אני לא יודעת מאין המידע וגם לא יודעת מה קרה באודישנים אחרים
אז אני לא יכולה להראות לך כלום... אני גם לא יכולה לשפוט את הקהל באולם כי לא הייתי שם, אין לי למה להשוות, אני יודעת רק מה מראים לי בתכנית הערוכה בסופו של דבר (ולוקחת בחשבון שיש לא מעט עריכה).
לגבי מה שרשת עשו עם האודישן שלו, זה היה גועל נפש. החל מהחליבה של קלטת בר המצווה שלו, הניסיון לפרוט על נימי הרגש בכל מחיר ולא לתת לאף אחד לשכוח חלילה שהוא הבן של המלך... וכלה בהפרדת האודישן שלו למיני תכנית משלו, מרוחה ומבוזבזת. לא פחות דוחה היה השקר לצופים בבית שהנה, האודישן הכה מדובר ישודר להם אחרי הפרסומות (ועוד אחרי שכבר פורסם בתקשורת העובדה שהוא התקבל ופרש!) ואז רק כדי לגלות שלא, בעצם עבדנו עליכם, זה יהיה רק מחר...

דווקא העונה אני חושבת שהעריכה טובה יותר ושיבחתי אותה, למעט הנקודה השחורה הזאת, שהגעילה אותי מכל בחינה שהיא. כבר באותו ערב הכרזתי שגם אם אהיה בבית לא אצפה בשידור האודישן במיוחד, רק מתוך עיקרון, ואכן צפיתי מאוחר יותר ביוטיוב רק בחלק של השירה (מתוך כל הקשקשת והעטיפה המרוחה מסביבו).

בכל מקרה, עם כל הכבוד לארגוב ג'וניור, יש סיבה שהוא לא הגיע עד היום לשום מקום כזמר, ולכן הוא גם לא בתכנית. זו טרגדיה שהוא ירש מאביו כ"כ הרבה, כולל הדברים הרעים... אבל זה מה יש. לעומת זאת לאביב גפן יש נבחרת פצצה, צעירים מוכשרים שרובם (עדיין) אלמונים, אבל רובם מוזיקאים מוכשרים מלאי פוטנציאל בזכות עצמם, בלי להיות ילדים של ובלי סמים ובלי היסטריה. אני לא יודעת אם הוא יזכה בעונה הזאת, אבל אני משוכנעת שמהנבחרת הזאת יצאו יותר זמרים שישמעו עליהם במוזיקה הישראלית בעשור הקרוב.