לא נשארו הרבה מתמודדים. בד"כ המנטורים ניפו בשלב הדו-קרב המיותר דווקא את המתמודדים שאהבתי יותר, אלה שהיו פחות שגרתיים... וכאמור, שלב הדו-קרב כ"כ גרוע ומקומם שזה די מוציא את הרוח מהמפרשים. היה צריך לעשות מחנה אימונים או להתחיל הופעות חיות ישר אחרי האודישנים ומקסימום הדחות כפולות בהמשך, אבל לא ככה (כמובן, רשת לא אחראית לפורמט, הקיטורים לא אליה).

מלח גס

New member
אני פחות מתחבר לאודישנים העיוורים

לדעתי יש משהו קר בזה שהמתמודדים מתחילים לשיר כשהשופטים עם הגב אליהם בנוסף והם מוגבלים לזמן מסוים של ביצוע ולכן הם לרוב לא מבצעים שיר שלם. אני מעדיף שבאודישן ממתחילת השיר ועד סופו השופטים מסתכלים לזמר בעיניים , ככה גם לדעתי נוצרים יותר רגעים טלווזיונים יפים כמו שתוך כדי שיר מתמודד מתרגש ובוכה והשופטים מתרגשים יחד אתו או גם מזילים דמעה, השיפוט פנים מול פנים נראה לי הרבה יותר אמיתי . חוץ מזה נחמד לי הרבה יותר לשמוע באודישן שיר מלא או אפילו שתיים.

אני גם אוהב את התחרותיות בהופעות החיות על במה בכל הריאליטי מוזיקה , המתח שלראות מי מתקדם הלאה עד הגמר שבו מכריזים מי הזוכה ( לדעתי ככל שזה מתקדם המתח עולה). . בדה וויס בהופעות החיות משקיעים רבות בהופעה, בעיצוב ואפקטים מיוחדים שמתאימים לאופי של השיר והביצוע בניגוד לאקס פקטור שלרוב אין כל כך התאמה וזה נראה קצת מוזר. (אקס פקטור נהדרת בעיני בזכות הנוכחות הנעימה של בר רפאלי)

אני מסכימה לכל מה שכתבת

חוץ מדבר אחד.

בעיניי ההפקה בשירים של אקס פקטור מאוד הורגשה. מה גם שהסטייליסט היה הרבה יותר מחובר להפקה והלביש את המתמודדים בצורה הרבה יותר מוצלחת

למעלה