עונה 2 של 24 - ערוץ 10

עונה 2 של 24 - ערוץ 10

ערוץ 10 רכש לשידור את העונות השניות בסדרות "24" ו"המורדים", שתי הסדרות שמניבות את הרייטינג המשמעותי ביותר בערוץ ומושכות קהל צופים קבוע. "24" של רשת פוקס עלתה בערוץ 10 לפני כשלושה חודשים, והיתה לשיאנית הרייטינג בערוץ מאז - כ-7% בממוצע. עד לסיום העונה הראשונה נותרו עוד ארבעה פרקים לשידור, ומהערוץ נמסר כי עדיין לא ברור האם העונה השנייה (אף היא ב-24 פרקים בהתאם לשמה) תשודר מייד עם סיום הראשונה או שתמתין לשיבוץ במועד מאוחר יותר. עם זאת, לאור הביקוש הגבוה לפרקי הסדרה בספריות הווידיאו, הודיעה היום רשת בלוקבאסטר כי כבר עתה ניתן להשיג בסניפיה את פרקי העונה השנייה ב-DVD למכירה או להשכרה - ללא תרגום לעברית. לינק כאן.

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifYEY!! המורדים חוזרים!!!

|זה היה הקול הציני שלי|

יאש!!!

אבל רק דבר אחד מרגיז אותי - איך העזת לאמר "24" ו"המורדים" באותו משפט!!!!!!!?!?! האחת זאת הסדרה הכי גאונית שנוצרה - והשנייה הסדרה הכי מפגרת ודפוקה שיש!!! בכל מקרה, זה נהדר! אין, אין על ערוץ 10! :)

neta 7

New member
../images/Emo45.gifצודק../images/Emo45.gif

שיט, עכשיו שוב כל הארץ ידבר על הסידרה המטומטמת הזאת

אני לא כתבתי את זה...

שמתי לינק למקור. ככה זה היה - פשוט העתקתי את זה.

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifכופר שכמוך!!

"האחת זאת הסדרה הכי גאונית שנוצרה - והשנייה הסדרה הכי מפגרת ודפוקה שיש" - איך אתה מעז להגיד על 24 שזו הסדרה הכי מפגרת ודפוקה שיש?!? אז נכון, ליד המורדים היא נראית די עלובה, אבל בכל זאת... |זה היה הקול הציני שלי|

אם אתה כ"כ מת על המורדים,

לך לפורום "המורדים" ותפסיק לכתוב הודעות "ציניות". זה לא היה הקול הציני שלי.

Ignition

New member
גדול !

הפעם אני לא לוקח את העונה בDVD מי שלא עשה את זה אז שגם לא יעשה !!. זה הורס הכל.. אין כמו לחכות כל שבוע לפרק חדש

למעלה