עונה 3 פרק 1

yogevk

New member
עונה 3 פרק 1 ../images/Emo58.gif

שאלה: מי זה הבחור הזה שקית' נוסע איתו ברכב?

buffgirl

New member
../images/Emo18.gif פה נמחקו המון הודעות!

אנשים, מה קורה? אשר לחשוב שלא נכתבה פה הודעה ספיציפית על ספוילרים לפני בערך שבוע. היו פה המון הודעות שמדברות על התוכן של הפרק הראשון ולא היו מסומנות בכלל בספוילר. אנשים בכלל לא טרחו לציין שזה מהפרק הראשון לעונה השלישית, שלא נדבר בכלל על לשים אייקון. חלק אפילו הרחיקו לכת ושמו ספוילר בכותרת. שזה לא יקרה שוב. הפעם זו היתה מחיקת הודעות, פעם הבאה יהיו חסימות, אז שימו לב לזה. מי שמעוניין יכול לכתוב את ההודעות שלו שוב עם סימון הספוילר הנכון. אני מצטערת אם כתבתם הודעה בלי ספוילרים שנמחקה כתוצאה מזה שהיתה משורשרת להודעה לא מסומנת. אם אתם זוכרים אותה, אתם מוזמנים להעלות אותה שוב. אם לא, שלחו יל מסר ואני אעתיק לכם את ההודעה שנמחקה.

RiMiK

New member
../images/Emo58.gif 301

לא הבנתי משהו... מה הקשר של קנדל לפיצפטריקים? בטח פספסתי את זה בעונה השניה... לא ממש הבנתי... בישביל מי היא ישבה בכלא ומה היה במזוודה? קיצר כל מה שקשור לסיפור הזה. תודה מראש למי שעונה לי:)

עונה על חלק ../images/Emo58.gif301

קנדל ישבה בכלא כי היא הודתה בפשע שביצע קורמק פיצפטריק, אח של ליאם. כנראה כי היא אהבה אותו והוא היה על תנאי גם ככה, והיה מקבל יותר זמן ממנה בכלא. במזוודה היה כסף, ככל הנראה. היא שילמה לקית' על משהו. אולי שישחרר את קורמק מהכלא, לא יודעת. וגם לא הבנתי אם היא ישבה במקומו למה הוא שוב בכלא.

YARDENIS11

New member
../images/Emo58.gif....

היא שילמה לו כדי שיוציא את קורמק מהכלא ויקח אוךתו אל איפה שהיא הייתה ושליאם לא יידע אני חושבת.

guysahaf

New member
מוסיף תשובה ושאלה ../images/Emo58.gif

היא שילמה לו בשביל שיעלים אותה ואת קורמק, כי (מאישזהי סיבה?) ליאם מחפש אותה ורוצה להרוג אותה...

Alon XD

New member
../images/Emo122.gifנשלחבטעות הנה התשובה../images/Emo58.gif

ליאם רצה נתח גדול מהסכום שהיה לקנדל כי הוא חשב שיש לו זכות לזה לאור העובדה שאחיו היה בעלה הראשון.. אז קנדל לא רצתה שזה יקרה אז היא ביקשה מקית' להוציא אותה מהעיר ולהביא את קורמק מהכלא אל קנדל ושליאם לא ימצא אותם כי הרי אם קנדל ברחה ליאם ירצה להרוג אותה.

../images/Emo58.gif301

הוא לא הוציא אותו, הוא השתחרר כרגיל, וקית' פשוט הביא אותו למקום המחבוא של קנדל. ורק שאני אהיה בטוחה לגמרי- הוא רצח את קנדל, נכון?

לא, ../images/Emo58.gif301

הוא לא רק הסיע אותו אליה, הוא גם דאג ל"העלים" אותה- לתת לה דרכון חדש, ת.ז חדשה וזהות חדשה ולמצוא לה מקום מחבוא מפני ליאם.

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif301

קיצרו לו את הזמן מאסר על התנהגות טובה או משהו בסגנון.

למעלה