עונה 14 האם זו עונה שלא שודרה בהולמרק? כי משום מה תקציר הפרק מוכר לי. (זה שישודר הערב בערוץ 11) תודה
D Donatelo New member 16/12/05 #1 עונה 14 האם זו עונה שלא שודרה בהולמרק? כי משום מה תקציר הפרק מוכר לי. (זה שישודר הערב בערוץ 11) תודה
G gilriv New member 17/12/05 #2 ערוץ1 כל הכבוד לו.. הוא אכן שם את זה העונה 14 {חדש -וללא שידר חור ?_כמו שהוא רגיל לשים לאחרונה זה אכן עונה14 אני שמח {נקווה שכולם הראו אבל זה ביום שישי יום קצת בעייתי בגלל ארץ נהדרה ולפני ארוחת שישי
ערוץ1 כל הכבוד לו.. הוא אכן שם את זה העונה 14 {חדש -וללא שידר חור ?_כמו שהוא רגיל לשים לאחרונה זה אכן עונה14 אני שמח {נקווה שכולם הראו אבל זה ביום שישי יום קצת בעייתי בגלל ארץ נהדרה ולפני ארוחת שישי
S snier1991 New member 17/12/05 #3 מה כל הכבוד בזה מדובר בעונה ששודרה לפני 3 שנים זה פשוט מעצבן נראה לי זאת הסדרה היחידה בארץ שהיא בפיגור כזה גדול(אפילו בנות גילמור צימצמה פערים)
מה כל הכבוד בזה מדובר בעונה ששודרה לפני 3 שנים זה פשוט מעצבן נראה לי זאת הסדרה היחידה בארץ שהיא בפיגור כזה גדול(אפילו בנות גילמור צימצמה פערים)
G gilriv New member 18/12/05 #4 ? אבל זה לא כל כך נורא עם,בכל זות מדובר על ערוץ הראשון {שגם אני מבין שאנחנו רואים את עונה14 בנתיים עם ג'רי אורבך ?אבל בעונה15. נדמה לי דניס פארינה יכנס לצוות -חוק וסדר
? אבל זה לא כל כך נורא עם,בכל זות מדובר על ערוץ הראשון {שגם אני מבין שאנחנו רואים את עונה14 בנתיים עם ג'רי אורבך ?אבל בעונה15. נדמה לי דניס פארינה יכנס לצוות -חוק וסדר
S snier1991 New member 18/12/05 #5 זאת הבעיה שלי למעט הסדרות של חוק וסדר אין תוכניות בכזה פיגור שני הcsi לאס וגאס אמריקן אידול ואפילו הסימפסון
זאת הבעיה שלי למעט הסדרות של חוק וסדר אין תוכניות בכזה פיגור שני הcsi לאס וגאס אמריקן אידול ואפילו הסימפסון