עונה 2 עכשיו ב VOD !!!

עונה 2 עכשיו ב VOD !!!

נכון חשבנו שלא יהיה בגלל תגובות מטוטמות בפורומים של הוט אבל מסתבר שיש. לא ברור מה נסגר איתם. בכל מקרה, הייתי חייבת לבדוק עכשיו ויש את העונה השנייה בחינם, HOT יצאו גדולים. ד"א לא הצגתי את עצמי עדיין בפורום. קוראים לי שני והכרתי את הסידרה דרך ה VOD במהלך לילה אחד בסוכות שלא יכולתי להירדם. מאז ראיתי כל לילה כמה פרקים ובסופו של דבר ראיתי את כל העונה בסוכות. אני מחכה עכשיו שייגמר האח הגדול כדי שתהיה לי את הטלויזיה לראות את הפרק הראשון.

StarIess

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

והווו D: נחשו מי הולכת לראות TLW כל הלילה.

Shiri from the block

Active member
אני משוחררת כבר כמעט שנה../images/Emo113.gif (אוף זה כזה עצוב להגיד את זה) וזה לא מוטו חח, זה היה סתם בצחוק קודם כל. שינה זה דבר חשוב.. למרות שמצד שני, זה לפעמים כן ביזבוז זמן. ברור שהגוף צריך את זה, אבל אם יש משו שכן למדתי מהצבא- זה כמה דברים אפשר להספיק בסה"כ 10 שניות בלבד. לא יאומן. אני זוכרת כשהגעתי לבית אחרי טירונות ולמרות שהייתי מותשת לא הלכתי לישון כי בשביל מה ללכת לישון כשיש עוד כל כך הרבה דברים שאפשר להספיק לעשות?

StarIess

New member
לא, לא ממש.

סיימתי בית ספר ואני עצלנית מדי כדי לעבוד ככה שאני די אוכלת חינם ארורה כזאת. אבל עוד מעט אני אלך לצבא, ואז אני אוכל להפסיק להרגיש רע שאני לא עושה שום דבר עם עצמי. :)

linoyt16

New member
עשית לי את היום:]:]:]

כמה חיכיתי לזה,ראיתי עג פרק 7 באינטרנט ועכשיו יאלללה לחרוש על הויאודי שוב!!

shink

New member
^^

חברה שלי מתקשרת אלי ועשוה לי.."היי יש כבר את העונה השניה!" האמת חשבתי שהם ישדרו את זה רק בעוד איזה שבוע שבועיים.. ראיתי כבר שלושה פרקים^^

vitekriver

New member
בלעע העונה ה2

בתחילתה כמה בכיתי אל תצחקו אבל לקחתי את הכאב של בט מזה קשה הייתי עצובה בגללה עצובה בגלל טינה כל היום בבאסה אפילו קניות בקניון והבטחות ממיכל שהיא תצא עם גבר לא עזרו להצחיק אותי אבל עונה חזקה

אגב הכאב של בט והבגידה שלה

באמת שלא הצלחתי להבין מה לעזזל היא חשבה או לא חשבה שהיא עושה. לא הבנתי למה היא בגדה ולא פשוט פיטרה את קנדיס כשהיא ראתה את מה שקורה לה. מה שזה לא יהיה......

vitekriver

New member
צודקת לגמרי

בט הייתה מטומטמת ואני חושבת שהיא פשוט רצתה להפסיק להיות בשליטה כל הזמן ומפה נבעה הבגידה אני לא מאמינה שהיא הפסיקה לאהוב את טינה אני שונאת את קנדס בכללי ושמחה שלא הראו אותה יותר לעולם בסדרה הסצינות עם קנדס עושות לי בחילה אני תמיד מריצה כשהפרחה הזאת על המסך רק דיברתן על קנדס עכשיו בדוק אני לא נרדמת אני הולכת להעיר את חבר שלי אם אני לא ישנה אף אחד לא ישן

t i t i13

New member
הכאב של בט?!!

איך אפשר בכלל לרחם עליה..היא גרמה להכל...סתם ביצ'

vitekriver

New member
אני ופי סלחנו לה והכי חשוב

טינה סלחה לה!!!!!!! היא שילמה על מה שהיא עשתה למרות שלא משנה מה אני לא רואה מצב שאני בוגדת בקופיף שלי עם לא עם בראד פיט ופקונדו אראנה ביחד

FireInsaid

New member
חחח קורי זה נושא מסובך

בט באמת עשתה משהו ממש ממש רע... ךפי דעתי היא פשוט הייתה צריכה הפסה מטינה, קשר של 7 שנים זה המון המון זמן. רק אחרי שהיא איבדה אותי היא הבינה שטינה היא האהבה האמיתית שלה.. טיבט לנצח!!

Shiri from the block

Active member
סליחה? מזה הפסקה?../images/Emo113.gif או שהיא מתחייבת לקשר, או שהיא לא! אם כל 7 שנים היא תתחיל לבגוד בטינה בגלל "קשר ארוך" אז אולי לא מתאים לה להיות מונוגמית. אם נמצאים עם מישו אמורים להיות אך ורק איתו.

FireInsaid

New member
כן, אני מסכימה איתך

פשוט בט היא... היא.. מוזרה >< גם כל הקטע של התינוק והכל ממש השפיע עליה, נראה לי שהיא הרגישה שהיא צריכה לברוח קצת [אני לא אומרת שזה בסדר, מה שהיא עשתה]

מאוד מסכימה איתך

חוץ מזה מה היא קיבלה מקנדיס שהיא לא יכלה לקבל מטינה. אני באמת לא מצליחה להבין מה גרם לה לעשות את זה. חוץ מזה בגידה גורמת לכאב בלתי יאומן ואני חושבת שהם הראו את זה בצורה מאוד חזקה בסצינה ההיא.

vitekriver

New member
בגידה באמת גורמת לכאב עצו

ובכלל זה לא שבט לא אהבה אותה כי כולנו ידענו שהיא כן ומאוד לדעתי ההפלה של התינוק השפיעה עליה בצורה מטורפת והסצינה הזאת בסוף העונה היא הסצינה הכי חזקה שראיתי אי פעם, בנו את הסצינה הזאת מתחילה הסדרה רק לחשוב על זה בא לי לבכות

vitekriver

New member
אני לא חושבת שזה היה הפסקה

אני חושבת שפעם אחת היא נתנה לעצמה לא להיות בשליטה וזה עשה אותה חלשה להיכנע ליצרים שלה לדעתי זה קשור לכך שהיא הרגישה שכל הלחץ והאחריות עליה כפי שאפשר לראות בסוף 108 כשהם חוזרות מהמסיבה טינה ישנה בשלווה ובט מלאה בחששות ובנוסף כן הבעיות בCAC גם השפיעה וכך קרה מה שקרה כולן מסכימות שהיא לא בגדה מחוסר אהבה לטינה או מכל שהיוו לה רגשות לקנדס זה היה סקס לא יותר ולא פחות פשש איזה מגילה כתבתי כאילו אני ד"ר רות או משהו חחחחח

למעלה