עונה 3, פרק 10

trilliane

Well-known member
מנהל
עכשיו אני זוכרת אותו מאחד האודישנים

(אפילו לא מצליחה להיזכר כרגע אם עבר או לא...
). בסדרה אני לא צופה אז אין לי מושג; אבל הוא נראה טוב.

עונה 3, פרק 10

היום האודישנים נגמרים וסוגרים נבחרות....
מענין מי ייבחר היום
תביעו דעה על הכל: על המנטורים, המתמודדים, הלבוש, מיכאל אלוני
מחכים לכם כאן אחרי התוכנית....

danlevin1

New member
אהבתי

במיוחד את דניס סקורפיץ בביצוע ממש יפה לROXANE
מתן אמית LEARN TO FLY
בר וקס - השיר שבחרה לא היה מתאים כי יש בו יותר מדי לה לה לה אבל
יש לה קול יפה
שרה שפירא - חבל שהיא לא עברה , יותר טובה בעיניי מההוא שבסוף אביב
כן בחר

trilliane

Well-known member
מנהל
תכנית די משעממת ברובה... גם זו שלפניה

לשלומי יש השנה נבחרת חלשה במיוחד... רוב המתמודדים שלו (למעט המסלסלים שלא מדברים אליי מלכתחילה) בינוניים ולא הרשימו אותי בכלל.
&nbsp
אביב התיש את כולם אבל בסוף בחר שני מתמודדים חזקים לסיום, ויש לו נבחרת פצצה, אני לא חושבת שיש לו אפילו מתמודד אחד חלש... אני מניחה (ובעיקר מקווה) שבשלב הדו-קרב יעוטו על השאריות שיעופו ממנו, כי יהיה שם "מרחץ דמים"...

xjoiq

New member
דווקא לשלומי יש נבחרת לא רעה

יש לו את:

עמית עמוס
שובל עמיאל
שיראל ביתן
רומה עמר
שני קורט

&nbsp
וגם לפחות חצי מהנותרים הם לא רעים.
&nbsp
בנבחרת של אביב:
היה לו תותח על(הבן של ארגוב) שיכל לקחת את הזכייה בעונה בהליכה או אפילו בשינה עם 2 ידיים קשורות מאחורי הגב- אבל הוא פרש או יותר נכון הפרישו אותו.
&nbsp
יש לו כעת רק איזה 3-5 פייבוריטים
אבל יש לו גם כמה בינוניים

trilliane

Well-known member
מנהל
אלה הטובים (ובעיקר הטובות) יותר בנבחרת שלו

לגבי אביב, יש לו נבחרת תותחית והוא ממש לא זקוק לגילי ארגוב; אני בספק לו הוא היה זוכה בגמר גם לו היה מחזיק מעמד נקי ובריא. הוא לא אבא שלו ומי שמכיר אותו הם בעיקר אנשים מבוגרים, שהם האוכלוסייה שמצביעה פחות. הנתח העיקרי של מצביעי תכניות כאלה הם צעירים, ועבור רובם גילי ארגוב ממש לא תותח... שלא לדבר על כך ששתי העונות הקודמות הוכיחו שאף מסלסל לא מגיע לגמר.

xjoiq

New member
לגבי ארגוב

האודישן שלו מדבר בעד עצמו.
9 דקות היה צריך בשביל להרגיע את הקהל אחרי הביצוע.
והקהל אגב היה בעיקרו בנות בגילאי 15-25. לא בני 60 ואפילו לא בני 40.
תראי לי עוד מתמודד ב-3 עונות שבאודישן שלו שהיה צורך - לא ב-9 דקות - בדקה שלמה בשביל להרגיע את הקהל.
אני לא יודע אם בחו"ל היה עוד מתמודד שהצליח להטריף את הקהל 9 דקות שלמות אפטר הביצוע. יותר נראה לי שלא היה.
רשת כל כך ידעו שיש להם אס רציני או אפילו ג'וקר עד שעשו לו ערב ספיישל אפילו שהם ידעו שהוא כבר פרש/הופרש עוד לפני מועד השידור. וכמה פרסומות הם חבלז מכרו באותו ערב וגם בטריילר בערב שלפני.
אין צעיר/ה חובב/ת ז'אנר מזרחי שלא יודע מי זה זוהר ארגוב. עוד בבטן הוא/היא היה/היתה מקשיב/ה לאימו/ה שומעת ארגוב בלופים
זה בערך כמו שיהיה אמריקאי חובב רוק'נ'רול שלא יודע מי זה אלביס.
לגלות שלארגוב היה בן והוא עוד זמר זה אפילו יותר עוצמתי מלגלות קסטה נסתרת עם שירים לא ידועים של האבא ארגוב.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא יודעת מאין המידע וגם לא יודעת מה קרה באודישנים אחרים

אז אני לא יכולה להראות לך כלום... אני גם לא יכולה לשפוט את הקהל באולם כי לא הייתי שם, אין לי למה להשוות, אני יודעת רק מה מראים לי בתכנית הערוכה בסופו של דבר (ולוקחת בחשבון שיש לא מעט עריכה).
לגבי מה שרשת עשו עם האודישן שלו, זה היה גועל נפש. החל מהחליבה של קלטת בר המצווה שלו, הניסיון לפרוט על נימי הרגש בכל מחיר ולא לתת לאף אחד לשכוח חלילה שהוא הבן של המלך... וכלה בהפרדת האודישן שלו למיני תכנית משלו, מרוחה ומבוזבזת. לא פחות דוחה היה השקר לצופים בבית שהנה, האודישן הכה מדובר ישודר להם אחרי הפרסומות (ועוד אחרי שכבר פורסם בתקשורת העובדה שהוא התקבל ופרש!) ואז רק כדי לגלות שלא, בעצם עבדנו עליכם, זה יהיה רק מחר...
&nbsp
דווקא העונה אני חושבת שהעריכה טובה יותר ושיבחתי אותה, למעט הנקודה השחורה הזאת, שהגעילה אותי מכל בחינה שהיא. כבר באותו ערב הכרזתי שגם אם אהיה בבית לא אצפה בשידור האודישן במיוחד, רק מתוך עיקרון, ואכן צפיתי מאוחר יותר ביוטיוב רק בחלק של השירה (מתוך כל הקשקשת והעטיפה המרוחה מסביבו).
&nbsp
בכל מקרה, עם כל הכבוד לארגוב ג'וניור, יש סיבה שהוא לא הגיע עד היום לשום מקום כזמר, ולכן הוא גם לא בתכנית. זו טרגדיה שהוא ירש מאביו כ"כ הרבה, כולל הדברים הרעים... אבל זה מה יש. לעומת זאת לאביב גפן יש נבחרת פצצה, צעירים מוכשרים שרובם (עדיין) אלמונים, אבל רובם מוזיקאים מוכשרים מלאי פוטנציאל בזכות עצמם, בלי להיות ילדים של ובלי סמים ובלי היסטריה. אני לא יודעת אם הוא יזכה בעונה הזאת, אבל אני משוכנעת שמהנבחרת הזאת יצאו יותר זמרים שישמעו עליהם במוזיקה הישראלית בעשור הקרוב.

תשבצינה

New member
סורי, אבל לדעתי גילי ארגוב לא יודע לשיר

ולא ידע לשיר מעולם. הוא לא ירש אפילו חלקיק מהכישרון האדיר של אבא שלו ז"ל. האודישן שלו היה בדיחה עצובה וטוב שהוא ברח מהתוכנית עוד לפני שהתחילה. בין אם מרצונו ובין אם לא.

trilliane

Well-known member
מנהל
תיקון: פרק 9 דה-פקטו (פרק סגירת הנבחרות)

xjoiq

New member
בתוכנית האחרונה של האודישנים היו כמה מתמודדים בהחלט לא רעים

גל פרל הקול הנעים בתוכנית מבחינתי שהפגינה גם את ערבות קולה בנמוכים וגם יכולתה בגבוהים זיכתה את שרית(סוף סוף) במתמודדת חזקה שתיתן את הטון לפחות עד חצי הגמר מול ספיר פוקס(המתמודדת השניה הטובה של שרית).
&nbsp
ג'סיקה כץ ממש זמרת זמרת שבאמת צפויה לנצוץ בנבחרת של אביב מרימה את ממוצע רמת המתמודדים ועושה כבוד לדה וויס ישראל שאחת כזאת מתמודדת בו.
&nbsp
דניס סקורפיץ גם קול לא רע בהחלט שאף משפרת הנבחרת של מוש. לא סביר שהיא תודח בשלב הדו קרבים.
&nbsp
סי ג'יי גלס גם זמר די נחמד
&nbsp
שרה שפירא הפספוס של התוכנית שנפלה קורבן למילוי 3 מתוך 4 הנבחרות.
&nbsp
&nbsp
הפונקציה save שהתווספה לתוכנית משפרת מקטינה עיוותים ומוסיפה עניין לשלב הדו-קרבים.
בשביל לשכלל עוד יותר את הפונקציה הזאת צריך לצייד את יתר המנטורים ברשימת הדו-קרבים שכל מנטור משבץ בנבחרת שלו על מנת לאפשר ליתר המנטורים להכין בתבונה את השימוש שלהם בפונקציה הזאת.
מקווה שהמנטורים לא ישחקו משחק מתוחכם/"מלוכלך" וישבצו את הדו קרבים של המתמודדים החזקים שהם רוצים ל"היפטר" מהם כדו-קרב אחרון או אז יש סיכוי שיתר המנטורים ביזבזו את כל ה-save-ים שהיה להם.
לכן רצוי שיתר המנטורים יקבעו למנטור בעל הנבחרת את סדר שיבוץ הקרבות אצלו.
בצורה הזאת יהיה ניתן להציל כמה שיותר קולות ולא יהיו לנו מקרים דוגמת אריאל בנואש מהשנה הראשונה ועוד מקרים דומים מהשנה הראשונה והשניה.

boga man

New member
זה משגע אותי שהם לא מעלים פרק מלא

לאתר או ליוטיוב רק את כל הקטעים מהיום. למה?
אקס פקטור היו מעלים ישר בסיום התוכנית את הפרק.. ואני צריך לחכות עכשיו עד מחר בשביל זה.

trilliane

Well-known member
מנהל
על מה אתה מדבר? הפרק של הערב (10) כבר באתר רשת, הנה:

http://reshet.tv/Shows/The_Voice_Israel/diet_coke/videomarklist,235827/
(אני כרגע לא מצליחה לנגן אותו, אולי הוא לא סיים לעלות במלואו, אנסה שוב בשעה הקרובה).
ליוטיוב זה לוקח קצת יותר זמן, אבל גם מתישהו במהלך הלילה הוא בד"כ עולה.
כשאני לא בבית בשעות הערב (כפי שקרה היום, למשל) אני קבוע צופה בפרקים באתר רשת במהלך הלילה.
הם לרוב לא עולים ממש בשנייה שהתכנית מסתיימת אלא תוך שעה-שעתיים, אבל הם עולים.

trilliane

Well-known member
מנהל
עכשיו מנגן, רק באיכות 650; בטח בהמשך תעלה גם ה-800

למעלה