עונה 16 לא משהו

PreDirector

New member
עונה 16 לא משהו

אבל הקודמות.....פשוט למות מצחוק! יש למישהו מושג אם אי פעם הפורמט של הסימפסונים ישתנה?

GK_FF

New member
על איזה פורמט אתה מדבר..?

והירידה החלה עוד בעונה 13.. ^^"

PreDirector

New member
פורמט?

סימפסונס מן הסתם... ממממ...רק עכשיו התחלתי לראות את העונה ה13 אחרי צפיה בעונות 14-16 . משום מה אני רואה אותם הפוך ,מהאחרונה עד ל....ראשונה. יש פרקים ממש טובים ב14&15 כמו הפרק שהומר הופך לרובוט ונאבק מול רובוטים :) אבל 16 ממש חלש..

shmill

New member
חחחחחח

לא משו :/... הפרק היחיד שאהבתי בעונה ה15 היה הפרק שמארג' כותבת רומאן.. חחחחחחחחח הומר בתור נהג אמבולנס...רעיון לא רע בכלל! "the hospital ?everyone is going there today!" חחחחחחחחחחחחחחחחחח... אבל כל שאר הפרקים ממש ממש חלשים.. בעונה ה16 אפילו יותר! חבל לדעתי הם היו צריכים לפרוש בכבוד אחרי העונה ה14 כמו שהם תכננו!

qmr

New member
שאמא שלך תפרוש!

הם יודעים מה הם עושים תאמין לי אין להם מה להשקיע כי במילא התוכנית מקבלת אחוזי רייטינג יפים ואולי אין כבר תפרץ רעיונות שהיה בעונות הטובות (שלישית עד תשיעית)

PreDirector

New member
פשוט הם צריכים להוסיף עוד דמויות

חוץ מזה, אני למשל יותר נהנה מהבדיחות ה"קטנות" והמתוחכמות מאשר התוכן של הפרק.....

B e n e

New member
מה שמדהים בסימפסונס,

זה שההתחלה והסיום של פרק שם פשוט לא קשורים אחד לשני. לדוגמא: הפרק מתחיל כספיישל ימי הביניים בביה"ס של בארט וליסה, ומסתיים במריבה בין הפרוטסטנטים לקתולים. אפרופו הפרק הזה- "You transformed breakfest into dinner! it's a miracle!!"

noaya

New member
לא יודעת למה,

אבל זה הזכיר לי פרק שחביב עליי במיוחד מהעונה ה-14, זה שבתחילתו בארט ומילהאוס צופים בהתלהבות ב"סאות' פארק", ובסופו כולם שרים את ההמנון של קנדה. דווקא האמצע שלו לא משהו, אבל ההתחלה והסוף הפילו אותי. "I heard the children's voices are done by adults!" "That's ok, but how are they gonna keep it fresh after 52 episodes?!"

shmill

New member
תיקון

בהודעה הקודמת שלי לא התכוונתי בשום דרך לזה שאני רוצה שהסימסונס יפרשו! פשוט התכוונתי להגיד שהסדרה היתה זוכה להרבה יותר כבוד אם הם היו פורשים בשיא ! באותה נשימה אני אומר שאני לא יכול בלי סימסונס אני מכור מכור מכור מכור מכור מכור!!!!!!!!!!!!!!!

noaya

New member
אם אתה כזה מכור,

איך זה שאתה לא יודע שבשם של התוכנית יש גם את האות פ"ה? דהיינו, סימפסונס ולא סימסונס?

למעלה