עונה 2 פרק 12

vikush666

New member
עונה 2 פרק 12 ../images/Emo58.gif

נורא התאכזבתי מהפרק. הוא היה נטול מתח אופייני לסדרה. לקראת הסוף זה התחיל להיות קצת מעניין, אבל עדיין - מאכזב. אני מאוד מקווה שהפרק האחרון יהיה מעניין יותר ויפצה על ה"כישלון" של הפרק הזה. הדמות של אמנדה ניראית לי יותר מדי מאולצת ולא טבעית - "המלאכית הקטנה והמסכנה". גם ה"טיפול" של לורי ודקלן ניראה נלעג ופתטי. סופו של דבר, אני באופן אישי, ציפיתי מהפרק הלפני אחרון לעונה להיות יותר מרשים.

pb vm l

New member
../images/Emo58.gif

אני כל כך מבכימה איתך... תאמת הרגע היחיד שבאמת לא ציפיתי לו בכל הפרק היה הרגע שבו ניקול ראתה שקייל בורח... ותאמת בלב ממש ממש רציתי שג'סי תקפוץ ולא תחזיק לקייל את היד. לפי הפרומו של הפרק האחרון הוא לא הולך להיות כל כך טוב אבל אולי יפתיעו אותנו....

sirexrv

New member
../images/Emo58.gif -כן ממש מבין אותך...

הפרק היה מאכזב -אבל רוב הסיכויים שהוא פרק הכנה לפרק הסיום... החלק שהכי הצחיק אותי (או הוציא ממני משהו) היה החלק של גוש הידיה\חברה שלו....

NamelessGirl

New member
אני לא מבינה מה יש לכם ממש אהבתי את הפרק!!

הדבר היחיד שאכזב אותי זה שג'סי לא קפצה בסוף אבל לא נורא להילרי היו כמה יציאות קורעות הפרק!! "פור דה לאב אוף פיטר פטרלי!" וקקלן!

NamelessGirl

New member
כן אבל לא היה מקום

חוץ מזה שמין הסתם אם כל השרשור עוסק ספרק שהוא ספויילר גם ההודעה שלי תהיה ספויילר

נמ,

להבא לסמן ספוילר בכותרת, ומצידי את השורה: "אני לא מבינה מה יש לכם ממש אהבתי את הפרק!!" תדגישי ב-3 מרקרים בתוך ההודעה.
סופ"ש רגוע ושקט!

NamelessGirl

New member
אוקיי אם זה מה שאתם רוצים

אני לא רואה סיבה להתווכח.. אבל עדיין אניחושבת שאם אני מגיבה על פרק שעוד לא שודר בארץ מן הסתם זה יהיה ספויילר ואנשים הם לא כאלה טיפשים..הם רואים כותרת עונה 2 פרק 12 עם כותרת של ספויילר הם יבינו שמן הסתם כל השרשור יכיל ספויילרים על הפרק הזה...

darklighter

New member
אבל מניסיון של ויכוחים קודמים בנושא../images/Emo190.gif

זה שהודעה משורשרת לפרק
מסויים כמו 212 לא בהכרח אומר שהיא קשורה לפרק לפעמים אנשים מנצלשים וכותבים על פרקים אחרים או על
ובנאדם שרואה הודעה לא מסומנת בשרשור עלול לחשוב שאין בה
... אני יודעת שזה נשמע קטנוני אבל יש אנשים שמפריע להם (למרות שאני לא אחת מהן כי אני נוטה לגישה של "אם אני לא רואה את הסדרה בארה"ב/יש פרקים שלא הספקתי לראות אני לא אכנס לפורום עד שאשלים את הפער". אבל זה כי יש לי אופי חלש ואני מתפתה לקרוא ספוילרים...) סליחה על החפירה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif

לפעמים אנשים שלא רוצים לקרוא ספוילרים נכנסים להודעות שלא מסומנות ב
סתם כדי לקרוא פרטים קנטים שלא מסגירים הרבה מהעלילה. זה לא הופך אותם לטיפשים ולא צריך להרוס להם.

nick at noon

New member
גם אני אהבתי ../images/Emo58.gif

הילרי באמת מאוד מחוברת לטלביזיה כנראה, היא בסוף גם הלכה לראות מרתון אבודים. מעניין אם הזיווג קקלן כבר מופיע באתרי סיפורי פאנפיק. כמובן שזה פרק שבעיקר מכין לקראת הפרק הבא, אבל זה לא רע. אני בכלל די אוהב פרקים שהם בבית וזה שסטיבן סוף סוף גילה משהו היה מאוד משמח. חוץ מזה אני שמח שכבר כנראה לא יתעסקו בשאלה האם סטיבן בגד בניקול, זה היה קו עלילה טיפשי.

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifשאלה

כי לא ממש זכור לי.. סטיבן אי פעם ראה בכלל את טום פוס? כאילו לפני שהוא ראה אותו כבול לכסא..

nick at noon

New member
בעונה הראשונה ../images/Emo58.gif

טום פוס היה בחברת אבטחה בשכונה שלהם והוא הגיע לבית שלהם אחרי שהייתה פריצה או משהו כזה. לא היה לו אבל מושג שיש לו קשר לקייל.

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

גם קצת התאכזבתי... אבל הטיפול של הילארי ללורי ודקלן היה קורע
אמממ וגם רציתי שג'סי תקפוץ... מעניין מה ניקול וסטיבן גילו על קייל... מקווה לשיפור בפרק הבא...

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif

אנחנו יודעים מה ניקול וסטיבן גילו על קייל. ניקול גילתה כבר לפני הרבה זמן שהוא היה בשריפה והוא לא נשרף. ולאחרונה היא גילתה שיש קשר בין קייל וג'סי בגלל שהיא ראתה שהם מציירים אותו דבר. סטיבן שמע את השיחה בין המגעיל הזה (שאם הוא ראה את הפרצוף שלו הוא היה אמור לזהות בתור העורך דין של קייל) לטום פוס (שגם אותו הוא אמור לזכור) והם דיברו על קייל.

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אני יודעת שזה מה שהם גילו...אבל זה שני דברים שונים...ומהסוף נראה שהם מנסים להגיד אותו דבר...

למעלה