עונה 3, פרק 11

סיכום

אחרי האודישנים:
שתיהן הן כמעט.
תמרה היא כמעט דיוה, וטל פלורה היא כמעט קרולינה.

בחפירות לפני הדו קרב:
אחלה בחירה של שיר. שרית מתגלה כמנטורית לא רעה.

ביצוע השיר: סוף סוף ביצוע שמח - שתיהן היו טובות ממש. בחירה קשה.

ו.... שרית בוחרת בטל פלורה.
הצילו את תמרה? לא. ולא מפתיע. יש לה קצת בעיות אישיות כמו שזה נראה, לא נראה שכיף לעבוד איתה כ"כ...

trilliane

Well-known member
מנהל
הנחתי מראש שטל תיבחר כי היא ורסטילית יותר

ואף שאצלה זה יותר פוזה ופחות טבעי, הביצוע שלה אכן היה טוב יותר. עם זאת, בתור דו-קרב שאמור היה להיות מגניב ומקפיץ, הוא היה חסר "שפיץ". הוא התבלט לטובה בעיקר בשל הקרבות הגרועים שהיו לפניו ואחריו...

בסה"כ שתיהן זמרות טובות אז לא היה לי אכפת מי תישאר ומי תלך, אבל נטיתי מעט יותר לכיוון טל בביצוע הזה, אז סבבה.

כן ותמרה לא לוקחת את הגמר

הפתעה? לא! זה היה מצופה. מי שמכריז עוד לפני שנבחן שהוא המנצח הגדול, וגם מכין שלט, שלא יתפלא שהוא עף כמו טיל די בהתחלה

אין לי בעיה עם יהירות

כל עוד היא מגובה בעובדות.
ותמרה היא זמרת מצויינת, אבל לא ברמה שהיא תופסת מעצמה (או שאולי זו הצגה למצלמה בכלל?)

סיכום

2 ילדות חמודות.
בחירת שיר טובה - אבל זה שיר די משעמם לדו קרב.
וואו. לא זכרתי שעמית שרה כ"כ יפה.

שוב, בחירה קשה (לשלומי- כי עמית שרה טוב יותר, אבל הוא קצת נעול על שובל).

ו... שלומי בוחר בשובל (לא מפתיע...)
מצילים את עמית? לא. (גם לא מפתיע...)

כן מפתיע. אביב. וואו. (הגיע לה, עם הביצוע הזה
)

xjoiq

New member
זהו,שלומי התחרפן לגמרי

אם הוא שם את עמית ושובל בדו קרב אחד.
ואחר כך מה.. הוא מנסה לעשות לה save?
אל תשבץ אותן ביחד , שים מולן מתמודדים בינוניים ויש לך את שתיהן אצלך בלי טובות מאף אחד.
וזה עוד אחרי שבתוכנית קודם הוא שיבץ את שיראל ואת שני קורט.
במקום לשלוח את ארבעתן, ארבע הכוכבות שלו, להופעות חיות הוא מדלל את הפייבוריטיות שלו ל-1/2
וכאילו במודעות הוא מקטין לעצמו סיכויי זכיה.
מה שכן הוא משבץ את שני הדו קרבים האלה בהתחלה לפני שיגמרו למנטורים האחרים את הסייב-ים
כאילו הוא עושה את מה שהוא יכול כדי למנוע מעצמו זכייה חוזרת בדה וויס.
&nbsp
בקיצור או שאני אתחיל להאמין בקונספירציות שההפקה מתערבת בשיבוץ הדו-קרבים או ששלומי התחרפן.

trilliane

Well-known member
מנהל
עוד פיהוקון... משתיהן לא עפתי באודישנים

ולא באמת היה אכפת לי מי תזכה, אם כי היה ברור ששובל תיקח, בשל הכריזמה והביטחון ובעיקר כי היא הייתה טובה יותר, גם באודישן וגם בחזרות (עמית חמודה אבל לא הייתי מסתובבת אליה). נהניתי במיוחד מהחזרות לאודישן הזה, ממש הראו את שלבי העבודה, אפילו הראו כוריאוגרף/במאי עובד איתן על התנועה בזירה! מגניב, אני חולה על סרטוני מאחורי הקלעים ו"עבודה בתהליך".

בחירת השיר טובה ונראתה מתאימה להן, אבל התוצאה הסופית אכזבה והייתה ירודה למדי... לא סוחפת, לא קלילה, סתמית ומיותרת ולא מתקרבת למקור (של דלומי; אני יודעת שיש מקור בספרדית).

ובסופו של דבר, ברגע האחרון אביב(?!) מציל אותה?
נותרתי חסרת מילים. דווקא אביב, שהולך השנה לכיוון חזק ומקצועי יותר ובורר את מתחריו בכזאת קפידה? יא אללה, איזה בזבוז של הצלה...

*אנחה*

xjoiq

New member
בזבוז של הצלה?????

אביב קיבל רכש אדיר של אחת המתמודדות הכי הכי טובות השנה והכי מעלפות שבעצם היא הכי טובה בנבחרת שלו וזמרת עתודה מבטיחה ביותר לשוק הישראלי. כאילו כפילה של שי המבר.
אחת מ-2 המתמודדות עם אודישן שהכי סינדל אותי בלופ בדה וויס 3 ובעצם אחד האודישנים הכי ויראלים השנה. שימי לב גם שהמנחה הגדיר אותה בתור חביבת הקהל.
(תשווי צפיות ביוטיוב ותראי כמה בכלל התקרבו לרמה הזאת-אמנם אני תרמתי מה שתרמתי אבל בכל זאת)

לא, אתה לא נסחף בכלל...

עמית (כמו גם שובל) היא עדיין בוסר. אז היא עתודה טובה ויש לה קול מצוין- אבל אם ההצלה הכי לא צפויה EVER, היא של עמית.
מי זה/ו שי המבר?

xjoiq

New member
לא אני לא נסחף-כי עמית היא מסוג הזמרות הסוחפות

זמרות מהסוג שאני מחפש בנרות מאלו שמכניסות אותך לחווית אקסטרים של נסיעה אקוסטית בסירת מרוץ בנחל קוצף.
&nbsp
בוסריות כאלה מענגות יותר כמעט מכל הבשלות חסרות יכולת סחיפה
&nbsp
שי המבר היא הכשרון הגדול,הפינליסטית, מבית ספר למוסיקה שנה 1.
&nbsp
והיא ההצלה הכי טובה וחשובה בתוכנית
&nbsp
&nbsp

היות שמעולם

לא צפיתי בבית ספר למוזיקה, צפיתי בשי עכשיו מבצעת את "שיר תקווה"
ביוטיוב- ואלא אם היא השתפרה פלאים בהמשך- עמית הרבה הרבה הרבה יותר טובה ממנה. ועדיין, עדיין בוסר.
&nbsp
לו מוש/שרית היו מצילים אותה זה היה יותר... מתבקש? הגיוני? לא בטוחה שלאביב יש מה לעשות עם קול כמו שלה..
&nbsp
&nbsp

xjoiq

New member
מקווה רק שהיא תגיע להופעות החיות שלב בחירת הקהל

כי משם הקהל כבר ימשיך את העבודה עם אביב וגם למרות אביב (ובלבד שהוא לא ימנע ממנה להפגין את יכולתה כביג וויסרית במהלך השירים)

S h a r k 1 8

New member
אני פשוט לא מבין איך רק שלומי הסתובב

לעמית בבלינד אודישן.
&nbsp
הילדה הזאת פשוט ממיסה אותי. גם הקול המלאכי שלה. גם האישיות...
הלוואי והיא הייתה הבת שלי

&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל
כן, זו דעתי. היא חמודה מאוד, אבל היא ממש לא ברמה של הנבחרת

של אביב. אולי הוא יצליח להוציא ממנה משהו אחר... או שהיא תעוף מהר.

xjoiq

New member
זה היה צריך להיות החצי גמר(לפי המתכונת הישנה)

שלומי הודה שאלו 2 היהלומים בנבחרת שלו.
&nbsp
ממש כאילו ההפקה סידרה לנו את הדו קרב הזה בשביל להרוס לנו את הבריאות..
או ששלומי התחרפן כמו שכתבתי לעיל

boga man

New member
לא הבנתי למה אביב הציל את עמית? מישהו הבין?

שלא תבינו לא נכון, אני מאוד אוהב אותה עוד משלב האודישנים שהיא שרה שיר של עברי לידר.
פשוט זה היה מאוד מפתיע כי אביב לא אמר כלום על האודישן שלה אלא יותר דיבר איתה על המוגבלות שלה באודישן ובתוכנית היום גם לא הראה סימנים שהוא מצא בה משהו מיוחד.
ובדר"כ בנבחרת של אביב יש המון בעלי ניסיון ומוזיקאים שכותבים ומלחינים, ופתאום לצרף אחת כזאת מקסימה לא כל כך מתחבר לי למה שהוא מנסה לעשות העונה..

trilliane

Well-known member
מנהל
גם אני לא... אולי החליט שהוא יכול לנסות להוציא ממנה משהו אחר

או שפתאום נכמרו רחמיו והיה לו לא נעים... לא יודעת.
למיטב זיכרוני הוא לא הסתובב אליה באודישן ואת הדו-קרב הוא הגדיר כטקס סיום קורס פחחות או משהו כזה...

&nbsp
היא אכן חמודה להפליא, אבל גם היא וגם החמודה השנייה שעברה לא הלהיבו אותי באודישנים שלהן ובפרט לא בדו-קרב שלא זרם ולא התעלה לשום מקום. מבחינתי לא משנה לי מי מהן הולכת או נשארת, שתיהן לא מעניינות אותי ואני לא מאמינו שתגענה לגמר. בעיניי זו הייתה הצלה מבוזבזת, כפי שכבר כתבתי.

למעלה