עונה 17 פרק 15

דוקודור

New member
עונה 17 פרק 15../images/Emo58.gif

פרק גדולללללללללללללללללל ממשיך את העליה של העונה ובגדול הפרק הזה מצטרף לפרק של שבוע שעבר ואף עובר אותו באיכות. פרק נהדר שמתחיל עם סצינות הטלויזיית פלזמה HD של הומר /לני , הרג אותי איך הומר קופץ בלו מושן לספה , התמונות עם הטלויזיה וכו'. הופעת אורח נפלאה של ההוא מהסידרה "המשרד" ושלהומר היה פיצות מחוברות עם סילוטייפ לרגליים מתחת למכנסיים. ובסוף הקטע הלסבי הרג אותי מצחוק. פרק נפלא שמראה שבכל סידרה יש עליות וירידות וכעט הסימפסונים בעלייה וטוב שכך.! פרק מומלץ מאוד. אגב שינויים מפרק לפרק נראה אם השינוי שחל בסוף הפרק ימשיך או לא?.

GK_FF

New member
אני ממש ממש אהבתי..

בהחלט אחד הפרקים הטובים מהזמן האחרון, וכ"כ אהבתי את הסוף!!! ספויילר בהמשך למה שקרה מי שלא זוכר.....
פטי מצאה לה בת זוג.
^^

GK_FF

New member
ואני כמובן.. ../images/Emo58.gif

*מאוד* מקווה שהשינוי ימשיך.. XD ^^

יונתן1988

New member
זאת הייתה פטי?../images/Emo6.gif

משום מה היה נדמה לי שהבעל שלה ההוא אמר לה "עזבת אותי לטובת הגבר הזה?!?!" טוב נו, היא באמת דומה לגבר

יונתן1988

New member
לא יודע למה

אולי כי לא הייתי לגמרי מרוכז בפרק היום... התקשיתי להבין חלק מהפרק. אבל ממה שהבנתי, היה חביב. הכי נקרעתי מהקטע שהומר מוציא את הפיצות מתחת למכנסיים

דוקודור

New member
מהקטע של

הטלויזיה של לני - זה היה גדול והזכיר את נפלאות העונות הראשונות! ממש החזיר עטרה ליושנה!

CountingCrows

New member
לא בדיוק....

יש להם בעונה ה-17 כש מארג' שומרת על הילדים של נד באופן קבוע ובארט נחטף ע"י קוף.... בערך... לא בדיוק

AlBundy

New member
זה לא הפרק הזה ../images/Emo58.gif

בפרק הקודם היה מה שאמרת. בפרק החדש יותר, זה שיצא השבוע, היה קטע על התכנית "אמא מחליפה", שכמו כמעט כל דבר בטלויזיה שלנו, נוסה קודם באמריקה.

CountingCrows

New member
קבל התנצלותי הכנה

האי-מיול שלי עובד ממש לאט אני מקווה שהלילה סוף סוף יירד פרק 15 של העונה....

kobi 23

New member
פרק חמוד לאללה ../images/Emo58.gif

אהבתי במיוחד את הקטע שהומר ריחף לו לספה ובאותו זמן הספיק לשחרר את החגורה,להוריד את הנעליים ולתפוס את הסנדוויץ.צחקתי בטירוף

למעלה