עונה 16

LrZt1986

New member
עונה 16

ראיתי היום שני פרקים שהורדתי מהעונה החדשה (השני והשלישי), ואני חייב להגיד שהם ממש לא משהו... כאילו בסדר, אבל לא ברמה של סימפסונס, לא הצחיקו אותי כ"כ ולא עניינו משהו... כל העונה היא כזאת? האם התוכנית באמת מתדרדרת??

GK_FF

New member
סימפסונס התחילו להדרדר מעונה 12\13

בערך, אם אתה אוהב את מה שמשודר כיום בערוץ 11, זאת עונה 14, שהיא לדעתי הכי גרועה מכל העונות האחרונות, אז 16 טובה יותר לפחות *ממנה*. בעונה 16 אולי פרק 2 ו-3 באמת לא משהו... מממממ..... אני אנסה לחשוב מה הפרקים הטובים ביותר בעונה הזאת...... פרק 10 נחמד מאוד (הפרק שמאשרים בספרינגפילד חתונות הומואים ולסביות) פרק 16 (הפרק עם ריי הגגיסט (נו איך אומרים אחד שמתקן גגות)) פרק 18 (הפרק שליסה מתחילה לשיר) פרק 20 (הפרק על נד והומר) אבל תכלס נהנתי מרוב העונה ואת רוב הפרקים ראיתי מספר לא קטן של פעמים. אני ממליץ לנסות את העונה הראשונה של Drawn Together, סדרה מצוירת עם 7 פרקים והולכים בקרוב להוציא לה עונה שניה שאני מחכה לה מאוד.. לאחרונה התחלתי לראות וויל וגרייס ודווקא מאמצע עונה 17 ועד סופה (אני מוריד כרגע את הפרקים האחרונים) אף פעם לא ראיתי את הסדרה ואני יודע שהיא סיטקום (אחד הפורמטים של "קולנוע" שאני יותר שונא), אבל דווקא ככל שהמשכתי לראות התרגלתי ונהנתי מזה יותר.. הפרק הראשון שראיתי (7X16) היה ממש גרוע אבל זה עלה בהדרגה והאחרון שיצא לי לראות (7X19) דווקא היה ממש מצחיק.. לא יודע אם הייתי אומר "מומלץ" אבל לאחד כמוני שלא יכול להרדם בלי משהו ליידו שייקטול כל טיפת מחשבה (אחרת אני לא נרדם, וזה קצת עצוב), זה עוזר.

GK_FF

New member
וויל וגרייס = עונה 7, לא 17........

לא חושב שהתחילה עדיין עונה 8 אפילו..

shmill

New member
מסכים לגמרי....

הם פשוט מאכזבים פרק אחרי פרק.. נראה לי שהיה טוב אם הם היו פורשים בסוף העונה ה13 וזהו גם לדעתי הונה ה14 הכי גרועה (למרות שהעונות 15-16 לא הרבה יותר טובות...) טוב אבל צריך לתת להם קרדיט.. סדרה שמגיעה לשיא שלה בעונה 3-4 ומתחילה להתדרדר רק בעונה 13 ראוייה להשתחוות!!

shmill

New member
אוהו

אני חייב לציין שהפורום חזר מעט לחיים אחרי שנים של תרדמת

GK_FF

New member
צודק..

גם אני חושב שהשיא שלה מתחיל בעונה 4 ומסתיים בערך ב-13, אני מסכים מאוד.
ואגב גם עונה 16 נחמדה פשוט לא משתווה לעונות הבאמת טובות של הסדרה.. ^_^

noaya

New member
זגג זה לא לזגוגיות?

אני דווקא חושבת שהשיא היה בעונה 7-8 ככה.

למעלה