עונה 24 - מההתחלה!

אוקיי, סיימתי את עשרים העונות הראשונות של הישרדות! ומכאן... אוי, לא. יש כמה עונות מעולות, אבל רוב 20 העונות שלאחר מכן הן לא כאלה משהו. ורצף העונות הכי גרוע הוא ללא צל של ספק 21-24, אז בואו נתחיל מהפחות גרועה בהן. החדשות הטובות הן שאין החזרת מודחים. בעונה 7 זה לא היה כזה נורא בגלל ששני מודחים חזרו למיזוג וזהו. אבל החזרת מודחים לפרק הגמר זו רעה חולה שצריכה להיגדע לחלוטין בכל גירסה ביקום. בכל מקרה, ברוכים הבאים לעונת מלחמת המינים השלישית! רואים שזה עידן חדש בהישרדות, כי בריתות נכרתות אצל שני המינים ממש על ההתחלה. קים מהר מאוד מתחילה לבלוט ואם היא מודחת לפני הפיינל 6, אני צנצנת.

האווירה בין שני השבטים שונה מאוד מאשר בעונות 6 ו-9 (69, חחח... אני לא אתפלא אם זה ממש לא היה צירוף מקרים), זו ממש מלחמה לכל דבר ועניין, בעיקר בגלל שהגברים הצליחו להדליק אש והנשים מנסות לעשות הכול - אבל הכול - כדי לקבל קצת מהאש. מלחמת האש פותחת חזית בין אליסיה וכריסטינה, אבל אנחנו לא מקבלים שום מידע על מה שקורה אצל הגברים, וואו, מעניין איזה שבט יגיע למועצה! אבל זה לא משנה, כי באתגר קורטני לא שומעת להוראות של ג'ף, נוחתת על הידיים - ושוברת את פרק כף היד. האתגר נעצר, הגברים בוחרים לזכות בחסינות מיד, וקורטני בסופו של דבר מפונה מהמשחק אז זה לא משנה, אבל שבט הנשים לא מתפקד.

פרק 2

קודם כל צ'לסי כוסית רצח שזה לא יאומן. ממש המעטתי בערכה משום מה בצפייה ראשונה. זה כיף לא להיות מעורב רגשית בכלל, כמובן מבחינת מראה חיצוני אווה היא בערך בליגה הלאומית, כשברוב העונות יש בנות בליגת העל של ברזיל או צרפת או גרמניה - כמו צ'לסי! אחרי זה, אליסיה היא פוסטמה ואני לא אתפלא אם בנות כמוה הן שדחפו את אווה לבלות יותר עם גברים. השבט הזה מתפקד כמו בפרק של מ"ק 22, אבל איכשהו הנשים התאפסו אחרי זה - כנראה כי כולם בקאסט הזה הם אפסים חוץ מקים, צ'לסי ואיזה גבר או שניים.

והנה מפציע המתמודד השנוא עליי אי פעם בתולדות הישרדות. לא שוגר או מרקוס. לא רוקי או ליסי. לא פיליפ ולא ברנדון. קולטון הוא המתמודד שאני הכי שונא, למה? כי הוא תמיד פורש ברגע שמשהו לא הולך כמו שבא לו. מההתחלה המשחק שלו נוראי, ואם הגברים יפסידו חסינות, הוא יודח. והאתגר הוא קורת השיווי משקל, אז כמעט בוודאות הגברים ילכו למועצת השבט, אבל לא, כי קאט חסרת תועלת לחלוטין. כריסטינה גם גרועה, אבל קאט ממש דפוקה באתגר הזה - ובכלל. למזלן, הנשים יצאו בקרוב מהקללה ולא יצטרפו למראאמו, אולונג, ראבו, ובהמשך מאטסינג, לוזון ושבט אחד כמעט בכל עונה בעידן החדש.

אבל עד שזה יקרה, החמש נשארות מאוחדות ואלה חדשות רעות עבור נינה, כריסטינה ומוניקה - שאפילו לא נשארו מאוחדות ופנו זו נגד זו. אגב, הפסקול הישן עדיין מתנגן בעונה הזו. מתי הוא הופסק?

פרק 3

עד כה שבט הנשים היה בין הגרועים בתולדות הישרדות, וזה ממשיך הפעם, כשסופה משתקת את המחסה של הבנות, והן מצטופפות אצל הבנים. אבל הפאזה הזו מסתיימת באתגר הפרס, אתגר זיכרון שהנשים זוכות בו במארש טורקי על גמל. הן עדיין צריכות קצת עזרה כי המחסה שלהן לא כזה טוב, אבל ברגע שהן מתחילות לדוג דגים, המצב משתנה לחלוטין. פתאום לכל שבט יש מה לתרום לאחר.

באתגר החסינות, הנשים חוזרות לפקשש, בצורה ממש לא מובנת. זו גם הבכורה של פאזל העץ, שכיום מככב בכל עונה פחות או יותר. והנשים מנצחות אחרי קאמבק אדיר, וקולטון מתחיל להתגלות בתור הזבל האנושי שהוא. הוא קארן עם כרומוזום Y סורר. והיה אפשר להבין אם הוא שנא רק את ביל, שממה שהבנתי זרק את האליל שלו לים מסיבה הזויה כלשהי, אבל הוא שנא את כולם פחות או יותר, חוץ מאליסיה אני מניח, ולגביה מצא מין את מינו. בסוף מאט מודח.

פרק 4

כשאני חושב על עונות רעילות, ישר קופצות לי לראש קו-רונג, עולמות בנפרד ופיג'י. אבל העונה הזו יכולה לתת להן פייט טוב, עם מנה נדיבה של רעילות גברית בעיקר מצד טרויזן. אני לא מאמין שמישהו לקח אותו ברצינות, בעונה 34 הוא היה ליצן. באתגר הפרס, הנשים ממשיכות את הקאמבק שלהן וזוכות בפרס, ואז טרזן מצטרף לביזוי כוכב נוגה. ומלך הרעל, קולטון, פותח פה על ליף רק בגלל שהוא העז לדבר עם ביל. כאילו, אוקיי, הבנתי שביל עשה משהו ממש מטומטם ואסור על פי החוקים, אבל אני חושב שנשארו קבוצות אוכלוסיה שעוד לא פתחת פה עליהן. עוד לא אמרת על יהודי שהוא אופה מצות עם דם של ילדים נוצרים, למשל. לא שיש יהודים בעונה הזו, אבל אתה תמיד יכול ללכלך.

אבל ההצלחה של הנשים מתחילה להיגמר, הן רבות ביניהן רגע לפני אתגר החסינות ומפקששות מאוד חזק. הגברים זוכים בחסינות שוב! אבל המתיחות בין קולטון וביל מגיעה לנקודת רתיחה, וקולטון הולך ונותן את החסינות לנשים. וואט דה פאק?!?!? כבר היו שבטים שהפסידו בכוונה, אני אף פעם לא אפסיק לשנוא את זה, אבל מה שקורה עכשיו זה רמות חדשות לגמרי של טמטום. הקאסט הזה מטומטם. וזה למה העונה הזו גרועה. וזה למה קים היא רק בתחילת ליגת העל (אני חושב - אני לא בטוח אם אני מחשיב את קייל בליגת העל או סגמנט אחד למטה). במועצת השבט קולטון מגיע לשפל חדש וביל מודח.

andyka

New member
זה לא קולטון שנתן את החסינות לבנות
היה צריך הסכמה כוללת של כל השבט בשביל לוותר על החסינות
ואיכשהו כולם כולל ביל הלכו אחרי הדבר הזה
ביל הדביל פשוט זרק את עצמו לאש כשהיה ברור שהוא מודח

פרק 5

ברוכים הבאים לערבוב הכי לא הוגן בעולם! כל הכוח נמצא בשבט אחד, ורוב המוח גם. שבט סלאני כל-כך חזק, שאף אתגר מעכשיו אפילו לא קרוב להיות צמוד. ואז קים כורתת ברית צדדית עם טרויזן וג'יי, והיא תצטרך אותה כדי להביא את הנשים לשליטה מוחלטת בסופו של דבר. לקים גם יש אליל, וכמו עם רוב ובנג'מין לפניה (ואווה הרבה הרבה אחריה, אבל זה סיפור אחר) היא אפילו לא תצטר להשתמש בו.

גם בשבט השני יש בריתות בין המינים, ברית בין קולטון ואליסיה, ואם קולטון עדיין לא היה השטן בהתגלמותו, החבירה לאליסיה הופכת את שניהם לעוד יותר גרועים. ההיטפלות של קולטון ואליסיה לכריסטינה ומוניקה היא איומה, ואחרי שמוניקה מודחת, בפרק הבא הם יתייחסו לכריסטינה עוד יותר גרוע. נקודה השפל בעונה שנחשבה למרעננת אבל בפועל היא די בינונית.

פרק 6

אוקיי. הבנתי. אליסיה אף פעם לא אהבה את כריסטינה, ועכשיו קולטון הוא החבר הכי טוב שלה. מצא מין את מינו. אבל היחס שלהם לכריסטינה הוא גועל נפש שמזמן לא היה בהישרדות. זו בריונות ממש. אז מה אם היא לא תשפיע יותר על המשחק כי היא לא תגיע למושבעים. אז פאקינג מה. אם זה הדבר היחיד שיעזור לך להתייחס יפה לאחרים, אז אתה לא פחות מסוציופת וחרא של בן אדם. ואליסיה, את גם חרא של בן אדם. אמנם התייחסת ככה רק לכריסטינה ולא פחות או יותר לרוב המוחלט של המין האנושי, אבל התייחסת אליה כמו לזבל.

אבל אז הגורל צוחק חזרה, ומסדר לקולטון דלקת בתוספתן כדי שיצטרך לעזוב את המשחק. אבל כמובן, מאז עונה 27 אנחנו יודעים שזה היה שקר וכזב, והוא פשוט החליט לפרוש כי... התברר לו שג'ונאס וטרזן וליף לא מחבבים בריונים ויפנו עכשיו נגדו ונגד אליסיה? הוא יכול לשקר, הוא יכול לזייף כאב בקול שלו, אבל בזמן שהוא שיקר לכולם, היה לו חיוך על הפנים... משום מה. אז בזאת אומרים ביי ביי למתמודד שאני הכי שונא בכל הזמנים, והשנאה שלי כלפיו רק תגבר בעונה 27, וכמובן שהוא עוד בחיים אבל החבר הנחמד שלו בעולם הבא.

andyka

New member
פרק 6

אוקיי. הבנתי. אליסיה אף פעם לא אהבה את כריסטינה, ועכשיו קולטון הוא החבר הכי טוב שלה. מצא מין את מינו. אבל היחס שלהם לכריסטינה הוא גועל נפש שמזמן לא היה בהישרדות. זו בריונות ממש. אז מה אם היא לא תשפיע יותר על המשחק כי היא לא תגיע למושבעים. אז פאקינג מה. אם זה הדבר היחיד שיעזור לך להתייחס יפה לאחרים, אז אתה לא פחות מסוציופת וחרא של בן אדם. ואליסיה, את גם חרא של בן אדם. אמנם התייחסת ככה רק לכריסטינה ולא פחות או יותר לרוב המוחלט של המין האנושי, אבל התייחסת אליה כמו לזבל.

אבל אז הגורל צוחק חזרה, ומסדר לקולטון דלקת בתוספתן כדי שיצטרך לעזוב את המשחק. אבל כמובן, מאז עונה 27 אנחנו יודעים שזה היה שקר וכזב, והוא פשוט החליט לפרוש כי... התברר לו שג'ונאס וטרזן וליף לא מחבבים בריונים ויפנו עכשיו נגדו ונגד אליסיה? הוא יכול לשקר, הוא יכול לזייף כאב בקול שלו, אבל בזמן שהוא שיקר לכולם, היה לו חיוך על הפנים... משום מה. אז בזאת אומרים ביי ביי למתמודד שאני הכי שונא בכל הזמנים, והשנאה שלי כלפיו רק תגבר בעונה 27, וכמובן שהוא עוד בחיים אבל החבר הנחמד שלו בעולם הבא.
לקולטון היה וירוס בבטן שחשדו שהוא אפנדציט אבל בסוף לא היה. ג'ף אמר שהוא "זייף" את זה בעונה 27 כדי להכניס לקולטון אבל קודם כל אם הוא אכן פרש והחזרתם אותו - הכל עובר עליכם וקקה בידיכם ודבר שני כמו שקולטון פרש בעונה 27 לא חושב שהייתה לו בעיה לפרוש בעונה 24 בטוענה של "יאללה נמאס לי מהמשחק הזה אני יותר מדי טוב בשבילו". לא שאני מאוהדיו של קולטון אבל הצוות של הישרדות כבר פינה על חתך באצבע (ג'ו וג'יימס) ופרונקל בגב (ניל) ועוד כל מיניי סיבות מטופשות, אתה מתלונן שאבחנו אפנדציט באופן לא נכון פנה לצוות שלך

פרק 7

המיזוג הגיע, מוקדם מהרגיל, הסעודה מתקיימת כבר בלילה 18 וביום 19 יש, בניגוד לרגיל, אתגר פרס. אחרי זה המשחק מתחיל, וזה באמת מרגיש שקים היא היחידה שמשחקת שח, אולי חוץ מטרויזן אבל הוא כרגע בכיס הקטן שלה. וזו הבעייה הגדולה עם הקאסט הזה, קים היא אכן שחקנית מצוינת והיא הוכיחה את עצמה פלוס פלוס בעונה 40, אבל בעונה הזו כולם, חוץ מקים, סברינה וטרויזן, משחקים דמקה במקרה הטוב. אחרי זה טרויזן זוכה בחסינות וקים מסמנת את ג'ונאס בתור מטרה, כשטרויזן וג'יי נעולים על להדיח מישהו ממאנונו, לא משנה מי.

שכחתי מהמתיחות שהייתה בין צ'לסי לטרזן, עוד משהו שבסוף היה שווה לתחת ולא שינה כלום בטווח הארוך. ג'ונאס מודח ואנחנו בדרך למיזוג שבתקווה יהיה קצת פחות משעמם משני המיזוגים הקודמים.

פרק 8

האסטרטגיה בינתיים סבירה, לקים יש שתי בריתות - שבט סלאני לעומת כל הבנות - והיא צריכה לבחור ביניהן, ולהשתמש בשתיהן כדי להגיע יותר רחוק עם ברית יותר מהודקת. אבל כולם, ואני מתכוון כולם, חוץ מקים, עושים טעויות של טירונים. זה כולל את צ'לסי ששוכחת שאליסיה וכריסטינה לא אמורות להיות איתה בברית, זה כולל את טרזן שהמשחק החברתי שלו נע בין נוראי ללא קיים, זה כולל כמובן את מייק וג'יי שהאמינו לקים ועכשיו במיעוט מיידי. היחידה שלא עושה טעויות כרגע, מלבד קים, היא הסגנית שלה סברינה.

אז ג'יי זכה בחסינות ועוד כמה דברים חביבים, אבל בגדול זה פרק לא מלהיב מעוד עונה לא מלהיבה.

פרק 9

עוד אתגר עשה זאת בעצמך? אני חושב שזו אחת הסיבות הכי חשובות שלאנשים התחיל להימאס מהישרדות בנקודה הזו, למרות שסוף סוף קיבלנו עונה בלי החזרת מודחים, זה כבר נהדר מול שתי העונות שקדמו לעונה הזו. וזה גם אתגר כל-כך מטומטם. מה, ג'ף פשוט קם בבוקר והחליט שלא בא לו לקיים אתגר? כרגע ג'יי וטרויזן עדיין מאמינים שקים מזגזגת בין שתי הבריתות ועוד יכולה לעבוד איתם. מה שהפרק הזה נותן לנו בעיקר זה את הסיפור של צ'לסי, שלא הצליחה לשחק את המשחק כמו שצריך ולכן נראתה כנגררת בגמר וקיבלה אפס קולות. למרות שתכל'ס, מול קים, בקאסט העלוב הזה, אף אחד או אחת לא צריכים לקבל אפילו קול אחד.

צ'לסי גם זוכה בחסינות, טרויזן שולף אליל, אבל בזכות טרזן (שאני לא מבין - אתה רוצה לעצור את ברית הנשים או להיות שפוט?!) ובזכות טרויזן עצמו שהיה היחיד שהצביע לקים במקום לאליסיה, ג'יי מודח. יכולתם להיות מאוחדים ואז אליסיה הדוחה הייתה מודחת! אבל אז כנראה פשוט הייתם דוחים את הבלתי נמנע בעוד הדחה אחת. ובזאת קים וסברינה נשארו לגמרי לבד בתור היחידות שלא עשו אפילו טעות אחת - למרות שהפיצול של קים בעצמו היה מסוכן.

נערך לאחרונה ב:
פרק 10

לטרויזן ירד סוף סוף האסימון שהנשים רוצות להדיח את כל הגברים, ולקח לו זמן, אבל הוא מתחיל להיות בלתי לגמרי. הוידויים שלו הם מיזוגניה טהורה. לא שוביניזם, לא "נשים צריכות להישאר במטבח", מיזוגניה. הקול קול טרויזן והמילים מילות אנדרו טייט. מבחיל שאנשים בכלל חושבים ככה בימינו אנו. אחרי זה הוא קונה לעצמו יתרון לאתגר החסינות באחת המכירות הפומביות הכי משעשעות בתולדות הישרדות, ובהמשך גם זוכה בחסינות - וממשיך להתרברב.

אחרי זה טרויזן סוף סוף מחליט אשכרה לעשות תוכניות לטווח הארוך, ומנסה להעביר את אליסיה וכריסטינה צד נגד קים. אבל כבר מאוחר מדי בשבילו, הוא בהחלט הצליח לעשות רושם של אדם שלא כיף לעבוד איתו. לא רק שהוא לא הצליח להעביר את הבנות צד, אפילו טרזן לא עבד איתו והצביע נגד ליף, בזמן שהנשים פיצלו בינו לבין ליף!

פרק 11

בנקודה הזו העונה צפויה ומשעממת כמו שתי הקודמות, אבל היי, אתגר "מה השבט חושב" חזר, ואולי זה יכול להוביל לקצת חיכוכים בין הנשים. אבל טרויזן מתגלה בתור התשובה לרוב השאלות השליליות, ואני מאוד בספק אם זה פשוט חשיבה קבוצתית. למעשה, הוא מתחיל לגרום לי לחשוב על רורי מונואטו. אתה רוצה להציל את עצמך? תעבוד כמו חמור. גם במחנה, גם בבניית קשרים, ובחייאת רבאק, אל תהרוס אותם עם שטויות, כנ"ל מארי והקוקוסים, בלי זה היא אולי הייתה מסוגלת להעביר מישהו צד. או שלא - כי כולם שיחקו את המשחק שהיה הכי נכון עבורם, כולל אווה. אבל מספיק עם עונה 48.

וטרויזן ממשיך לשחק גרוע כשהוא משנה את המטרות שלו להעברה כל שני וחמישי. עכשיו הוא מכוון נגד אליסיה פתאום, ומנסה להעביר את סברינה וקאט צד. קצת עקביות, בבקשה. הוא לא מנצח בכבוד, הוא לא מפסיד בכבוד, למה שמישהי תרצה לעבוד איתו? אפילו טרזן כבר לא איתו! וזה לא שכל-כך קל לעבוד עם הנשים, אל תשכחו איך הן התנהגו בהתחלה, עם הריבים האינסופיים בין אליסיה, כריסטינה וקאט. קים זוכה בחסינות ראשונה מתוך ארבע, ולמרות שזה נראה מובן מאליו שהיא תזכה, עם העריכה הדומיננטית שלה, ראינו כמה העריכה עזרה לראסל לזכות.

ובזאת טרויזן עומד להיות מודח, יש לו אליל מזויף אבל רוב הקולות עדיין ילכו אליו, כשתוכנית ב' שאין שום סיבה שתצא לפועל היא כריסטינה בכלל. אליסיה ממשיכה להטריד אותי, היא מורה לחינוך מיוחד? רחמיי על כל התלמידים שלה - סיכוי לא קטן שחלקם על הרצף. טרויזן הודח והביא על עצמו את ההדחה שלו לגמרי.

פרק 12

כיף לראות אתגרי פרס בכל הפרקים, ולפעמים הם מובילים לחיכוכים. בפרק הנוכחי, זכייה באתגר הפרס ובחירה לא נכונה של שורדות להצטרף לפרס חרצה את גורלה של קאט. או שלא. סך הכול ברית החמש מההתחלה שרדה יפה עד עכשיו, כשכריסטינה שהייתה מחוץ לה כל הזמן, איכשהו הצליחה לטפס קצת במעלה הברית. קאט גם כמעט זכתה בחסינות, אבל כמו עם הרבה פרקי הדחה אחרים, אלה הוידויים שלה שחרצו את גורלה עריכתית. אבל בואו לא נשלה את עצמנו. קאט טיפשה. לא רק בורה, לא רק תמימה.

ובזאת נעצר רצף הדחת הגברים לפני שהגבר האחרון, טרזן, הודח. בואו נראה כמה זמן נשאר לו עד שאנחנו מקבלים רק נשים! ;-)

פרק 13

בנקודה הזו קים היא במרכז הלוח ואף אחת לא חושבת אפילו להדיח אותה. סברינה וצ'לסי מכוונות נגד אליסיה וכריסטינה, שאיכשהו נהיו בנות ברית אחרי ההתחלה המאוד רעועה (ורעילה) ביניהן, וטרזן... פשוט נמצא שם. ממש לא ברור לי מה הוא מנסה לעשות, הוא פלואוטר קלאסי, וכשמשתמשים בביטוי הזה (שיותר מזוהה עם האח הגדול) יש שני סוגים של משחק - מישהו שאין לו ברית ומזגזג בין כולם כל הזמן, משחק מאוד חזק אבל מסוכן, ומישהו ש... אין לו משחק בדיוק והולך לאן שנושבת הרוח, כמו טובע שנאחז בקש. כרגע נראה שטרזן הולך לכיוון השני. אז למה הלכת עם הנשים?! יכולת להיות מאוחד עם הגברים בפיינל 10 ואליסיה הייתה מודחת, בפיינל 9 יכולתם להוציא מקים את האליל שלה ואולי אפילו לנצל את הסדקים אצל הנשים ולשלוט במשחק! אבל לא. אבל אתה יודע מי כן ניצלה את הסדקים בברית אחרת? קים. ובגלל זה היא שחקנית טובה ואתה כישלון.

בכל מקרה, צ'לסי זוכה בפרס ולוקחת איתה את קים וסברינה, וביחד הן מחליטות להיות הפיינל 3. המטרה שלהן: להדיח את טרזן, כדי לוודא שאליסיה וכריסטינה לא יוכלו איכשהו להגיע לרוב רעוע בשבט. אחרי שאליסיה זכתה בחסינות, קים הצליחה בקלות לאחד את כל הנשים נגד טרזן, ולראשונה אי פעם (וסביר להניח שלתמיד) הגענו לפיינל 5 שכולו נשים. עוד יהיה בהמשך פיינל 3 נשי פה ושם (האחרון היה בעונה 29), אבל לעולם לא יהיה עוד פיינל 5.

הגמר!

אוקיי, קודם כל, מזל טוב לקים. היה אפשר לומר לה את זה גם בפיינל 7 ואולי אפילו בפיינל 9, אבל עכשיו זה מובן מאליו. קים הולכת לזכות. צ'לסי וסברינה ואליסיה וכריסטינה לא הולכות לשתף פעולה ולהדיח אותה. וצריך ג'ורי ממורמר *במיוחד*, ברמה של שבט סוק ג'אי שמבחינתו עצם קיומו של המשחק היה קו אדום, כדי שהיא לא תזכה בגמר. לא שיש סיכוי שהיא בכלל תוכל להיות מודחת, בהתחשב בעובדה שהפרק רק מתחיל והיא זוכה בעוד חסינות! וכולן מצביעות נגד אליסיה. קאט במושבעים, בחייאת תתבגרי. אני משוכנע שיש מי שמאמין שאם מישהו ביחסים טובים עם כולם, אסור לו להצביע בכלל, הוא צריך לפרוש. גם אחרי זה אין ממש הפתעות, קים זוכה בחסינות נוספת וכריסטינה מודחת בלי גינוני טקס. יותר מעניין אותי לדעת איך המושבעים יגיבו לקים ולבנות בריתה, ברור שקים תזכה, אבל זה לא מספיק. היא צריכה לזכות 9-0-0. כל תוצאה אחרת לא תהיה טובה.

מה שכן, אני שמח שכולן החליטו לספר על המצב שלהן מחוץ למשחק רק בסוף, ולא להשתמש בזה כחלק מהמשחק שלהן. כאילו, אם זה לא משפיע ברמה האישית, כלומר זה מוגבלות (כריסטי, צ'אד, נואל) או פשוט שוני (אווה), לא להפוך את זה לחלק מהמשחק. השיא השלילי כמובן שייך לדניס מסין שניסתה להשיג סימפטיה אחרי שהתוכנית נגמרה (!!!) ומסתבר שזה היה שקר. קצת מוזר לי שצ'לסי בסוף הייתה עז כי העריכה לא בדיוק צחקה עליה. קאט הרוויחה נקודות זכות על הנאום המעולה שלה, טרויזן הפסיד כי הוא התמרמר על קים בגלל... מה בדיוק?!? ובגללו קים לא הגיעה לתוצאה המושלמת הנדרשת.

דירוג:

1. קים!!!

2. סברינה
3. צ'לסי

4. שיהיה ג'יי
5. קאט
6. טרזן
7. בכל זאת טרויזן
8. מייקל
9. נינה
10. מוניקה
11. כריסטינה