עונה 1

Aranel Nenharma

Well-known member
עונה 1

אתמול סיימתי לראות את העונה הראשונה של גיבורים דבר ראשון זו הסידרה הכי מדהימה שראיתי דבר שני יש לי שאלה שלא הכי הבנתי לסיילר במקור אין לו כוחות ולכן הוא גונב כוחות מאנשים אז מאיפה יש לו את היכולת הזו לחתוך לאנשים את הראש? דבר שלישי מאיפה אני יכולה להשיג את העונה השניה? תודה רבה!

Boran

New member
ככה:

לסיילר יש את הכוח להבין איך דברים עובדים, וביניהם - המוח. ממה שראו בפרק של "לפני חצי שנה", את הקורבנות הראשונים שלו (נגיד הזה הראשון עם הטלקינזיס) הוא הרג בכלל בדרך הישנה והטובה - איזה אבן לראש או משהו. עד שהוא בטח הרג את הבחור עם הכוח של האצבע-פותחן קופסאות, ומאז הוא משתמש בזה.

וונקי

New member
לסלייר יש כוח

הכוח שלו הוא להבין איך דברים עבודים , הוא מסתכל על מוח של אנשים ולומד את הכוח שלהם, את כוח של לחתוך הוא למד אני כבר לא זוכרת ממי את עונה שניה אתה יכול להוריד או בטרונוט או בהרדות ישרות אני יכולה לתת לך קישורים

Slow Cheetah

New member
הכוח של סיילר זה להבין איך דברים עובדים,

ובגלל זה הוא הבין מה הוא צריך לעשות בשביל לקחת כוחות מאנשים אחרים. הוא לקח טלקיניזיס מבריאן דיוויס (זה היה הכוח הראשון שהוא לקח) ע"י זה שהוא חתך לו את הראש עם גביש. בהמשך הסדרה מגלים שהוא לא אוכל את המוחות (
) אלא פותח אותם, ומוצא בעזרת הכוח שלו את מה שרלוונטי בשביל לקחת את הכוח ולומד. אם אתה רוצה אני יכולה לשלוח לך קישורים לצפייה ישירה (אם או בלי תרגום) או להורדה (אם או בלי תרגום). אם אתה רוצה, תשלח במסר בדיוק מה אתה רוצה, ואני אשלח לך
.

למעלה