עונה 2

nitzosh14

New member
עונה 2

מישו פליז יכול להגיד לי איפה אני יכולה להוריד את העונה השניה של ורוניקה מארס??

Rock Dragon

New member
אמממ

אם אני לא טועה היא מתחילה בארה"ב רק ב28 לספטמבר או משו כזה...

Nitzan122

New member
בינתיים את לא

יכולה להוריד אותה משום מקום מהסיבה הפשוטה שהיא עוד לא התחילה, אבל היא מתחילה בעוד 3 ימים(
איזה כיף!
) ואז תוכלי להוריד, אבל אסור לתת כאן הוראות איך להוריד, אם את רוצה צרי איתי קשר במסרים.

ועוד שאלה בעניין...../images/Emo26.gif

מי שמשתמש באימיול, בבקשה ליצור איתי קשר במסרים!!!

../images/Emo41.gifמספר שאלות שיש לי בקשר לפרקים

יכול להיות ששאלתי אותם בעבר אבל לא נראה לי.. פשוט בגלל שאני רואה את הפרקים במחשב אני מוצאת לפעמים דברים שאני לא לגמרי מבינה..
אוקיי שאלה בקשר לפרק 10, למה בסוף שון היה זה שלקח את הכסף? בפרק 17, איך בסוף ורוניקה הבינה שזה אבא של הצ'ו הזה שהטריד את סברינה ההיא? היא הבינה את זה בזכות ה-ואן לו הזה, החוקר הפרטי הדביל?

אה ועוד שאלה קטנה

נכון בפרק 14, ורוניקה ישבה במחשב בביצפר וקראה או כתבה את התיקייה של דנקן אחרי שהיא מצאה מה המחלה שלו, ואז הוא בא לדבר איתה, אז הוא בעצם ראה את זה או לא?

only veronica

New member
נצל"ש.אם כבר שאלות..

באיזה פרק ורוניקה בשמלה אדומה כזאת בחוף הים?

Lirchu

New member
פרק 4!

בדיוק היום ראיתי אותו! היא הלכה לעשות סקיני דיפינג!!!
שזה בעיקרון להיכנס לים ערומה חחחח

Nitzan122

New member
שון

שתה מבקבוקים שהוא הביא מהבית, הכניס לתוכם את הכסף ואז הוציא את הבקבוקים מהפחי מיחזור ראיתי את זה מזמן אבל אם אני זכרת נכון זה היה בזכות ואן לו כי הוא הזמין משם את הפיצה או משו, לא זוכרת בדיוק... ולא הוא לא ראה את התיקיה בפרק 14 הוא גילה שהיא חוקרת עליו רק בפרק 18 אחרי שלוגן סיפר לו

SuperGirl82

New member
גם לי הנק' לא כ"כ ברורה

אבל לפי מה שאני הבנתי זה כי תמיד חשבו שהוא עשיר כי הוא גר בבית הכי מפואר בנפטון, אבל בעצם אבא שלו הוא רק המשרת של המשפ' שגרה שם...

Nitzan122

New member
../images/Emo45.gif

כל הזמן אמרו "זה לא יכול להיות שון למה לו לגנוב? הנהג מסיע אותו לבצפר!" אבל בעצם הנהג זה אבא שלו, הוא רחוק מלהיות עשיר והוא כן צריך את הכסף

Lirchu

New member
אני בשוק אני עוד שניה מתהה!!!!!!!!

נמחק לי הסרטון הארוך של מי בדלת! כאילו יש לי אחד ללא הפלאשבק! בבקשה מישו יכול להביא לי את הקישור להוריד או לשלוח לי במסנג'ר? פליז פליז פליז אני עוד שניה מתמוטטת!

irene17

New member
אני אעלה לך את זה ל YOUSENDIT

אני אשים פה קישור כשזה יסיים

למעלה