עונה 10

shuval3

New member
עונה 10

אהלן חברה אני חדש בפורום ואוהד גא'ג.רציתי לעדת אם מישהו הצליח להוריד את הפרקים של העונה ה10 מBIONET ואם כן אז אם רואים אותם טוב כי אני רואה רק ירוק והורדתי את שני הפרקים.אם מישהו יכול לעזור תודה

מגיע לך.

אם היית לרגע יוצא מהבועה שאתה נמצא בא וטורח לקרוא לפחות את השאלות הנפוצות של הפורום - את חוקי הפורום - כפי שכתוב שצריך לעשות בענק בראש הפורום.... היית מבין למה. זה פורום ג'אג - לא פורום סרטים והורדות. -אלעד

shuval3

New member
ללא כוונה פלילית

טוב אז א' כן לא קראתי את החוקים ב' ב95% מהמהקרים אני קונה עותרים מקוריים ג' אם אתה מעודכן בגא'ג הרי שגם את הורדת כי לא נסעת במיוחד לארצה"ב על תהיה צבוע אם מישהו רוצה לעזור שיעזור אם לא אז לא.

כל זה לא מעניין אף אחד פה

החוק בפורום הוא שלא מדברים על זה - אז לא מדברים על זה. גם אם הייתי גדול המורידים - עדיין לא הייתי מוציא על זה מילה - כי זה החוק.

וזו בדיוק הסיבה שלא מחקתי את השרשור

הזה מאתמול. התשובה של אלעד היתה הכי טובה שאפשר לתת . למען יראו ויראו.

Hieros Gamos

New member
סוז יש מצב שאת מוחקת את השירשור

של....אממ זה שההודעה שלו זה :p והתגובה שלי היא WTF?!

לא יודעת..דווקא התגובה שלך הצחיקה

אותי....
ונימה יותר רצינית..חיכית שתנצלש"ו אותו אבל היות וזה לא קרה..אז בהחלט, זה ימחק.

Hieros Gamos

New member
חחח זה הצחיק אותך?! LOL ../images/Emo3.gif

ויופי... מה היה הרעיון הגאוני מאחורי ההודעה זה מה שמעניין אותי...

חחחחחחחחחחחח נכון????../images/Emo6.gif

ניסיתי לחשוב ולחשוב ולחשוב ולמצוא אולי יש משהו שאני מפספסת אבל כלום! חחחחחחחח נשבעת לך אנשים משונים....

../images/Emo6.gif וואלה לא חשבתי על זה!

את רואה? עוד סיבה שצריכים לדעת לשרשר! אחרת אתה כנראה תצא אדיוט ברמות שאפילו השותרים יעמדו עם הלשון בחוץ!חחחחחחחחחחחחחח

Dark Storm

New member
אל תזלזלי ברמת הטיפשות שלנו! ../images/Emo3.gif

בכל מקרה אני פה מ 20:55, נסעתי במיוחד עם סירנה על 160 את כל דרך עכו כדי לבגיע הביתה בזמן כי *מישהי* אמרה לי להיות ב 21:00 בבית! אז איפה אתם ?

ל ו ג י ת

New member
אני גם פה

אבל משום מה אני לא מצליחה להכנס לצאט הוא מודיע לי שהשם שלי כבר בשימוש
התנתקתי מהאינטרנת והתחברתי שוב ועדיין הוא אומר לי שהשם בשימוש

למעלה