סולידסנייק2
Member
אוקיי, סיימתי את עשרים העונות הראשונות של הישרדות! ומכאן... אוי, לא. יש כמה עונות מעולות, אבל רוב 20 העונות שלאחר מכן הן לא כאלה משהו. ורצף העונות הכי גרוע הוא ללא צל של ספק 21-24, אז בואו נתחיל מהפחות גרועה בהן. החדשות הטובות הן שאין החזרת מודחים. בעונה 7 זה לא היה כזה נורא בגלל ששני מודחים חזרו למיזוג וזהו. אבל החזרת מודחים לפרק הגמר זו רעה חולה שצריכה להיגדע לחלוטין בכל גירסה ביקום. בכל מקרה, ברוכים הבאים לעונת מלחמת המינים השלישית! רואים שזה עידן חדש בהישרדות, כי בריתות נכרתות אצל שני המינים ממש על ההתחלה. קים מהר מאוד מתחילה לבלוט ואם היא מודחת לפני הפיינל 6, אני צנצנת.
האווירה בין שני השבטים שונה מאוד מאשר בעונות 6 ו-9 (69, חחח... אני לא אתפלא אם זה ממש לא היה צירוף מקרים), זו ממש מלחמה לכל דבר ועניין, בעיקר בגלל שהגברים הצליחו להדליק אש והנשים מנסות לעשות הכול - אבל הכול - כדי לקבל קצת מהאש. מלחמת האש פותחת חזית בין אליסיה וכריסטינה, אבל אנחנו לא מקבלים שום מידע על מה שקורה אצל הגברים, וואו, מעניין איזה שבט יגיע למועצה! אבל זה לא משנה, כי באתגר קורטני לא שומעת להוראות של ג'ף, נוחתת על הידיים - ושוברת את פרק כף היד. האתגר נעצר, הגברים בוחרים לזכות בחסינות מיד, וקורטני בסופו של דבר מפונה מהמשחק אז זה לא משנה, אבל שבט הנשים לא מתפקד.
האווירה בין שני השבטים שונה מאוד מאשר בעונות 6 ו-9 (69, חחח... אני לא אתפלא אם זה ממש לא היה צירוף מקרים), זו ממש מלחמה לכל דבר ועניין, בעיקר בגלל שהגברים הצליחו להדליק אש והנשים מנסות לעשות הכול - אבל הכול - כדי לקבל קצת מהאש. מלחמת האש פותחת חזית בין אליסיה וכריסטינה, אבל אנחנו לא מקבלים שום מידע על מה שקורה אצל הגברים, וואו, מעניין איזה שבט יגיע למועצה! אבל זה לא משנה, כי באתגר קורטני לא שומעת להוראות של ג'ף, נוחתת על הידיים - ושוברת את פרק כף היד. האתגר נעצר, הגברים בוחרים לזכות בחסינות מיד, וקורטני בסופו של דבר מפונה מהמשחק אז זה לא משנה, אבל שבט הנשים לא מתפקד.